mandarynk_a 26.12.03, 18:57 Czy ktos zechcialby korespondowac ze mna (listownie!!!) po francusku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari.anna Re: penfriend... 04.01.04, 01:32 Mandarynko, wejdz na stronę http//: penpals.com i zostaw tam swoje ogłoszenie. Jest to świetna strona do szukania znajomych z całego świata. Ja dostałam większość odpowiedzi po angielsku bo głównie o taki język mi chodziło, ale przyszło też trochę po francusku. Albo po prostu postar się znaleźć kogoś wśród mnóstwa ogłoszeń. Naprawdę świetna strona - ja poznałam w ten sposób wiele osób. I jest to z pewnością bardziej naturalne niż pisanie po francusku z Polakiem/ką. Odpowiedz Link
mickey13 ...Polecam:))) 07.01.04, 22:23 Ja polecam moja stronke))) www.pfw.prv.pl Powodzenia!!! ******************************* AIESEC, we change the world) ******************************* Odpowiedz Link
liloom Re: penfriend... 09.01.04, 19:01 Mandyrynko, mari.anna dala Ci swietna rade, nie mozna dac lepszej. Metody na znalezienie korespondetow/przyjaciol/znajomych sa przeciez liczne: czat! albo ogloszenie swojego adresu w czasopismie obcojezycznym itd itp. Powodzenia Odpowiedz Link