Dodaj do ulubionych

Polskie ZOO

10.05.11, 17:04
Tekst linka
Media podały że policja wygarnęła z chałupy Starucha /kibica Legii/ ale sukces Boże !!! na wejście finał pucharu Polski dostał glejt właśnie od smerfów a później ola Boga co się dzieje ludzie ratujcie smile akurat finał oglądałem z Janeczką i widzieliśmy jak Staruch trzymał puchar a policja stała i biła brawo. Witam w matrixie PL smile
Obserwuj wątek
    • czarek_777 Re: Polskie ZOO 10.05.11, 17:41
      Wielu z nas wolność i demokrację pojmuje różnie. Ja nie zmiennie ,tak jak mnie uczono - od cycka ją pojmuję big_grin nie czyń drugiemu źle a jeśli uczynniłeś - przeproś. Bądź wolny, nie daj się zniewolić ale nie zniewalaj innych - daj żyć Innym a sam żyj pełnią życia chociaż w biedzie będziesz ale zawsze wolny bo wolność jest najważniejsza. Tego zawsze uczyła mnie Babcia ze strony Ojca - Babcia Stanisława. Kochana kobieta i katoliczka. Kilometrami chodziła na pielgrzymki a biednym ludziom oddawała swój chleb. Pisałem kiedyś, gdy byłem tam na rybach. Skąd jesteś ? stąd i stąd mówiłem. Aaaa Pani Stasia wiem - wspaniała dobra kobieta bardzo proszę pozdrowić Panią Stasię od Zygmusia z Miszewka :- ) oczywiście przekazywałem ale co z tego. Babcia mówiła - znam gnojka - przed wojną brał u mnie kiełbasy na krechę i długu nie spłacił big_grin
      • czarek_777 Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:07
        Takie coś. Maska jako turystka w W-wie. Zwiedza Starówkę, idzie Traktem w stronę Alej. Zbliża się do Pałacu Namiestnikowskiego a tam już czekają big_grin starcy spod krzyża i zomowcy z pałami big_grin kładą Maskę na ziemię i mówią, g..o nas Twój paszport obchodzi demonstrowałaś a tu jest Polska - tu jest Polska moherze jeden big_grin big_grin będę później narka.
        • m.maska Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:11
          Odpala Ci Czarek... nie chodze tam gdzie sa zbiegowiska - nie bawi mnie to... chodze wlasnymi sciezkami.
          • czarek_777 Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:25
            Ja też Maseczko też z Janeczka nie chodzimy na zbiegowiska. Np na reżimowe spędy big_grin
            • zuza_anna Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:40
              Czarek, to coś co kupiłeś, Ci zaszkodziło?. Bo bredzisz człowieku!
      • al-szamanka Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:42
        nie daj się zniewolić ale nie zniewalaj innych - daj żyć Innym

I tu zaprzeczasz temu co zawsze mówisz. Bo niby dlaczego mała grupka spod pałacu ma zniewalać cały naród, szykanować go, szantażować i narzucać swoją wolę. Niecha dadzą innym pożyć w spokoju, co? Bez strachu, że ktoś złamie nogę, gdy pośliźnie się na rozlanej przez rozwrzeszczaną babcię (obrończyni krzyża), parafinie.

O, taką babcię na przykład:

Babcia histeryczka
        • zuza_anna Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:55
          to typowa zdewociała histeryczka " modli się pod figurą a diabła ma za skórą "
          • m.maska Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:58
            Juz jej zachowanie kwalifikuje ja na kuracje uspokajajaca...niezaleznie po ktorej stornie stoi.
        • m.maska Re: Polskie ZOO 10.05.11, 18:57
          Tam sie ktos wpisal, ze ta krzykaczka jest za przeniesieniem krzyza... mnie to nie bardzo robi roznice, po ktorej stronie kto jest - faktem jest tylko, ze to jest sklocanie Polakow...jedni sa za, drudzy przeciw i naparzaja sie na siebie...jeszcze malo, ze pochowali te pare jak krolow na Wawelu, to jeszcze zwolennicy(kogo?) uzurpuja sobie miejsce przed Palacem Namiestnikowskim... ja to bym proponowala pomnik w kazdym miescie - to mi przypomina wlasnie, ze w ZSRR w kazdym miescie byl pomnik Lenina, potem Stalina... a moze gdyby zostali blogoslawieni - to wiecie jaka cenna relikwie nosilby w sobie JK?... ta sama krew....
          • czarek_777 Re: Polskie ZOO 10.05.11, 23:01
            Ech smile posiedzieliśmy u Dziadka znaczy się u mojego Ojca - na Woli na Żytniej w moim kochanym rodzinnym domku i podwórku smile wypiliśmy po jednym /no ja trochę więcej smile/ koniaczek ,żytnióweczka. Wiesz AL ? nic nie powiem. Amerykańska demokracja mi odpowiada. Rób co chcesz a ignoruj co Tobie nie odpowiada. Proste prawda ? kto komu każe bratać się z tymi pod Pałacem albo buziakować z Nimi no kto każe smile przejdź obok i tyle. Jakie to proste. Ale nie nienawidź AL nie nienawidź drugiego człowieka.
            • al-szamanka Re: Polskie ZOO 10.05.11, 23:11
              Ja i nienawiść????? No wiesz....
              Ale spójrz w oczy tych rozwrzeszczanych pod pałacem....i co w nich widzisz? Pokorę...???
              • zuza_anna Re: Polskie ZOO 11.05.11, 07:25
                Nienawiść, ja i nienawiść, chyba żartujesz, to wy PiS'wcy macie w oczach nienawiść. Ile jadu,
                jest w waszych postach. Szkoda nerwów na was.
                • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 07:33
                  www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4&feature=related
                  big_grinbig_grinbig_grin
                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 07:43
                    www.youtube.com/watch?v=aQ9W4hWTV6A&feature=related
                    big_grinbig_grinbig_grin
                    • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 07:48
                      www.youtube.com/watch?v=VKh1iWpmvc4&feature=related
                      big_grinbig_grinbig_grin
                      • m.maska Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 14:26
                        Zorro - to jest straszne - ale teraz takie slownictwo to mozna uslyszec tez w tych tzw. lepszych domach tzn. tych ktore do takowych maja pretensje - wtedy pozostaje tylko wiac, jesli mozna...
                        Ciekawe, ze w jezyku niemieckim nie ma nawet odpowiednikow, a mlodziez jednak mowi moze swoim dialektem, ale bez takich przerywnikow...
                        Tutaj kobieta byla jeszcze wkurzona - ale jesli tego rodzaju slownictwa uzywa sie ot tak jako przerywnika tylko... trudno, za dlugo chyba zyjemy poza krajem. Zdarzylo mi sie, ze ktos uzasadnial, ze nawet wsrod ludzi wyksztalconych nie jest takie slownictwo ewenementem - to juz samo za siebie mowi kim jest taki "wyksztalcony"... jesli wynioslo sie cos takiego z domu - to juz nic nie dziwi...
                        • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 14:33
                          to sa ci "demokraci i katolicy" wlasnie....big_grinbig_grinbig_grin
                          • m.maska Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 16:57
                            nie tylko, nie tylko... to sa te "elity" takze
                  • zuza_anna Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 07:51
                    to chyba jego koleżanka wink
                    pokazywali w TVN, tą niby katoliczkę!
                    • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 07:54
                      www.youtube.com/watch?v=6l_YPhdKEWg&feature=related
                      big_grinbig_grinbig_grin
                      • m.maska Re: Polskie ZOO....i "elyty z PISu".... 11.05.11, 17:00
                        O Booooooooooooooooooze... Nobla............i niech mi ktos powie, ze to nie jest zascianek. Niech mi ktos pokaze gdzie jeszcze jest cos takiego mozliwe - to juz zalatuje Sredniowieczem
            • m.maska Re: Polskie ZOO 10.05.11, 23:19
              Czarek... to ja Ci tylko jedno powiem, ani ja ich nienawidze, ani ich lubie - nie moje malpy nie moj cyrk... skoro nie maja nic lepszego do roboty i musza - lepiej poszliby na spacer do Lazienek i przestali sie wyglupiac - kazdy spedza wolny czas wg wlasnego uznania...
              • czarek_777 Re: Polskie ZOO 10.05.11, 23:31
                Masko bliżej mi do AL a do Ciebie daleko smile i odczepcie się od nich za przeproszeniem smile czego się czepiacie ,że tam stoją ? nie mogą ? Masko tam nie wolno stać ?!?! Boże ja z domu boję się wyjść bo się narażę na niepoprawność bo stanę nie tam gdzie trzeba big_grin dziewczyny mądre jesteście i bystre ale tu ciała dajecie. Jakie strefy w Wawce są zakazane do stania ? podajcie bo chlać to można wszędzie jak rozumiem i bez konsekwencji big_grin
                • czarek_777 Re: Polskie ZOO 10.05.11, 23:39
                  Dobranoc Kalejdoskop smile czas spać. Pa.
                  • m.maska Re: Polskie ZOO 10.05.11, 23:47
                    Czesc czesc Czarek, moze Ci sie przysni demokracja - ta w wydaniu amerykanskim... big_grinbig_grinbig_grin
                    • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 00:23
                      Czerek.....miej malpek, mniej malpek, wiecej mineralnej!big_grin
                      Zdrowsze i tansze!!!:ccol:
                      • m.maska Re: Polskie ZOO 11.05.11, 01:18
                        A Ty Zorro co? natchnienia do kafelkow o tej porze szukasz? czy dzisiaj dzien wczesniej rozpoczales?... co Ty robisz na nocnej zmianie?
                        • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 07:39
                          Zorro po nocach obciąga mamrota i mędzi jak nawiedzony - o totalitaryzmie - że to demokracja mówi big_grin Masko nocny Marku smile przyśniła mi się, wolność i swoboda w wydaniu USA - jaka pięęęękna smile miłego dnia wszystkim.
                          • zuza_anna Re: Polskie ZOO 11.05.11, 07:47
                            Czarek suszy cię? Twoje paskudne słownictwo mnie mierzi. Opamiętaj się człowieku!
                            • 1zorro-bis Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 07:51
                              www.youtube.com/watch?v=b9DiKaBR8BY&feature=related
                              big_grinbig_grinbig_grin
                              • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 07:56
                                www.youtube.com/watch?v=A0_6-mFb6pU&feature=related
                                cool
                                • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 07:58
                                  www.youtube.com/watch?v=akNs5JOhPVU&feature=related
                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:02
                                    www.youtube.com/watch?v=96Qt76NmK7E&feature=related
                                    ....................................................piwo....................................................................big_grinbig_grinbig_grin
                                    • czarek_777 Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:15
                                      Janowskiego nafaszerowali prochami by Go skompromitować bo sprzeciwiał się likwidacji polskich cukrowni. Dzieciaczku blady smile a tu masz swojego idola big_grin
                                      Tekst linka
                                      • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:23
                                        ............................................................piwo..............................................................big_grin
                                        najlepsze na kaca, Czarek.cool
                                        Ale tylko jedno !big_grin
                                        • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 13:54
                                          ci to przynajmniej maja "stanie pod Palacem" gdzies....big_grinbig_grinbig_grin
                                          www.youtube.com/watch?v=gpGa5EeiUfE&NR=1
                                          • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 15:36
                                            poradnik "eksperta"....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                            www.youtube.com/watch?v=Y8chhTSHIdI&feature=related
                                  • czarek_777 Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:08
                                    Zorro powtarzasz się smile gardzisz ludźmi, kpisz z tych którzy słuchają RM i oglądają TRWAM ? odpowiedz - tak lub nie smile bo ja ani nie gardzę Nimi ani z Nich nie kpię. Bo to Polacy - nie wynarodowieni na własne życzenie jak wielu innych i dziś udających /na obczyźnie/ światłych i postępowych big_grin
                                    • zuza_anna Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:12
                                      No jak możesz gardzić, jeśli Twoja wybranka serca słucha i ogląda? wink
                                      • czarek_777 Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:24
                                        Zuza gdybyś Ty słuchała też bym nie gardził, uwierz. Ale to co napisałaś jest dwuznaczne i niesmaczne. Miłego dnia Zuzia smile
                                        • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:32
                                          dwuznaczne i niesmaczne? No to....Mahlzeit Czarek!big_grinbig_grinbig_grin
                                          • czarek_777 Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:41
                                            Zorro Ty to chyba dzisiaj zasiłek wziąłeś boś taki rozweselony big_grin szlifuj bruki szlifuj obcym a ja zawsze u siebie smile dobrze wchodzi Ci mamrot kupiony za zasiłek big_grin big_grin
                                            • zuza_anna Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:50
                                              Nic nie wiesz o Zorku nic, więc proszę nie wypisuj bzdur.
                                            • m.maska Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 17:15
                                              Czarek, to co Ty piszesz, to jest czesto bardzo niesmaczne - tylko to tez taka mentalnosc Kalego...jak Kali ukrasc to dobrze ale jak Kalemu ukrasc to mu sie straszna krzywda dzieje i swiat powinien o tym uslyszec...

Tak Czarus, Ty nic nie wiesz o Zorro... te jego "kafelki" to niezla furore robia...
                                              • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 17:26
                                                szczegolnie jak je w zyg-zag ukladam.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                Po kilku flaszkach oczywiscie....big_grinbig_grinbig_grin
                                                • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 17:39
                                                  big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  www.youtube.com/watch?v=v5Ce1Q3e-tM&feature=related
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 17:41
                                                    wiecej takich "elyt"!big_grin
                                                    A bedzie dobrze panie bobrze.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=G4AEadcFLNQ&NR=1&feature=fvwp
                                          • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 10:39
                                            Czarus, Ty moj "opozycjonisto"....Mam jedno pytanie : czy w latach 70-tych tez byles taki mocny w gebie i tez tak "odwaznie" bluzgales na Gierka, Brezniewa i innych?cool
                                            • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 10:46
                                              wyborcza.pl/1,75478,9574749,O__Rydzyk__Mamy_kilka_milionow_zl_rocznie.html
                                              big_grin
                                        • zuza_anna Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:39
                                          Niesmaczne? a co ty nie gardzisz Tuskiem i Wałęsą. Cały czas bluzgasz na nich. Więc proszę Cie nie wypisuj bzdur, że My gardzimy. My ich nie rozumiemy, bo tego się nie da ani słuchać, ani oglądać!
                                          • czarek_777 Re: Polskie ZOO....czyli: Los Palantos! 11.05.11, 08:52
                                            Zuza ja gardzę zdrajcami a ich za takowych mam. Dowody ? są w necie, znajdziesz je bez problemów. I mówienie o kimś 'po imieniu' - kim jest nie jest bluzganiem Zuza. Zdrada to zdrada ,znasz zamiennik terminu zdrada ? bo ja nie. Więc to że mówię o Bolku i Tusku że są zdrajcami nie jest bluzganiem !! jest prawdą. Pozdrawiam.
                            • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 07:58
                              Zuza nie suszy mnie, nie ma po czym. A o jakim Ty paskudnym słownictwie mówisz - o Zorro ? bo przecież ja Ciebie tylko pozdrowiłem dzisiaj i i życzyłem miłego dnia - to jest paskudne ? więc już nic nie mówię. Ale pozdrowień i życzeń nie wycofuję smile
                          • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 07:47
                            Tekst linka
                            big_grin big_grin big_grin big_grin
                            • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 08:30
                              Zorro to Twoja demokracja - państwo policyjne big_grin
                              Tekst linka
                              • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 09:00
                                Zaraz wychodzę więc kawałek - na rozładowanie napięcia co poniektórych smile wdowa chowa męża, żył długo bo dziewięćdziesiąt lat. Po uroczystościach grabarz pyta wdowę, a Pani ile ma lat ? dziewięćdziesiąt siedem mówi - to warto Pani do domu wracać big_grin big_grin big_grin
                                • zuza_anna Re: Polskie ZOO 11.05.11, 09:05
                                  Zza rana, zalecam zimny prysznic, a wręcz lodowaty...
                                  • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 09:13
                                    Biorę codziennie ,rano i na wieczór smile najpierw ciepły na koniec zimny /ale nie lodowaty smile/ ,pobudza samodzielne myślenie Zuzia, trafną analizę tego i owego smile pozdrawiam. Wychodzę, do później.
                                    • al-szamanka Re: Polskie ZOO 11.05.11, 11:18
                                      Na Twoim miejscu, Czarek, tak bym się tym samodzielnym myśleniem nie chwaliła big_grin
                                      • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 11:36
                                        Doceniam Twój wysiłek AL, w celu zdyskredytowania mej skromnej skromnej osoby ale nie obrażę się na Ciebie AL nigdy, zaprzysiągłem to sobie big_grin big_grin choćby np za podpowiedź o czerwonej wełence dzięki której złapałem parę ładnych kleni big_grin poważnie. Zorro Tobie nie odpowiem - bo i nie ma na co. Wysil się bardziej to może mi się zechce - gadać o pierdołach z Tobą...big_grin big_grin
                                      • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 11:50
                                        dobre!big_grinbig_grinbig_grin

al-szamanka napisała:

> Na Twoim miejscu, Czarek, tak bym się tym samodzielnym myśleniem nie chw
                                        > aliła big_grin
                                        • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 12:11
                                          Tekst linka
                                          bzdury gada co ? a Kopernik był kobietą a totalitaryzm to demokracja big_grin
                                          • al-szamanka Re: Polskie ZOO 11.05.11, 12:22
                                            Nigdy nie ceniłam Pietrzaka.....zawsze wyczuwałam w nim fałsz.
                                            • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 12:31
                                              Ale gdy śpiewał - żeby Polska była Polską też wyczuwałaś fałsz AL ? bo ja nie wyczuwałem smile pzdr
                                              • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 12:49
                                                Tekst linka
                                                ciekawe, czy od tego dochodu owa Pani zapłaciła podatek. Nie czepiam się, pytam tylko. Bo niedawno skarbówka ścigała kioskarkę za pięć /5/ groszy niezapłaconego podatku. Tiurmami groziła smile Zorro co Ty na to - zagrzmisz, że to skandal big_grin big_grin nie sądzę, podkulisz ogonek /bo Ty ogona nie masz big_grin/ i czmychniesz w krzaki smile
                                                • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 13:42
                                                  to Twoi kumple Czarek?big_grinbig_grinbig_grin
                                                  www.youtube.com/watch?v=wVpbN6KB2Eg
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 13:46
                                                    "demokratka" z PISu....czy z Radyja?
                                                    www.youtube.com/watch?v=TpnoNvKMjNg&NR=1
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                          • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 13:30
                                            Czarus....ten tez fajnie gada...big_grinbig_grinbig_grin
                                            www.youtube.com/watch?v=YXZN4_EZSD8&feature=related
                                            • al-szamanka Re: Polskie ZOO 11.05.11, 13:50
                                              Zorro, musiałam makijaż poprawić, bo się spłakałam ze śmiechu. Super!!! big_grinbig_grinbig_grin
                                              • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 14:06
                                                A tu się poryczysz AL zapewniam big_grin big_grinTekst linka
                                                • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 14:13
                                                  Ale durnia mamy za prezia big_grin imbecyl do potęgi. Ale to Zorro idol big_grin jaki idol taki on sam big_grin big_grin
                                                  Tekst linka
                                                  • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 14:43
                                                    Coś wam powiem, Tobie zwłaszcza Zorro bo kobiet nie tknę - Im wolno wszystko,bo są święte, niech mnie krytykują a ja...uszy po sobie i nie tryknę big_grin big_grin bodajże na piętnastą rocznicę powstanie RM Janeczka namówiła mnie na wyjazd do Torunia. Ociągałem się , mnie to nie interesuje mówiłem, co mnie to obchodzi itd. Zobaczysz przy okazji swoją jednostkę wojskową gdzie służyłeś mówiła co Ci zależy. Przekonała mnie, dałem się namówić smile wyjazd był /chyba we środę/ o w pół do szóstej rano/. Było sporo osób, głównie Babcie z różańcami i parę starszych Dziadków. Nie widziałem się w tym towarzystwie ale zrobiłem ,tę podróż dla Janeczki. Ona też odmawiała różaniec koronkę a ja wtedy kimałem big_grin przyjechaliśmy do Torunia około południa. Zawieziono nas do tzw centrum Rydzyka - szkoła /wyższa uczelnia/ i budynki które postawił naprawdę imponują. No ale mohery za to płacą - durnie big_grin w pobliżu były rozstawione namioty, była kapusta z kiełbasą na gorąca i pieczywko. Pojedliśmy a ja mówię do swojej rybki - piwka bym się napił smile musisz zapytała ? muszę odpowiedziałem bo nie wydolę smile polecieliśmy na miasto, po drodze olaliśmy TVN które chciało od nas wywiadu smile pokazałem Janeczce gdzie służyłem Ojczyźnie przez półtora roku i gdzie przeskakiwałem przez płot w drodze po gorzałkę big_grin i tyle. Jeszcze jedno. Jechał z nami ksiądz z parafii pod wezwaniem św St Kostki. Od Popiełuszki. Opowiadał o Nim, o Jego wielkim patriotyzmie, dowcipy opowiadał. Był super gość. W sumie wyjazdu nie pożałowałem a Janeczce po powrocie postawiłem lody bakaliowe a sobie żywca big_grin big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 15:35
                                                    www.youtube.com/watch?v=BKbf34XZFIk&feature=related
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 15:39
                                                    www.youtube.com/watch?v=slS8DMgHBqY&feature=related
                                                    .......................................................piwo.....................................................................
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 15:42
                                                    fachura jak sie patrzy....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=y1pjCv7LDew&feature=related
                                                • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 14:32
                                                  patrz jak sie Twoj idol Czarus dwoi....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  www.youtube.com/watch?v=5DdWSVaRBmA&feature=related
                                                  • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 15:46
                                                    Zorro proponuję Tobie wizytę u ministra Klicha, wiesz, tego ministra psychiatry big_grin on Tobie pomoże. Oglądasz TVN24 ? - ja dawno przestałem. Dlatego Klich mi nie potrzebny smile tu masz na odtrutkę .I nie gardź Polską bo nie warto, Ona Cię wydała smile uszanuj to. Tekst linka
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 15:51
                                                    www.youtube.com/watch?v=h65V2eNuv4s&feature=related
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 15:59
                                                    A wiesz że ja nawet tego nie otwieram big_grin big_grin bo ja nie mam czasu na pierdoły big_grin big_grin big_grin big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 16:02
                                                    www.youtube.com/watch?v=4mu-H16zvQM
                                                  • 1zorro-bis Re: Polskie ZOO 11.05.11, 16:04
                                                    www.youtube.com/watch?v=rnyqhkvD95I&feature=related
                                                  • czarek_777 Re: Polskie ZOO 11.05.11, 16:11
                                                    Mówiłem - nie otwieram tego badziewia big_grin więc odpuść sobie bo ja naprawdę tego nie otwieram. Za płytkie, za denne to jest smile
                                                  • 1zorro-bis Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 16:22
                                                    Czarus, a to bluzganie, plucie i obrazanie innych to wyniosles z domu czy masz nabyte od kumpli PISowych?cool
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 16:33
                                                    www.youtube.com/watch?v=V_B3nCql2tk&feature=related
                                                    .......................................................piwo.................................................................cool
                                                  • czarek_777 Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:11
                                                    Zorro jaki Ty dzieciuch ,jaki naiwny - dzieciaku smile gdzie Ty był jak tu coś się działo, była opozycja itd. W portki zrobiłeś i spadłeś na zachód synuś. Cykor Ciebie obleciał i spadłeś. Widzisz, nie chwalę się bo nie mam czym ale ja nie spękałem a też mogłem - jak Ty. Dać ciała i pić śmietankę. Nie zrobiłem tego. I patrzę sobie w lustro spoko smile Ty też ? wątpię, po tym jak gadasz, popierasz komunę i totalitarkę. Twoja broszka popieraj, ja nie będę.
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:15
                                                    Czarus...ja wiem, takich "bochaterow" mocnych dzisiaj w gebie jak Ty, to dzisiaj pelno....big_grin
                                                    Tez byles w "Warynskim" taki pyskaty i wyszczekany w latach 70-tych?cool
                                                  • czarek_777 Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:26
                                                    Byłem synuś po roku 81 byłem syneczku. Ty wtedy spier...łeś z kraju a ja drukowałem prasę, rozprowadzałem ją ,agitowałem ,chodziłem na demonstrację itd .Miałem bezpośredni kontakt z Jankowskim /Maćkiem/ i Bujakiem i innymi z czołówki. Ten czas to moja duma synu - Paś baranki Zorro cykorze i leszczu dla mnie smile i nie mów o opozycji. Bo nie jesteś godzien tego. nie masz prawa dezerterze smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:30
                                                    o.........! Tos Ty "pan bochater! Na demonstracje chodziles, no, no....cool
                                                    A z "kalachem" czy bez?big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:32
                                                    za to po 1989 to sie tych "bochaterow i opozycjonistow" w Polsce namnozylo jak grzybow po deszczu....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • zuza_anna Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:32
                                                    Powtarzam! Czy tu jest lekarz?!
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:38
                                                    jedna z...."opozycjonistek"....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=ROmzwNGrV-k&feature=related
                                                  • czarek_777 Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:50
                                                    Zorro za przeproszeniem - s..m na zaszczyty kumasz smile mam to gdzieś bo ja nie Bolek. Nigdy za kasę ani dla za zaszczytów niczego nie robiłem. Czy Ty to rozumiesz ? niedawno dzwonili do mnie z fabryki, że ja zasłużony dla walki o demokrację i inne pierdoły. Kim Pani jest zapytałem - z Waryńskiego powiedziała, pan był w opozycji. A skąd Pani to wie zapytałem i co w ogóle Pani o mnie wie. Rozłączyła się. Widzisz Zorro ,my mieliśmy takie coś jak w AK było, numery. Nie zdradzę tego. Nigdy.
                                                  • m.maska Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:56
                                                    Czarek.... Ty juz sam siebie przechodzisz... ja naprawde musze sie zajac czyms waznym - a tu siedze i czytam z zapartym tchem, co nam jeszcze o sobie zdradzisz... numery prawisz? numery to Niemcy dawali wiezniom w obozach i nie sadze, zeby Polacy robili sobie sami takie "numery"...
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:58
                                                    o kurcze....Czarek....TY w AK?!big_grin
                                                    Ja tez w AK! W Afrika Korps......big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 18:00
                                                    na turystycznej wycieczce....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 18:00
                                                    w AK...
                                                    www.youtube.com/watch?v=5A8WpUd53l0&feature=related
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 18:01
                                                    a to tez Czarus moj kolego.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=_Ae_aZ6546A&feature=related
                                                  • m.maska Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:42
                                                    Wlasnie przebrnelam przez ten dialog.... no coz, to ja juz moze lepiej nic nie bede pisac - bo mi sie tylko smiac chce...
                                                    ZORRO... jeszcze Ci sie chce?
                                                    Sam widzisz, gdyby Czarek czy inni wyjechali wtedy kiedy mysmy wyjechali i z takich czy innych przyczyn nie wrocili - to albo mieliby dzisiaj smietanke, albo bugalow z basenem...bo zachod tylko na nich czekal, a oni powiedzieli zachodowi definitywne NIE...
                                                    Noooo... Zorro...i moze kladlbys dzisiaj w takim basenie swoje kafelki wink
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 17:44
                                                    i po dwa "Merole, po dwa "Merole"!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • czarek_777 Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 18:04
                                                    Ja Maseczko słowem Ciebie nie potępię za to że wyjechałaś, nigdy bo to Twój wybór był i mi nic do tego. O co innego mi chodzi, wiesz o co. Że cała nasza para poszła w gwizdek. Mam nadzieję że to się odkręci. Jeszcze mam trochę pary ;D
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 18:12
                                                    to gwizdz....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • m.maska Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 18:38
                                                    Czarek... para poszla w gwizdek - bo zabraklo pokory i to na calym froncie - mentalnosc niemiecka mentalnością niemiecka...ale polska... bez komentarza - nie jestesmy naj...naj...naj...
                                                  • 1zorro-bis Re: Pytanie do "demokraty" Czarka..... 11.05.11, 18:41
                                                    a jak mu sie ten "gwizdek" zatnie?big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka