mcio28 26.10.05, 08:58 Z LEKKA CHIŃSCY albo HEŃKA SZKLI CYC Można lepiej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jw1969 Re: LECH KACZYŃSKI 27.10.05, 10:56 Odzew coś słaby, czyżby internauci bali się podpaść Elektowi? Ja zaryzykuję - i wykorzystując nieco propozycję poprzednika, zapodaję: LECH KACZYŃSKI = ALEKS CHIŃCZYK a może KAC-HELSIŃCZYK? Odpowiedz Link
reptar Re: LECH KACZYŃSKI 27.10.05, 12:48 Ciekawe, czy nowemu prezydentowi będzie odpowiadać LEKSYKA CHIŃCZ Odpowiedz Link
mariosoares PREZYDENT LECH KACZYŃSKI 04.11.05, 22:33 Proponuję: PREZYDENT LECH KACZYŃSKI=I RYDZYK CHCE ZAŃ SETEK PLN ale na pewno da się ładniej przeanagramować;-) Odpowiedz Link
mariosoares Re: PREZYDENT LECH KACZYŃSKI 15.11.05, 18:10 Dzięki kicior99. Może to się spodoba: PREZYDENT LECH KACZYŃSKI=KIESZEŃ T.RYDZYKA CHCE PLN Ale wciąż wydaje się, że coś tu można jeszcze zrobić. Odpowiedz Link
zb.wo Re: LECH KACZYŃSKI 16.11.05, 21:02 Jeśli jest coś takiego: "PÓJDŹŻE, KIŃ TĘ CHMURNOŚĆ WGŁĄB FLASZY", to może niech by było analogicznie: Lech Kaczyński = Kiń czas klechy (Kiń czasy klech) Ale nie pytajcie mnie jak to przetłumaczyć z polskiego na polski (mogę się jedynie domyślać, ale czy to wystarczy?). :))) Odpowiedz Link
wisa46 Re: LECH KACZYŃSKI 27.11.05, 17:34 Proponuję połączyć dwa ostatnie zdania: Kiń czasy klech. Licheń kaczysk! Odpowiedz Link