maja-z-podworka 07.02.11, 15:19 Super. Wybory uzupełniające wygrał Stokłosa. Poszukiwany listem gończym, potem oskarżony....zanim nie zostanie skazany, jest niewinny, ale na niegotyle tam gromów rzucano Ciekawe jak motywują ten wybbór - jeszcze nie miałam czasu sprawdzić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Nowy senator 07.02.11, 15:52 to nie do wiary, czy to ten sam, ktory przyczynil sie do skazenia srodowiska? Ja nie wiem z jakiej on partii, pewnie z partii "mamony" Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Nowy senator 07.02.11, 15:52 Jak to z jakiej partii, z PO, Zorrku, z PO... czytaj... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy senator 07.02.11, 15:54 Czyli jednak... swiat staje na glowie. Pecunia non olet Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Nowy senator 07.02.11, 16:04 Zuziu - Stokłosa jest kandydatem niezależnym. Zawsze taki był, od wyborów w 1989 roku (wtedy był jedynym niezależnym w senacie, reszta był z Solidarności) Teraz miejsce się zwolniło po pośle z PO, a Stokłosa nie miał poparcia żadnej partii. Tak, to jest ten od skażenia środowiska. Niemcy go wydali i dzięki temu mógł startować....Nic dodać nic ująć. Uzysjał 40 % głosów. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy senator 07.02.11, 16:16 Wiesz Maju, to jest skandal - ja mam lekkiego hoppla na punkcie srodowiska chyba, a kiedy slysze o takiej niefrasobliwosci to mi sie w glowie nie miesci, ze ten facet sobie spokojnie chodzi na wolnosci... Niemcy maja na cos takiego jedno okreslenie: "Nach uns nur Sinflut" - tlum. "a po nas tylko potop" Co po nas zostanie? ile ran ta ziemia jeszcze na siebie zdola przyjac? Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Nowy senator 07.02.11, 16:21 Maseczko, skażenie środowiska to tylko jeden z wielu zarzutów. Ten człowiek po prostu uznał, że stoi ponad prawem obowiązującym zwykłych ludzi. 40% głosów, przy frekwencji wynoszącej niewiele ponad 6%. Śmutne, że tak niewielu ludziom chciało się pójść na te wybory. jestem przekonana, że gdyby frekwencja była wyższa, nie wygrałby. A teraz - będą reprezentowani przez kogoś takiego. No cóż, kto nie protestuje, ten się zgadza, jak to ostatnio stwierdził Zorrek Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Nowy senator 07.02.11, 16:25 to prawda, Maju, jest kandydatem niezależnym Nikodem Dyzma Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Nowy senator 07.02.11, 16:30 Ależ on niczego nie udaje, Zuziu!!!!!!!! No i Dyzma był w jakimś stopniu niesiony przez wydarzenia, często w sposób dla siebie nieoczekiwany....A on wie co robi. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy senator 07.02.11, 16:34 Nie jestem za bardzo oblatana w polityce, ale rozumiem, ze facet teraz dostanie immunitet i... zaden sad go nie tknie. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Nowy senator 07.02.11, 16:42 Ja ostatnio też nie, polityka zaczyna mnie denerwować... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Nowy senator 07.02.11, 16:44 Immunitet mu mogą uchylić i pewnie to zrobią. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Nowy senator 07.02.11, 16:40 no to niezle....z PO... Czyli - wszyscy "po tych samych pieniadzach"... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Nowy senator 07.02.11, 16:43 NIE JEST Z PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem szczególną fanką PO, to był raczej wybór "przeciwko"....ale bez przesady. Co im trzeba zarzucić, to trzeba, ale tego nie można Żadna partia go nie popiera. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy senator 07.02.11, 16:48 Pewnie go "przyjaciele" poparli... skdas sie ten wybor wzial Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Nowy senator 07.02.11, 16:54 Raczej pracownicy. Nie pamiętam dokładnie, ale on jest tam chyba jedynym, lub jednym z niewielu pracodawców. Nie chcą stracić pracy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy senator 07.02.11, 16:58 Kilka lat temu widzialam w tv jak obszedl sie z dziennikarzami, to przypominalo panstwo w panstwie. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Nowy senator 07.02.11, 16:55 NIE JEST Z PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, że cisza obowiązuje od 22 do 5 rano Maju spokojnie już wiemy, że nie jest z PO. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nowy senator 14.03.11, 15:55 A tutaj c.d. - jaki fajny obywatel... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9249811,Stoklosa_stawil_sie_na_procesie_i_zapowiedzial_swoja.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Nowy senator 14.03.11, 16:27 to chyba tylko w Polsce i we wloszech mozliwe.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Nowy senator 14.03.11, 16:43 Właśnie o 'take Polske' walczyliśmy/li. Wiadomo kto o jaką i wiadomo kto wygrał przy pomocy wiadomo jakich mediów. Masz jeszcze wątpliwości co do układu który rządzi Polską od Magdalenki ? precz z polityką co Odpowiedz Link