1zorro-bis 21.06.11, 07:21 witam wszystkich! Tych w domu i tych na urolpie! Z wyjatkiem Chama z bBrdyczewa, oczywiscie..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieplanata Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 07:25 no i teraz jak zawsze nie uświadomiona, nie wiem czy to mnie przypadkiem nie ubliżasz Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 07:31 Dzień dobry Natko, Zorrku, Czarku i WCz, i M.. Pierwszy dzień lata, i mój synuś ma urodziny, muszę mu jakąś miłą niespodziankę przygotować. Miłego i spokojnego dnia. Pozdrawiam Zorrku, którą nogą wstałeś? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 07:43 ktora noga? Zawsze obiema! Ublizac? Ja? Czy ja sie nazywam "Cham z Berdyczowa"??! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 08:22 Czas w miasto ruszyć, sprawy ważne pozałatwiać a jutro na rybki wyskoczyć, za miasto miłego dnia. Zorro !! ale Tobie po drodze z nimi więc czemu się odżegnujesz ? ciężko Ciebie zrozumieć a pojąć to już w ogóle, nawet w szczególe Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 09:24 z kim mi "po drodze" Czarek, bo nie bardzo rozumiem? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 09:27 ja nikomu nie kaze "na Berdyczow" pisac..... Jeden "pan", bardzo kulturalny zreszta... kazal do siebie tam pisac... Wiec dostal ode mnie na stale ten nowy "nick" - "Cham z Berdyczowa", ktory zapewne dzisiaj bardziej do niego pasuje niz ten stary, wyswiechtany.... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 09:50 Biedny Berdyczów, niewinnie szkalowany... Na skwerze pod moim oknem pojawiły się przedszkolaki, chyba ze dwie grupy - bawią się, śpiewają...Urocze Obawiam się, że będę musiala ewakuować się na jakiś czas z domu, bo nie zdierżę!!!! Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 08:34 Witajcie Ja dziś na urlopie, w domu, w pracy przy komputerze - trzy w jednym Zorrku - widzę pewną niekonsekwencję w Twojej wypowiedzi. "Pisz na Berdyczów" - w domyśle "bo mnie tam nie ma", więc jeśli wypowiedź wiadomej osoby traktować poważnie, to właśnie "nie z Berdyczowa" Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:05 Logiczne, Majeczko...nie z Berdyczowa. A poza tym, uważam, Zorro, że nie ma sensu nazywanie kogoś chamem (nawet jeżeli ten ktoś zwalił cały worek przykrych określeń na Twoją głowę). Po pierwsze; nie używam i nie lubię patrzeć na takie wyrazy, po drugie; kafelkarzowi nawet to nie wypada Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:30 nie mam delikatniejszego okreslenia dla tego faceta. SORRY. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:39 ależ oczywiście, że są delikatniejsze, np. Zwerghase. Śliczne. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:44 albo....Arschloch. Tys pikne.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:53 Uważam, że Zwerghase jest najodpowiedniejsze, jeżeli w ogóle odczuwasz potrzebę tak dzień w dzień o tym kimś wspominać Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 11:03 Ja bym raczej przemilczała, to takie nudne, a Ty Zorrku zrobisz jak zechcesz. Lepiej omijać, takich panów i nie wspominać Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 11:07 ja jestem pokojowy czlowiek Ale jak mnie ktos TAK zaczepi to potrafie dlugo pamietac. Dopoki nie przeprosi. Ale tego sie raczej nie mozna spodziewac. Do tego trzeba miec KLASE: Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 11:11 No co Ty, musiałby powietrze z balonu wypuścić, bo jest zbyt nadęty, a to chyba niemożliwe Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 11:44 a jak ten balon peknie? To bedzie wielkie BUM! Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 12:04 Zuziu, też proszę o przekazanie życzeń, a i Tobie się należą bo to zawsze Wasze wspólne święto. Zorrku, rozumiem, że pamiętasz, ale czy musisz wspominać? Oto jest pytanie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 12:16 Maju...to u mnie dziala jak automat.... Przy kazdym wlaczaniu "kompa"... No, chyba, ze go nie bede wlaczal? Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 14:23 Zorrku, to jesteś naprawdę nieszczęśliwy! Wyobrażam sobie, jakie to niemile - przy każdym włączeniu kompa przypominać sobie różne nieprzyjemne sytuacje. Może to wina kompa!? Nie wiem....zeskanuj go jakimś dobrym programem antywirusowym , może masz jakiegoś robaka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 14:48 wszystko wyczyscilem ale jeden cholerny "wirus z Berdyczowa" zostal..... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 15:01 Touche' , Zorrku Poddaję się Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 15:06 ...................................................................................................................... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:03 Pokaż, że jesteś lepszy od niego, Zorrku, i więcej nie wspominaj No jak, uda Ci się zapomnieć urazy? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:52 NIE. zuza_anna napisała: > Pokaż, że jesteś lepszy od niego, Zorrku, i więcej nie wspominaj > No jak, uda Ci się zapomnieć urazy? > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 17:32 jak SLON m.maska napisała: > A co Ty taki pamietliwy jestes? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 17:44 Słoń jest uparty, a myślałam, że osioł Nie bierz do siebie, nie daj Boże Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 18:14 Idziesz w ilość?????!!!!!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 20:41 To znaczy, ze co? ja tez mam pamiec slonia, tyle ze przyTobie to ja raczej "mikrus" jestem... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:01 Nie chwaląc się, ja mam pamięć przynajmniej dwóch słoni Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 11:12 Aaaatam, Zorro , nie bądź pamiętliwy, to nic nie daje. A tu masz takiego małego, właśnie na odchodnym go wyszukałam... Nawet wyraz twarzy jakby miał podobny Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:13 Ha, a ja drugi wolny dzień wykorzystałam, aby dłużej pospać i nawet mi się to udało. Po nocnej burzy, niebiańskich trzaskach i zgrzytach aż skry leciały, tudzież po deszczach zmiennej intensywności, cisza nastała aż do świtania. Wiatr jeszcze trochę niespokojny, ale niebo przetarte już na wysoki połysk, z czegoś takiego skorzystać muszę i jak już oporządzona będę, to wybiorę się na jakaś długą marszrutę, bo nie wiadomo kiedy następną ku temu okazje mieć będę. Zuzanko, synusiowi wszystkiego, co najlepsze Dobrego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:16 A z dnia-oczka muszę skorzystać i lotka wyślę, hmm, 101 milionów jest do wygrania....euro! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 10:58 AL, Majeczko witajcie Dziękuję za życzenia AL, przekaże. Syn się ucieszy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 11:07 No to wybywam, ale zdecydowałam się na rower, bo dawno już nie pedałowałam Do potem.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 11:13 To ja też popedałuję, ale na treningowym Spokojnej jazdy AL! Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 12:04 Dzien Dobry Kalejdoskop... bywalcom i gosciom... Milego Dnia... Jak sie pozbieram, wtedy napisze cos sensownego. Zuza... latorosli, najlepsze zyczenia - z latem sie urodzil to chyba dobrze wrozylo juz wtedy Majeczko... dzieci sa przekochane, kiedy spia - znam ten bol - lata cale mialam plac zabaw w zasiegu wzroku i sluchu - teraz rezyduje w pokoju po przeciewnej stronie budynku...jest spokojnie Zorro...daliscie sobie obaj po rowno, kazdy uzywa jezyka jakim operuje na codzien - wydaje mi sie, ze jestescie kwita. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 12:15 Maseczko....nie porownuj mojego jezyka to tego "z Berdyczowa"! Tak nisko jeszcze nie upadlem.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 12:49 Najlepsze życzenia dla syna Zuzanny od Czarka - Zuziu dziś oczko i dzień świetnie mi się układa /tfu tfu/. Ty Masko coś w kraju złapałaś, przynajmniej masz propozycję /mówię o pracy/ a i mnie odpukać też coś się szykuje i to na stałe, na pełen etat. Oby tyko, oby oby bo szansa jest duża a w Wawce o stałą pracę nie łatwo zwłaszcza w moim wieku mam już dość pracy dorywczej bo może i zarobek nieco większy ale ta latanina o różnych porach i w różne miejsca wkurza mnie już serdecznie. No to miłego dnia wszystkim ja dalej korzystam z oczka bo mam jeszcze na garbie co nieco do załatwienia Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 13:11 Czesc Czarek... aaaa to mnie dopadli - nie szukalam Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 13:46 Zorro, czy Ty sie dobrze czujesz?... Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 13:48 Jesli moja obecnosc bedzie niezbedna...bede "latac" - ale jak na razie, wystarczy mi dostep do internetu Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 14:37 Nie wygladasz, absolutnie... wiec skad taki pomysl?... Jesli sie jest mlodym, mozna jeszcze zwariowac, na stare lata, lepiej juz nie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 15:39 Właśnie wróciłam i wiecie co, okazuje się że po powrocie z urlopu, ani razu nie udało mi się zjeść śniadania przed godziną 15-stą . Dziwne. No to zajadam teraz pomidory i bułkę z masłem orzechowym i pasta oliwkową, a wszystko to zagryzam czekoladą malinową. Mieszanka taka no tego, ale można się przyzwyczaić. 40 km zrobiłam i nawet dosyć wyhasana jestem Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 15:45 Witaj pracourlopowiczko Maju, Maseczko, Czarek, w imieniu Syna dziękuję za życzenia Wszystkim dziękuję, naprawdę miło mi Czarek, dotrzymałeś słowa? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 15:50 Nie zemdliło Cię AL, po takiej porcji Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:16 Wiesz, Zuzanko, ja z reguły dziwaczne rzeczy i kombinacje tych rzeczy jem Nie zemdliło, ale gdyby tak ktoś obok rybę smażył, albo rosół gotował, oooooo, to, wtedy prawdziwego rozstroju żołądka bym dostała. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:25 Podziwiam Cię, ja tylko parę dni mogę obejść się bez mięska, a rosołek uwielbiam. Dużej ilości nie jem, a jednak. Ale, jutro bez mięsa, będą naleśniki Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 17:24 U mnie podobnie, z tymi zapachami... moge calkowicie stracic apetyt...a mieso? no tak od okazji do okazji... ale zebym nie mogla bez miesa zyc? ...to nie. AL - sie ciesze, ze w koncu to gg dziala... sama zreperowalas? az mi trudno uwierzyc... niedlugo bedziesz spec od kompa Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 17:29 Sama nie!!! Pol godziny włączałam i wyłączałam i coś zaskoczyło, ale za to komp mi wyje...nie wiem już co lepsze Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 17:34 Pewnie te wszystkie wiadomosci na raz powpadaly i komp zglupl Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 17:38 Moze, już się trochę uspokoił, ale nie wiem na jak długo Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:01 ode mnie tez! Wprawdzie syna Twojego nie znam ale jak wszyscy zycza to ja tez..... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:06 O, dziękuję Zorrku. Ja tylko tak wspomniałam, bo to pierwszy dzień lata. Nie pomyślałam, że ktoś będzie składał życzenia. Dzięki, dzięki, dzięki Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:19 Kontrolujesz mnie Zuzia oczywiście że klikam, no Co Ty ,alzheimera jeszcze nie mam jak obiecałem tak robię i będę robił Tyle piszecie o tym Berdyczowie że sprawdziłem, co to za ptak www.iuve.pl/index.php?id=90&tx_ttnews%5Btt_news%5D=590&cHash=bcfd228208 Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:27 Nie masz, to dobrze Czarku. Dzięki Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 16:35 Nie to że nie mam, ja go jeszcze nie mam do później - jak nie zapomnę Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 19:30 partnerstwo.onet.pl/1645747,4704,1,artykul.html Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 20:07 Nigdy nie kochałam sie w Niemenie, jak to ponoć wszystkie kobiety w Polsce robiły, ale zawsze i nadal uważam Go za kogoś wyjątkowego. Jego piosenki są i dzisiaj świetne, tak jak wtedy. Odpowiedz Link
