1zorro-bis 29.06.11, 07:00 dziendoberek Wszystkim! Zaraz musze jechac 370 km.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:21 A jak Ty głośno krzyczyszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysz!!! Zlituj się, ja jeszcze niezupełnie po nocy (znowu prawie nieprzespanej) do siebie doszłam, kawa dopiero zadziałać musi.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:18 Wstałam, wstałam, dzień dobry, Zorro Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:23 A gdzie to tak tyle kilometrów jechać musisz. W obie strony te 370km, czy w jedną, bo wtedy zsumowałoby się na więcej. Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:40 Witajcie!!!! Widze, ze Dzikus w koncu poszedl sobie wczoraj spac, zmeczony. Tak to bywa, kiedy ktos udaje kogos kim nie jest, nagle zaczyna sie dusic i w koncu wylazi prawdziwy charakter.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:42 Nie zauwazyliscie, ze cos sie poodwracalo? gdzie jest Zuza? spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:47 Podejrzewam, że Zuzanka, gotuje o poranku, aby potem, gdy upał przyjdzie oszczędzić sobie stania w kuchni. Dba o Syna Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:49 Nooooooooo, tam gdzie ja zmierzam dzisiaj upalu nie przewiduja...ma byc 24° i niech tak bedzie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:44 Swój prawdziwy charakter miał ci on od początku, ale przecież takie kuriozum trzeba potraktować z pobłażaniem należnym osobom słabym i niezrównoważonym Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:47 No to spokojnej drogi Zorro... na A2 zapewne Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:50 Tez za chwile...jaaaaaade hihi...tramwajem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:53 A Ty, Maseczko, gdzie się wybierasz...i kiedy wracasz? Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:05 W Polske AL, w Polske... dzisiaj wracam, ale pozno bedzie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:12 Mam nadzieje, że będziesz jechać porządniejszym pociągiem od tego, którym ja ostatnio w kraju zmuszona byłam jechać. Na wszelki wypadek nie pij, abyś nie musiała odwiedzać toalety Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:51 Aaaa, to nocował tam będziesz. Powodzenia i spokojnej drogi, Zorro Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 08:56 Oooo, to spokój u nas dzisiaj będzie, bo i ja postanowiłam z wolnego dnia skorzystać i na moim stalowym rumaku pohasać. Ostatnia okazja, bo przez następne dziewięć dni utopie się chyba w pracy. Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:07 Do napisania wiec Wszystkim... Zuza - milego dnia AL - tankuj sily na kolejne dni... Tez juz znikac musze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:15 No to do wieczora, a właściwie nocy...jeżeli będziesz miała jeszcze siły coś napisać Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:19 Dzień dobry AL, Maseczko, Zorrku! i WCz, i M.. Niedawno wstałam, i przytomnieje przy . Aaaaa właściwie, prawie mnie postawiły na nogi, wpisy Dzikiego, ale się rozbrykał, i pokazał swoje nieładne oblicze. Szkoda, bo go nawet polubiłam Pięknego i spokojnego dnia wszystkim życzę, Dzikusowi również. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:20 Zuuuuuuuuuuuuuuuza - ustrzelilas 15 000....gratulacje Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:23 Oooooo! to niezamierzone Dzięki Maseczko Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:21 PS. Nawet z samego rana nie spodziewałam się, że tyle postów naprodukujecie. Spania nie macie czy cuś Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:25 Bo mielismy do pogadania... ja miedzy malowaniem jednego oka i drugiego Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:29 Jak ja nie lubię się malować Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:40 A ja lubie... wyobraz sobie, ze kiedy szlam w piatek na klasowke, jakis facet zatrzymal sie przede mna i powiedzial "jaka pani jest piekna" a wygladalam rzeczywiscie zabojczo...hihi...w koncu mam w domu lustro - no i moj profesor i moja wychowawczyni...zwykle biegam bez malunku, ale jak trzeba miedzy ludzi... a juz koniecznie jesli beda robione fotki... Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:41 Mam jeszcze tylko 10 minut i musze znikac.... paaaaaaaa.... do napisania Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:47 Na imprezki się maluję, ale... Pa! Maseczko, baw się dobrze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:52 A ja bez tego żyć nie mogę , Cześć Zuzanko Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:27 No to... Zorrkowi, dobrych myśli na drogę. Maseczce, udanej imprezy. AL, równego pedałowania Ja też popedałuję, ale na treningowych rowerze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 09:56 Właśnie gotowa jestem do drogi, tylko plecak zarzucę... Hej hop, do potem, do napisania. Wszystkim miłego dnia życzę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 19:16 No widzę, widzę, sama jestem, wszyscy wyjechani . Ja też pojeździłam sobie rowerem tu i tam, sporo czasu mi na tym zeszło, ale jak zwykle musiałam poodwiedzać wszystkie moje kąty, nad strumykiem posiedzieć i pomedytować. Za górami, powoli obłoki kłębić się poczynają, jutro ponoć załamanie pogody ma nastąpić i deszcze przygnać. Tymczasem jeszcze zboża na polach złocą się w pełnym słońcu.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 20:09 Czyż nie piękne? Właśnie takie pola żyta kosmacą się często gęsto wzdłuż mojej rowerowej trasy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 20:16 A nad rzeką, już od paru lat o tej porze roku i zawsze w tym samym miejscu koczuje ten człowiek. Nazwałam go.... