czarek_777 11.04.11, 09:57 A zauważyłeś brachu, że ten Nikoś co Go wkleiłeś na początku- to jest rudy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 10:36 Absolutnie nie brachu moja Bratanica jest ruda a Jej włosy są bardzo piękne ja jestem tolerancyjny do bólu Zorro a nietolerancję tępię i będę tępił - także Twoją a że PO tępię to normalne - bo zdrajców nie tylko trzeba tępić ale i zwalczać trzeba. Na wszelkie sposoby, także koktailami Mołotowa na ulicy a także zabijać ich i patroszyć a skóry sprzedawać tego nauczyło mnie PO - nienawiści do nich Zorro. I tak mi zostanie bo wszystko strawię poza zdradą własnego państwa a to się dokonało przez PO. Nawet PZPR taką mendą nie było jak PO. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 11:01 nooooo...to gratuluje Ci tej polskiej, katolickiej tolerancyjnosci! JP II w ziemi sie przewraca.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 11:05 Podumaj nad tym co poniżej Zorro, podumaj bo warto. Polacy byli, są i będą podzieleni na lepszych i gorszych. Byli tacy jak Leszek Kołakowski, co to ze śmiechem wspominał, ze biegał z naganem i strzelał, bo " tamci też do nas strzelali" i tacy jak rtm. Pilecki , który nie może już niczego ze śmiechem wspominać. Sa tacy jak równiejsi wobec prawa Rycho, Zbycho, Miro i tacy mniej równi np. jak Kluska - nie miał chłop szans bo nie wszedł w układ - bo był uczciwy. Zresztą wystarczy czasem obejrzeć "Sprawa dla reportera" - tam widać jak na dłoni jak państwo polskie zdaje egzamin przed obywatelami. Teraz tez nie jest inaczej. Są tacy, którzy wyśmieją polskość, doniosą, zaszkodzą i tacy, co sa dumni ze swojej polskości, nie wyśmiewają starszych, słabszych, wierzących. Po prostu. Ludźmi nie wolno pogardzać. Co wcale nie oznacza, ze należy godzić się z pogarda - nie wolno godzić się na " bydło" czy "brzydką pannę". A widząc stan Państwa - chyba już czas na polityczną histerię. Taką jak w 1980 roku. I ja na to czekam Zorro. Na kolejny polski sierpień ale nie taki jak ten w 80 tym gdy jako autorytet zainstalowano nam Bolka. Tym razem Bolki pójdą do pieca taką mam nadzieję. Też uważasz, że płatnych kapusi winno nie być w naszym życiu publicznym, we władzach ? czy nie masz nic przeciw temu ps. Zorro a dlaczego w Niemczech nie było grubej kreski ? głupi Naród Niemcy co ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 11:14 Czarek....Ty to bys w Niemczech dobrze pasowal. Ale tylko do jednej partii....NPD sie klania.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 11:34 Zorro nigdy Polska to mój ukochany kraj i nie myślę o emigracji - już bliżej mi do piachu ale podziwiam Naród niemiecki naprawdę. Zazdroszczę Im wewnętrznego zjednoczenia - ducha jedności. Bo co by nie mówić to baty jakie dostali przez wojnę to szok a mimo to, podnieśli sie szybko i są dziś gospodarczą potęgą. Tak Zorro z tym się utożsamiam - bo jestem pracowity i nigdy się nie oszczędzam w pracy ani nie oszukuję. To mi wpoili Rodzice i Dziadkowie. Polacy z dziada pradziada Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 12:29 To bys sie zdziwil Czarek... narod zjednoczony? owszem - ale dlaczego? dlatego, ze nie rozpamietuja minionych zwyciestw i porazek - zadnych rocznic, zadnego swieta flagi... flagi to Ty tutaj zobaczysz, jak Niemcy graja gdzies w pilke wazny mecz. Zaden polityk nie podpiera sie patriotyzmem i nie nagania jednych na drugich, bo jedni patriotami sa a inni nie sa - nie ma takiego argumentu. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 13:37 Polacy z dziada i pradziada....a spod jakiego zaboru, Czarek? Odpowiedz Link
