jolasz3 08.02.08, 17:35 Pani Basiu proszę w wolnej chwili zajrzeć na pocztę dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaistanbul Re: do Pani Basi 13.02.08, 17:53 jolasz3....zagladnij na poczte... amw77...chyba juz nie potrzebne,nieprawdaz? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
jolasz3 Re: do Pani Basi 13.02.08, 18:23 nie nie miałam przetłumaczone, cierpliwie czekałam na Panią przykro mi, że ostatnio kłopoty się na Panią "zwalają" ale na pewno wszystko się ułoży dziękuję za poświęcony czas na tłumaczenie Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: do Pani Basi 13.02.08, 18:33 Chyba dobrze jest byc cierpliwymi to zawsze a co do "klopotow",to nie moje klopoty(dzieki Bogu),ale klopoty i smutki innych,nawet tych ,ktorzy nie sa nam zbyt bliscy , czasami sa tez naszymi smutkami. nie ma chyba na swiecie czlowieka,ktory nie smucilby sie,gdy male blizniaki w wieku 3 lat nagle zostana sierotami((i jak im mozna wytlumaczyc,ze mamy juz nie ma(( no ale zycie trwa dalej.... pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
jolasz3 Re: do Pani Basi 13.02.08, 19:02 to przykre...trudno sobie wyobrazić a jeszcze gorsze przeżyć... Odpowiedz Link
amw77 Re: do Pani Basi 13.02.08, 19:32 Tak, juz mam przetlumaczone, dziekuje za zainteresowanie. Odpowiedz Link