ressortissant 30.11.05, 16:11 Poniewaz adres strony z poradami prawnymi dot. prawa pobytu, pracy, ubezpieczenia, malzenstwa, szkoly itp itd we Francji sie zmienila oto ja podaje: vkat.club.fr/Prawo/prawo.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sopocka Re: PORADY PRAWNE 08.12.05, 13:16 dzieki niedlugo wyjezdzam do francji info zawsze sie przyda Odpowiedz Link
werrka Re: PORADY PRAWNE 17.12.05, 21:57 ressortissant jesteś kochana))), własnie poszukiwałam nowego dojścia Odpowiedz Link
principe calkiem przydatne 24.01.06, 20:56 dzieki na pewno sie przyda, bo wkrotce wyjezdzamy z rodzinka do pracy do francji Odpowiedz Link
naked_royal_family_member Re: calkiem przydatne 25.01.06, 12:13 wydawalo sie, principe, ze jestes od 5 lat we Francji i stad twoja do tego kraju niechec... dziwnie sprzeczne sa twe wypowiedzi, no, ale co mnie to w sumie obchodzic moze. Odpowiedz Link
dziaadek Re: calkiem przydatne 25.01.06, 15:27 naked_royal_family_member napisała: > wydawalo sie, principe, ze jestes od 5 lat we Francji i stad twoja do tego kraj > u niechec... dziwnie > sprzeczne sa twe wypowiedzi, no, ale co mnie to w sumie obchodzic moze. Wiesz naked rozne osoby placza sie po forach dyskusyjnych, zdarzaja sie tez sfrustrowani mitomani. Sama mialam kiedys taka kolezanke, w rodzaju znudzonej zyciem gospodyni domowej, wspolczesnej Mme Bovary o niespelnionych aspiracjach. Otoz ta osoba wymyslila sobie nowe zycie. W tym nowym wirtualnym zyciu byla osoba na najwyzszym poziomie i posiadala to, na co w zyciu jej nie bylo stac. Oczywiscie wystepowala pod kilkoma nikami i nawet czasami sama z soba dyskutowala dla zmylenia podejrzliwych forumowiczow. Ach, moznaby bylo ksiazke napisac ) Odpowiedz Link
principe Re: calkiem przydatne 01.02.06, 13:54 oj dostalo mi sie od mitomanki i innych a szanowni panowie inteligenci, nie pomysleli, ze z mojego konta skorzystala kolezanka, ktora wkrotce wyjezdza do francji. tak to juz z nami polakami jest do obrazania zawsze pierwsi...... wstyd Odpowiedz Link
cruisetom Re: PORADY PRAWNE 27.02.06, 09:25 ciekawe, ciekawe, troche tylko szkoda, ze nie umieszczaja tu wszystkich artykulow publikowanych w Glosie. Ja akurat korzystam z werscji papierowej i tych artykulow ukazalo sie juz duzo wiecej. Odpowiedz Link
caprissa Re: PORADY PRAWNE 27.02.06, 10:14 a porady typowo z ofertami pracy? Taki duzy portal i pytania odnosnie tego co nam przysługuje? Odpowiedz Link
principe Re: PORADY PRAWNE 14.04.06, 18:03 rzeczywiscie caprissa ma racje przydaloby sie czegos wiecej z zakresu prawa pracy Odpowiedz Link
conventio Re: PORADY PRAWNE 15.05.06, 16:16 a jak to jest teraz od pierwszego maja 2006? mogli byc cos napisac takze na ten temat Odpowiedz Link