m.maska [...] 11.04.11, 12:34 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 12:35 A wracajac do Twojego pytania, po co chodza Polacy do polskich kosciolow w Niemczech - to ja Ci odpowiem, glownie po to zeby spotkac innych Polakow... byl czas, ze chodzilam ze wzgledu na berbecia - potem chodzilam z Nim do niemieckiego kosciola, kiedy mial isc do pierwszej komunii...i jeszcze czas jakis... a teraz tak jak AL, wchodze do kosciolow, zeby je obejrzec. Mam dosyc kleru - poczytaj sobie tutaj watek "ciemne sprawki Watykanu" - a to tylko wierzcholek gory lodowej, bo wiekszosc tych wszystkich kwiatkow kwitnie za murami koscielnymi. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 12:57 Masko absolutnie nie wejdę w Twojego ducha że tak powiem. Jak napisałem ,religia i wiara to osobista sprawa. Bardzo szanuję w co wierzysz i mam nadzieje na wzajemność. A Niemców szanuję bardzo za to co napisałem. Nie na widzę Ich za to co zrobili mojemu krajowi ale podziwiam Ich właśnie za jedność której dziś Polakom brak. Nie widzisz tego ? nie widzisz niemieckich kibiców na stadionach z flagami i wymalowanymi narodowymi barwami na twarzy ? no Masko, przestań mówić że Niemcy publicznie nie okazują swego patriotyzmu dobrze Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 13:39 Czarek....mylisz patriotyzm z nacjonalizmem.... Ale, fakt - granica jest w polskim wydaniu baaaaardzo cienka. Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 13:45 Hihi... Czarek... polscy kibice nie sa wcale inni... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 13:48 no, ale jest roznica - kibice a kibole.... Ci drudzy to aktualnie jedyna w swoim rodzaju "polska specjalnosc". Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 14:29 Zorro daj słowo że w Niemczech nie ma kiboli. Czy Tobie niemiecki słoń trąbę do ucha wsadził i zamieszał : Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 14:35 kibole sa wszedzie. Tylko tutaj nie maja szans na takie rozroby jakie wyczyniaja kibole w Polsce. Tutaj za JEDEN rzut w sedziego puszka piwa, sedzia przerywa i konczy mecz, policja debili wyprowadza a klub dostaje taka kare ze nastepnym razem do ekscesow nie dochodzi. Kiedys rozrabiali Anglicy, teraz polscy kibole "bija wszystkich" na glowe.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 14:45 Zorro to ja Tobie przypominam kto rządzi teraz w Polsce i co działo się za PiS ,jak Ziobro chciał podnieść wymiar kary między innymi za burdy na stadionach. Pamiętasz co się działo ? ja pamiętam. Medialne wycie było i polityków PO - że to zamach na demokrację podwyższanie kar itd. Ja to pamiętam Zorro a Ty ? pewnie nie. Twój chip na to nie pozwala Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 14:58 Wiesz Czarek - mnie wystarczy, jak sobie na forach poczytam o takich co to oczekuja np.od kierowcow kultury, tylko od innych, sami uwazaja ze maja dyspense. Kulture zaczyna sie od siebie. Wracam uparcie do tematu kierowcow - bo to bylo czesto dyskutowane... tak jakos tutaj jest, ze przestrzega sie przepisow, przestrzega sie nakazow i zakazow...I jesli na drodze jest ograniczenie predkosci, to nikt sie nie wyrywa zeby pokazac jaki to on jest kozak i jaki ma mocny samochod... niestety, dlatego tutaj jest kultura na drodze i nikt sie nie wyglupia. Fabryka dala mi pod noge 250km/h to musze to wykorzystac... nie nie musze, moge tylko. Z demokracja trzeba umiec zyc... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 15:20 Masz rację Masko że z demokracją trzeba umieć żyć. Tylko nie tak jak obecnie u nas, że wyrzuca się z pracy szefa służb który wykrył gigantyczną aferę. W Niemczech byłoby to nie do pomyślenia, żeby premier rządu - Angela Merkel tuszowała korupcję i chroniła partyjnych kolegów przed odpowiedzialnością karną a w Polsce tak jest. No ale u nas Polsza - dziki kraj. Ja też Masko mam poczucie co mi wolno a co nie i przestrzegam zasad. Nie kradnę nie śmiecę i kocham swój kraj. Dla Zorro jest to nacjonalizm to co nim nie jest pytam tego dziwaka. Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 15:30 I tu tez jestes w bledzie, bo i tutaj byly afery, ktorym ukrecano lby... ze nie wspomne graf Lambsdorf, Helmut Kohl, czy morderstwo Uwe Barschel... tylko cale spoleczenstwo nie zyje tym miesiacami a nawet latami Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 15:59 jak bys Czarek troche wiecej niz Gazete Polska poczytal to bys wiedzial.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 15:11 oj Czarek , ja dobrze pamietam co wyczynial Ziobro. Blida, Galicki i inni....I gdzie ten Twoj ulubieniec dzisiaj jest? W Belgii za 10.000 Euro miesiecznie....bez jezyka za to w burdelach, ktorych tam dla takich jak on pelno.... A Ty musisz baoazerie kasc.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 15:37 Zorro nie muszę, chcę - Ty też nie musisz wykładać a co do tych 10.000 to ja się wypowiem. Do burdeli nie zaglądam, i nie wiem, czy tuski do nich chodzą na lody czy kto inny, nie wiem tego Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 16:03 no to "wypowiedz sie" do tych 10.000 Euro miesiecznie. Dla takich nierobow bez jezyka jak Ziobro to skandal. Ty do burdeli nie chodzisz bo nie jestes takim parlamentarzysta jak Ziobro.... Te burdele to wlasnie dla takich powstaly. Z dala od Brukseli, zeby nikt nie widzial, nie slyszal.... Potem tylko z gazet sie dowiadujesz jak jakis "jurny" polski "samoobronny" "parlamentazysta" przeboje z prostytutka mial.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 16:08 Z tego co pokazały media to POkurcze wciągają kreski ubrani w sukienki też się przebierasz jak twoi idole zorro Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 19:21 Tekst linka To dowód na to Zorro że Twoje marzenia spełniają się, zero tolerancji dla opozycji. Komuna i PRL mają się dobrze.Cieszysz się ? mam nadzieję, że was koniec bliski. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:30 a co ta holota miala tam do szukania? W kazdym kraju Policja by ich pogonila. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:28 Czarus, idz sie synku napij czegos.... Moze zaczniesz madrzej gaworzyc.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 19:34 Zorro a może coś na temat zamiast bleblać ? Ty tylko blebalać potrafisz czy jeszcze 'cóś' potrafisz ? a może cuda 'umisz' czynić ? - trzy razy piętnaście miało być. Rozlicz rudą mendę z obietnic stać Cie na to ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:41 a moze bys tak sie troszke na poczatek odchamnil, co? Bo rzucasz miesem na lewo i prawo. Tutaj nie "budka z piwem", Czarek... Tutaj cos dla Ciebie. Moze sie zalapiesz?: wyborcza.pl/1,75248,9410070,Niemcy_zabieraja_nam_bezrobotnych.html Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 19:48 I na co mi ten tekst ? pamiętasz co obiecywał rudy wszawy lis ? że emigranci będą wracali do dobrze płatnej pracy do Polski. Że lekarze też itd. Ty to kupiłeś ja nie - bo ja nie jestem frajerem Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:52 ........................................................................................................................ no more. Adieu! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zorro !! 11.04.11, 20:01 Zorrku, lepiej niech nie pije, bo dopiero się zacznie... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro !! 12.04.11, 10:23 Przerwa !!!! Tekst linka Jak myślisz Zorro ,czemu Piorunek tak gada ? chciałbym zobaczyć Jego teczkę z IPN. Nie zdziwiłbym się, że nadawał na Wyszyńskiego menda jedna a nie biskup. Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro !! 12.04.11, 11:18 Czarek, wez poogladaj National Geographic...naprawde nie masz nic ciekawszego niz sie podniecac takimi rzeczami? ale sadzac po tym co robia pod Palacem - to jest Was wiecej... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro !! 12.04.11, 13:43 Ty chcesz jego teczke z IPNu zobaczyc??! Ty? Ty - jako super "opozycjionista" nawet swojej zes sie nie dorobil.... Nie bluznij, Czarek! "Katoliku" od siedmiu bolesci.... Odpowiedz Link