poleipole 16.10.15, 20:57 Czyżby to miałaby powstać biedronka przy sklepie Rafał. ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deejayboczek Re: Nowa inwestycja 05.11.15, 18:21 Z tego co ja wiem, to powstaje spore centrum handlowe,w której powstanie Biedronka i wiele innych sklepów. Byłam w jednym ze sklepów których właścicielem jest p. Chlebowska i ekspedientka mi powiedziała,że dużo ludzi już nie chodzi do sklepów p. Chlebowskiej,woli inne sklepy takiej jak w Dobrzejewicach,Zębowie czy ABC w Mazowszu. Ludzie już dobrze poznali się na p. Chlebowskiej, wiedzą jaka ona jest, można to poznać po zachowaniu i charakterze, a najgorsze jest to,że właścicielka krzyczy na całe centrum handlowe. Tak dłużej już nie będzie ! " Przyjdzie taki dzień,że w Czernikowie szeroko otworzą się drzwi nowego centrum handlowego z upragnioną Biedronką, a czernikowskie Imperium Teresy Chlebowskiej zostanie zakończone za te wszystkie ustawki tą całą mafią czernikowską " Odpowiedz Link
totu2010 Re: Nowa inwestycja 05.11.15, 18:36 .....otworzą się drzwi nowego centrum handlowego z upragnioną Biedronką !!!!!.....Człowieku gdzieś ty się taki uchował. Nadaję Ci tytuł "Czernikowska pierdoła roku 2015" ...gratulacje. Odpowiedz Link
edison114 Re: Nowa inwestycja 28.05.16, 08:47 takie tam sranie w banie zadnych konkretow Odpowiedz Link