m.maska [...] 21.06.11, 20:21 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 20:23 A ja poznalam Niemena.... wtedy mial jeszcze swoj zespol Akwarele - nie kochalam sie w nim, ale lubilam Go... bylam wtedy w Swinoujsciu na wczasach, On tam "hauturzyl" tzn. codziennie spiewal w kawiarni Parkowa, totez schodzilismy sie tam kazdego popoludnia. Mialam wtedy "zaprzyjaznionego" psa, setera irlandzkiego, ktory regularnie byl pod moja opieka, pies przypadl Niemenowi do gustu i zapragnal zrobic sobie z nim kilka fotek - tak go wlasnie poznalam... a potem to juz plaza i wieksze grono... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 20:28 A jaki był w prywatnej rozmowie, takiej na co dzień? Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 20:38 Bardzo sympatyczny... mialam wtedy chyba jakies 18 lat...byl wtedy w zwiazku z A.Rusowicz... Odpowiedz Link
m.maska Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:00 Stanowczo w zwyklych kontaktach nie mial w sobie nic z gwiazdora, a mial juz wtedy za soba wystepy w Olimpii... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 20:45 Kochać się nie kochałam, ale uwielbiałam i uwielbiam go słuchać nadal. Byłam w Kaliszu, na koncercie poświęconym jemu. Niezapomniane chwile. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:03 Ja też byłem w W-wie na Jego koncercie, już nawet nie pamiętam gdzie niewątpliwie był wybitnym artystą a ja do dziś uwielbiam Jego dwa wielkie i chyba ponadczasowe utwory bo tak trzeba je nazwać - 'Sen o Warszawie' i 'Dziwny jest ten świat'. Starszy Brat był na Jego pogrzebie, mnie coś powstrzymywało - obawa przed zbyt dużym wzruszeniem ? może. Był dla mnie wyjątkową i bardzo lubianą postacią. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:15 Może mi, Czarek, nie uwierzysz, ale parę lat temu oglądałam wywiad z Niemenem. Byłam wtedy w Polsce u Mamy, rozmawiałyśmy. Nagle spojrzałam na ekran i dziwnie mi się zrobiło, Niemen snuł plany przyszłych koncertów. Powiedziałam wtedy: nie będzie żadnych koncertów, ona już niedługo umrze. Moja Mama wie, że mam niekiedy takie jasnowidcze momenty, nawet nie zaprotestowała. Parę miesięcy potem poinformowała mnie o jego śmierci Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:08 Zmykam. Mam nadzieję, że coś miłego mi się przyśni i Wam także. Dobranoc Pa, do jutra. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:26 Zuzia dobranoc Niemen AL zmarł na tę samą chorobę co mój syn - nowotwór który najpierw atakuje węzły chłonne, później przerzuca się na inne organy wewnętrzne - trzustka, wątroba ,nerki itd. Straszna choroby ,bardzo wyniszczająca. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:31 WIEM. Ale nikt wtedy o tej jego chorobie nie wiedział.....ja miałam dziwne przeczucie, pewność właściwie, że nie przeżyje Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:35 Czyli masz AL predyspozycje do odczytywania przyszłości /co do zdrowia/ danego człowieka z Jego twarzy !! nawet nie zapytam, co byś z mojej wyczytała Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:42 Bądź spokojny, masz jeszcze sporo przed sobą Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:45 Mam nadzieję Ojciec ma skończone 89 i trzyma się dobrze jeszcze jeździ pod 'kogutem' i ani myśli przestać Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 21:56 Krewni mówią że z twarzy to od zawsze jestem wykapany Ojciec gdy był w moim wieku ja wewnętrznie czuję s dobrze i to jest najważniejsze - czego i Tobie życzę AL Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 22:06 Dobranoc, zmywam się i ja jutro raniutko na rybki więc to i owo trzeba przygotować Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 22:08 No to się rozchodzimy Ja tez wyjątkowo i po paromiesięcznej przerwie piwo wypiłam i sen mnie morzyć zaczyna. Dobranoc spać idącym, śnijcie pięknie i przyjemnie Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 21 Czerwca......oczko! 21.06.11, 22:31 Rowerek przygotowany ,stoi w piwnicy i czeka na pana wzajemnie AL ,barwnych i sympatycznych może jutro jakie nowe kwiatki znajdę w moich szuwarach nadwiślańskich dobranoc. Odpowiedz Link