volica 28.11.02, 05:57 www.volica.com/sound/marty.mp3 33 kb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrblue Re: dla Garthanki. 28.11.02, 05:58 A kto to spać nie może przez m.stuarta. MrBlue Odpowiedz Link Zgłoś
mrblue Re: dla Garthanki. 28.11.02, 08:43 Mnie też Marty rozkłada...nałopatki..)) hihih...Miłych snów.. MrBlue Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: dla Garthanki. 28.11.02, 11:49 Volica!!! Dziekuję Ci Slicznie Nawet nie wiesz ile przyjemnosci mi sprawiłeś -promienny uśmiech dla Ciebie )))) Ale niech to będzie prezent dla wszystkich fanów ,pozwolisz? Spóźniam się wszędzie przez te miłe wiadomości ech napisze do Ciebie jak tylko znajdę chwile czasu Garthanka Odpowiedz Link Zgłoś
volica Re: dla Garthanki. 18.12.02, 06:06 droga garthanko. plyte dostaniesz z opoznieniem, gdyz pokrecilem wszystko przed wakacjami i wyslalem ja do Holandii. ale i tak lepiej pozno niz wcale. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: dla Garthanki. 18.12.02, 13:34 Witaj Volico wypoczety po wakacjach -mam nadzieję A to sie renifery upiły dobre prezenty noworoczne to tez fajna rzecz -czekam z niecierpliwościa Odpowiedz Link Zgłoś