maciek-26 04.01.03, 09:37 Witam Wszystkich !! Serdecznie zapraszam do sluchania nowo powstałego internetowego Country FM . Wystarczy wlaczyc Winampa wcisnąć dwa klawisze ctrl L i do tabelki wpisac adres : 213.216.82.184:8000 . Życzę miłego odbioru . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garthanka Re: INTERNETOWE RADIO COUNTRY FM 23.01.03, 18:24 Ogłoszenie Redakcji radia z TO : "Raz na tydzien bedziemy chcieli spelniac Wasze zyczenia . Jezeli macie jakas piosenke country jaka bardzo chcielibyscie uslyszec na naszej antenie napiszcie w mailu tytul i wykonawce a my sie postaramy spelnic Wasze zyczenie . Pozdrawiamy " Adres : countryFM@interia.pl Pierwsza audycja będzie prawdopodobnie 01.02 ale im wcześniej wyślecie zamówienie tym wieksza szansa że Redakcja wyszuka te 'perły' dla Was. Zachęcam i pozdrawiam. G. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: INTERNETOWE RADIO COUNTRY FM 05.02.03, 17:12 Radio zmieniło serwer teraz dostepne jest pod adresem: 212.160.242.178:8000 Gra od 19.00-24.00 codziennie a w weekendy od 16 do ostatniego słuchacza Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Audycja "Godzina Duetów" 07.02.03, 01:12 Ogłoszenie z TO polcountry.medianet.pl/tablica_ogloszen/index.html : "Zapraszamy serdecznie na 'Godzinę Duetów',którą rozpoczniemy piatkową audycję o 19.00 Miłego odbioru. Chetnie wysłuchamy opini i propozycji do tej i innych audycji-piszcie na adres countryfm@interia.pl pozdrawiamy Redakcja Country FM" Garthanka Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Przerwa w nadawaniu 28.03.03, 19:57 Niestety z powodu duzych kłopotów technicznych na razie radio zawiesiło działalność ,jak tylko uda się je pokonać bedzie nadawało audycje ponownie o czym poinformuje. Redakcja przeprasza za chwilową przerwę. G. Odpowiedz Link Zgłoś
tokaj Re: Przerwa w nadawaniu 29.03.03, 18:25 Cóż przerwy sie zdarzają. Ale ogólnie to w Country FM graja porządnie! Słucham, raduje sie wtedy i polecam dalej! CG Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: Przerwa w nadawaniu 30.03.03, 16:54 Witam -od wczoraj Country FM juz gra co niecierpliwi na pewno zauważyli i bardzo dobrze. Cowboyu George Redakcji sprawiłeś na pewno duzo przyjemności tymi słowami Dzieki również za wsparcie tym bardziej, że reklama za pomocą zadowolonych słuchaczy jest najlepsza jej formą . pozdrawiam serdecznie. G. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka CFM 24 ha 16.04.03, 21:13 Radyjko gra 24 godziny na dobę jesli jeszcze do wszystkich nie doszła ta informacja. Muzyka cały dzień a od 19.00-24.00 w zwykłe dni i 16-24 w weekend audycje. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka piekne granie 01.09.03, 21:40 Dzieki Redakcji za świetny koncert Brada Paisleya i mozliwość posłuchania paru legend country dziś sporą przyjemnośc mi to sprawiło. Czyzby po remoncie radyjko zyskało jeszcze bardziej Jesli jakiś grafik CFM moznaby wrzucić na forum byłoby świetnie bo z tego co wiem było zapowiadanych kilka atrakcji w stylu nagrań z letnich imprez. pozdrawiam i czekam na wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
phueta Re: piekne granie 03.09.03, 01:24 napewno będą audycje wspominkowe z tego sezonu koncertów na żywo. gorzej nieco z ramówkami. doba niestety ma tylko 28 godzin i trudno upchnąć jeszcze jedną czynność jaką by było opracowanie ramówek. i tak mam zaległości wciąż odkładanych opracowań koncertów na żywo. jest wiele przerw i "śmieci" które muszę powycinać. jest także możliwość retransmisji calego pikniku w mrągowie, ale to dopiero po wielkiej pracy Prokuratora, który nagrał cały materiał, i jak wiem jest świetny. w sesjach wyjazdowych zdobyłem sporonowych płyt cd z którymi to nagraniami napewno się z wami podzielę w Radio CFM,phueta Odpowiedz Link Zgłoś