11.04.11, 09:57
A zauważyłeś brachu, że ten Nikoś co Go wkleiłeś na początku- to jest rudy big_grin big_grin big_grin
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 10:26
      tak? A masz cos przeciwko rudym?cool
      • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 10:36
        Absolutnie nie brachu big_grin moja Bratanica jest ruda a Jej włosy są bardzo piękne smile ja jestem tolerancyjny do bólu Zorro a nietolerancję tępię i będę tępił - także Twoją big_grin a że PO tępię to normalne - bo zdrajców nie tylko trzeba tępić ale i zwalczać trzeba. Na wszelkie sposoby, także koktailami Mołotowa na ulicy a także zabijać ich i patroszyć a skóry sprzedawać big_grin tego nauczyło mnie PO - nienawiści do nich Zorro. I tak mi zostanie bo wszystko strawię poza zdradą własnego państwa a to się dokonało przez PO. Nawet PZPR taką mendą nie było jak PO.
        • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 11:01
          nooooo...to gratuluje Ci tej polskiej, katolickiej tolerancyjnosci! JP II w ziemi sie przewraca....big_grinbig_grinbig_grin
        • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 11:05
          Podumaj nad tym co poniżej Zorro, podumaj bo warto.
          Polacy byli, są i będą podzieleni na lepszych i gorszych. Byli tacy jak Leszek Kołakowski, co to ze śmiechem wspominał, ze biegał z naganem i strzelał, bo " tamci też do nas strzelali" i tacy jak rtm. Pilecki , który nie może już niczego ze śmiechem wspominać.
          Sa tacy jak równiejsi wobec prawa Rycho, Zbycho, Miro i tacy mniej równi np. jak Kluska - nie miał chłop szans bo nie wszedł w układ - bo był uczciwy. Zresztą wystarczy czasem obejrzeć "Sprawa dla reportera" - tam widać jak na dłoni jak państwo polskie zdaje egzamin przed obywatelami.
          Teraz tez nie jest inaczej. Są tacy, którzy wyśmieją polskość, doniosą, zaszkodzą i tacy, co sa dumni ze swojej polskości, nie wyśmiewają starszych, słabszych, wierzących. Po prostu. Ludźmi nie wolno pogardzać. Co wcale nie oznacza, ze należy godzić się z pogarda - nie wolno godzić się na " bydło" czy "brzydką pannę".
          A widząc stan Państwa - chyba już czas na polityczną histerię. Taką jak w 1980 roku.

I ja na to czekam Zorro. Na kolejny polski sierpień ale nie taki jak ten w 80 tym gdy jako autorytet zainstalowano nam Bolka. Tym razem Bolki pójdą do pieca smile taką mam nadzieję. Też uważasz, że płatnych kapusi winno nie być w naszym życiu publicznym, we władzach ? czy nie masz nic przeciw temu smile ps. Zorro a dlaczego w Niemczech nie było grubej kreski ? głupi Naród Niemcy co ? smile
          • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 11:14
            Czarek....Ty to bys w Niemczech dobrze pasowal. Ale tylko do jednej partii....NPD sie klania....big_grinbig_grinbig_grin
            • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 11:34
              Zorro nigdy smile Polska to mój ukochany kraj i nie myślę o emigracji - już bliżej mi do piachu big_grin big_grin ale podziwiam Naród niemiecki naprawdę. Zazdroszczę Im wewnętrznego zjednoczenia - ducha jedności. Bo co by nie mówić to baty jakie dostali przez wojnę to szok a mimo to, podnieśli sie szybko i są dziś gospodarczą potęgą. Tak Zorro z tym się utożsamiam - bo jestem pracowity i nigdy się nie oszczędzam w pracy ani nie oszukuję. To mi wpoili Rodzice i Dziadkowie. Polacy z dziada pradziada smile
              • m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 12:29
                To bys sie zdziwil Czarek... narod zjednoczony? owszem - ale dlaczego? dlatego, ze nie rozpamietuja minionych zwyciestw i porazek - zadnych rocznic, zadnego swieta flagi... flagi to Ty tutaj zobaczysz, jak Niemcy graja gdzies w pilke wazny mecz.
                Zaden polityk nie podpiera sie patriotyzmem i nie nagania jednych na drugich, bo jedni patriotami sa a inni nie sa - nie ma takiego argumentu.
              • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 13:37
                Polacy z dziada i pradziada....a spod jakiego zaboru, Czarek?big_grin
    • m.maska [...] 11.04.11, 12:34
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 12:35
      A wracajac do Twojego pytania, po co chodza Polacy do polskich kosciolow w Niemczech - to ja Ci odpowiem, glownie po to zeby spotkac innych Polakow... byl czas, ze chodzilam ze wzgledu na berbecia - potem chodzilam z Nim do niemieckiego kosciola, kiedy mial isc do pierwszej komunii...i jeszcze czas jakis... a teraz tak jak AL, wchodze do kosciolow, zeby je obejrzec.
      Mam dosyc kleru - poczytaj sobie tutaj watek "ciemne sprawki Watykanu" - a to tylko wierzcholek gory lodowej, bo wiekszosc tych wszystkich kwiatkow kwitnie za murami koscielnymi.
      • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 12:57
        Masko absolutnie nie wejdę w Twojego ducha że tak powiem. Jak napisałem ,religia i wiara to osobista sprawa. Bardzo szanuję w co wierzysz i mam nadzieje na wzajemność. A Niemców szanuję bardzo za to co napisałem. Nie na widzę Ich za to co zrobili mojemu krajowi ale podziwiam Ich właśnie za jedność której dziś Polakom brak. Nie widzisz tego ? nie widzisz niemieckich kibiców na stadionach z flagami i wymalowanymi narodowymi barwami na twarzy ? smile no Masko, przestań mówić że Niemcy publicznie nie okazują swego patriotyzmu dobrze smile
        • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 13:39
          Czarek....mylisz patriotyzm z nacjonalizmem....big_grin
          Ale, fakt - granica jest w polskim wydaniu baaaaardzo cienka.cool
        • m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 13:45
          Hihi... Czarek... polscy kibice nie sa wcale inni...
          • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 13:48
            no, ale jest roznica - kibice a kibole....big_grin
            Ci drudzy to aktualnie jedyna w swoim rodzaju "polska specjalnosc".big_grin
            • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 14:29
              Zorro daj słowo że w Niemczech nie ma kiboli. Czy Tobie niemiecki słoń trąbę do ucha wsadził i zamieszał : big_grin
              • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 14:35
                kibole sa wszedzie. Tylko tutaj nie maja szans na takie rozroby jakie wyczyniaja kibole w Polsce. Tutaj za JEDEN rzut w sedziego puszka piwa, sedzia przerywa i konczy mecz, policja debili wyprowadza a klub dostaje taka kare ze nastepnym razem do ekscesow nie dochodzi. Kiedys rozrabiali Anglicy, teraz polscy kibole "bija wszystkich" na glowe....big_grin
                • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 14:45
                  Zorro to ja Tobie przypominam kto rządzi teraz w Polsce i co działo się za PiS ,jak Ziobro chciał podnieść wymiar kary między innymi za burdy na stadionach. Pamiętasz co się działo ? ja pamiętam. Medialne wycie było i polityków PO - że to zamach na demokrację podwyższanie kar itd. Ja to pamiętam Zorro a Ty ? pewnie nie. Twój chip na to nie pozwala big_grin
                  • m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 14:58
                    Wiesz Czarek - mnie wystarczy, jak sobie na forach poczytam o takich co to oczekuja np.od kierowcow kultury, tylko od innych, sami uwazaja ze maja dyspense. Kulture zaczyna sie od siebie.
                    Wracam uparcie do tematu kierowcow - bo to bylo czesto dyskutowane... tak jakos tutaj jest, ze przestrzega sie przepisow, przestrzega sie nakazow i zakazow...I jesli na drodze jest ograniczenie predkosci, to nikt sie nie wyrywa zeby pokazac jaki to on jest kozak i jaki ma mocny samochod... niestety, dlatego tutaj jest kultura na drodze i nikt sie nie wyglupia. Fabryka dala mi pod noge 250km/h to musze to wykorzystac... nie nie musze, moge tylko.
                    Z demokracja trzeba umiec zyc...
                    • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 15:20
                      Masz rację Masko że z demokracją trzeba umieć żyć. Tylko nie tak jak obecnie u nas, że wyrzuca się z pracy szefa służb który wykrył gigantyczną aferę. W Niemczech byłoby to nie do pomyślenia, żeby premier rządu - Angela Merkel tuszowała korupcję i chroniła partyjnych kolegów przed odpowiedzialnością karną a w Polsce tak jest. No ale u nas Polsza - dziki kraj. Ja też Masko mam poczucie co mi wolno a co nie i przestrzegam zasad. Nie kradnę nie śmiecę i kocham swój kraj. Dla Zorro jest to nacjonalizm big_grin to co nim nie jest pytam tego dziwaka.
                      • m.maska Re: Zorro !! 11.04.11, 15:30
                        I tu tez jestes w bledzie, bo i tutaj byly afery, ktorym ukrecano lby... ze nie wspomne graf Lambsdorf, Helmut Kohl, czy morderstwo Uwe Barschel... tylko cale spoleczenstwo nie zyje tym miesiacami a nawet latami
                      • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 15:59
                        jak bys Czarek troche wiecej niz Gazete Polska poczytal to bys wiedzial....big_grinbig_grinbig_grin
                  • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 15:11
                    oj Czarek , ja dobrze pamietam co wyczynial Ziobro. Blida, Galicki i inni....I gdzie ten Twoj ulubieniec dzisiaj jest? W Belgii za 10.000 Euro miesiecznie....bez jezyka za to w burdelach, ktorych tam dla takich jak on pelno....big_grinbig_grinbig_grin
                    A Ty musisz baoazerie kasc....cool
                    • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 15:37
                      Zorro nie muszę, chcę - Ty też nie musisz wykładać smile a co do tych 10.000 to ja się wypowiem. Do burdeli nie zaglądam, i nie wiem, czy tuski do nich chodzą na lody czy kto inny, nie wiem tego big_grin
                      • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 16:03
                        no to "wypowiedz sie" do tych 10.000 Euro miesiecznie. Dla takich nierobow bez jezyka jak Ziobro to skandal. Ty do burdeli nie chodzisz bo nie jestes takim parlamentarzysta jak Ziobro....big_grinbig_grinbig_grin
                        Te burdele to wlasnie dla takich powstaly. Z dala od Brukseli, zeby nikt nie widzial, nie slyszal....big_grin
                        Potem tylko z gazet sie dowiadujesz jak jakis "jurny" polski "samoobronny" "parlamentazysta" przeboje z prostytutka mial....cool
                        • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 16:08
                          Z tego co pokazały media to POkurcze wciągają kreski ubrani w sukienki big_grin też się przebierasz jak twoi idole zorro big_grin
                          • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 19:21
                            Tekst linka
                            To dowód na to Zorro że Twoje marzenia spełniają się, zero tolerancji dla opozycji. Komuna i PRL mają się dobrze.Cieszysz się ? mam nadzieję, że was koniec bliski.
                            • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:30
                              a co ta holota miala tam do szukania? W kazdym kraju Policja by ich pogonila.big_grin
                          • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:28
                            Czarus, idz sie synku napij czegos....big_grin
                            Moze zaczniesz madrzej gaworzyc....big_grinbig_grinbig_grin
                            • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 19:34
                              Zorro a może coś na temat zamiast bleblać ? Ty tylko blebalać potrafisz czy jeszcze 'cóś' potrafisz ? a może cuda 'umisz' czynić ? big_grin - trzy razy piętnaście miało być. Rozlicz rudą mendę z obietnic big_grin stać Cie na to ?
                              • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:41
                                a moze bys tak sie troszke na poczatek odchamnil, co? Bo rzucasz miesem na lewo i prawo. Tutaj nie "budka z piwem", Czarek...big_grin
                                Tutaj cos dla Ciebie.
                                Moze sie zalapiesz?:
                                wyborcza.pl/1,75248,9410070,Niemcy_zabieraja_nam_bezrobotnych.html
                                • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 19:48
                                  I na co mi ten tekst ? pamiętasz co obiecywał rudy wszawy lis ? że emigranci będą wracali do dobrze płatnej pracy do Polski. Że lekarze też itd. Ty to kupiłeś ja nie - bo ja nie jestem frajerem big_grin
                                  • 1zorro-bis Re: Zorro !! 11.04.11, 19:52
                                    ...............................................................piwo.........................................................big_grin
                                    no more. Adieu! cool
                                    • czarek_777 Re: Zorro !! 11.04.11, 20:00
                                      Dobrego samopoczucia Zorro. Paś baranki moje big_grin
                            • zuza_anna Re: Zorro !! 11.04.11, 20:01
                              Zorrku, lepiej niech nie pije, bo dopiero się zacznie... wink big_grin
                              • czarek_777 Re: Zorro !! 12.04.11, 10:23
                                Przerwa !!!! big_grin
                                Tekst linka
                                Jak myślisz Zorro ,czemu Piorunek tak gada ? chciałbym zobaczyć Jego teczkę z IPN. Nie zdziwiłbym się, że nadawał na Wyszyńskiego menda jedna a nie biskup.
                                • m.maska Re: Zorro !! 12.04.11, 11:18
                                  Czarek, wez poogladaj National Geographic...naprawde nie masz nic ciekawszego niz sie podniecac takimi rzeczami? ale sadzac po tym co robia pod Palacem - to jest Was wiecej...
                                • 1zorro-bis Re: Zorro !! 12.04.11, 13:43
                                  Ty chcesz jego teczke z IPNu zobaczyc??! Ty?
                                  Ty - jako super "opozycjionista" nawet swojej zes sie nie dorobil....big_grinbig_grinbig_grin
                                  Nie bluznij, Czarek! "Katoliku" od siedmiu bolesci....cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka