z-woli-nerona 23.01.10, 19:39 Taki tekścik: czy nie możemy zapomnieć o tym całym nieporozumieniu? Przecież przeprosiłam.Wróćmy do tego co było przedtem.I bądźmy po prostu przyjaciółmi. Komuś,kto poświęci swój czas,serdecznie dziękuję już teraz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Ślicznie proszę Pl-->Fr 23.01.10, 20:32 taki tekst do faceta to gorzej niż kamieniem w głowę. przykro mi, ale nie mogę do tego ręki przyłożyć. powodzenia Odpowiedz Link
z-woli-nerona Re: Ślicznie proszę Pl-->Fr 23.01.10, 21:53 A dlaczego taki negatywny wydźwięk?Kamieniem w głowę...bez przesady.Nie znasz tej historii,ani bohaterów,a od razu poddałeś(łaś)pod osąd.Trudno!Może ktoś mi pomoże,bez dodatkowego analizowaniateż Cię pozdrawiam! Odpowiedz Link
mrsjo2000 Re: Ślicznie proszę Pl-->Fr 25.01.10, 21:57 Peut-on oublier toute cette histoire ? Je me suis excusée. Revenons sur des nouvelles bases et soyons de bons amis tout simplement. Odpowiedz Link
z-woli-nerona Re: Ślicznie proszę Pl-->Fr 26.01.10, 15:39 Dziękuję mrsjo2000 tym goręcej dziękuję,że bez zbędnych komentarzy jeszcze raz- DZIĘKUJĘ! Odpowiedz Link