kicior99 20.01.04, 12:33 to homonimowy tytul z kolumny sportowej wczorajszej GW. Nie psuje rozrywki tym, co go nie znaja Pamietam inne homonimowe tytuly, np. "Kur wie lepiej" (Polityka z r. 1968) czy "Po cholere pojechali". Znacie inne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reptar Atom cię znalazł, szpiegu! 20.01.04, 12:50 GW w ogóle celuje w tego rodzaju nagłówkach i tytułach. Pamiętam, że kiedyś zobaczyłem tytuł "Atom cię znalazł, szpiegu!" i w pierwszej chwili myślałem, że to błąd w druku. Okazało się jednak, że rzeczywiście chodziło o atom(y). Odpowiedz Link
jw1969 homonim niezamierzony 20.01.04, 12:57 Mam gdzies wycinek z tytułem z gazety: "Ostra kontrola jak ości". Zadziałał chochlik i wyszło zabawnie, choć artykuł poważny był całkiem. Odpowiedz Link
julesw --/--/---- 20.04.04, 13:05 --/--/---- A to homonim z dzisiejszego kalendarza :-) Odpowiedz Link
marcin.miga Re: --/--/---- 20.04.04, 14:06 julesw napisał: > --/--/---- > > A to homonim z dzisiejszego kalendarza :-) I jeszcze palindrom - Odpowiedz Link
jfalek Sam się napisał 21.04.04, 16:53 W zagajniku _ _ _ _ _ bryka _ _ /_ _ _ trawkę sobie łyka :))) Odpowiedz Link
julesw Nadal... 20.06.05, 17:29 "Nadal przed Federerem na liście najbogatszych tenisistów " - nagłówek z sportowej sekcji portalu GW. Tylko kto ciągle wyprzedza Federera? Odpowiedz Link