majka651 07.09.05, 21:25 Czy macie może namiar na dobrze działającą darmową bramkę sms? Ja jeszcze na taką nie trafiłam , a szukam od dłuższego czasu. Najważniejsze żeby wysyłała wiadomości na Erę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackvader Re: jaka bramka sms? 07.09.05, 23:06 www.idea.pl - powaznie. trzeba sie tam zarejestrowac, dostajesz Login i haslo i 30 wiadomosci (o dl. 5 sms kazda) na miesiac do wszystkich sieci. Jak brakuje to mozna doladowac konto wysylajac jakiegos sms-a za 2 lub 5 zl. z tego co widzialem to nie musisz miec tel. w idei (zakladasz konto na e-mail) ale nie sprawdzalem tej mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: jaka bramka sms? 07.09.05, 23:48 Polecam, dobra bramka, wszystkie smsy dochodzą, nawet te za granicę. Nie wiem, też, jak to z tym zakładaniem gdy się nie ma tel. w Idei, ale słyszałam że można też, tylko są jakieś ograniczenia w wysyłaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: jaka bramka sms? 08.09.05, 09:29 - www.idea.pl (jak przy rejestracji podasz numer telefonu to wysyłasz na wszystkie sieci, a jak zarejestrujesz sie bez podawania numeru to tylko na sieć Idea. - www.era.pl (rejstrujesz się przez smsa [koszt bodajże 1 zł + VAT] i dziennie możesz wysyłać 10 smsów na ere beż żadnych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś