sundry 04.03.09, 16:45 Temar mojej pracy mgr brzmi: Współczesna toksykologia-wybrane zagadnienia. I mam wrażenie,że trochę mało mądrze to brzmi,może macie jakiś pomysł,jak można to ująć inaczej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Pomóżcie:) 04.03.09, 16:50 może " sromotnik czy wilcza jagoda - zastosowanie w życiu rodzinnym ze szczególnym uwzględnieniem teściowej" Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Pomóżcie:) 04.03.09, 16:53 czym młodziez daje se teraz w zyłę, gdzie i u kogo najtaniej - przewodnik po okolicy Odpowiedz Link
llatarnik Re: Pomóżcie:) 04.03.09, 17:04 Szczerze? Wcale mi się nie podoba, bo jest zbyt 'szeroki'. Powinnaś bardziej sprecyzować o czym konkretnie zamierzasz pisać. Odpowiedz Link
sundry Re: Pomóżcie:) 04.03.09, 17:19 Właśnie o wielu rzeczach piszę,o alkoholu,narkotykach,pestycydach,lekach,truciznach w kosmetykach.. Odpowiedz Link
llatarnik Re: Pomóżcie:) 04.03.09, 18:39 Nie znam się na tym. Może - Analiza toksykologiczna wybranych substancji czy Odziaływanie toksykologiczne wybranych substancji czy Analiza oddziaływania toksykologicznego wybranych substancji? Odpowiedz Link
zoofka Re: wybrane aspekty toksykologii współczesnej 04.03.09, 18:33 ten aspekt mi tu jakoś jednak nie pasi... Odpowiedz Link
zoofka Re: Pomóżcie:) 04.03.09, 18:36 albo odwrotnie: Wybrane zagadnienia z toksykologii współczesnej? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Pomóżcie:) 04.03.09, 19:44 Trudno coś poradzić nie znając pracy. Ale faktycznie brzmi trochę ogólnie. Może 'Osiągnięcia współczesnej toksykologii w kontekście rytualnego przejścia od sacrum do profanum - studium przypadków' :D Odpowiedz Link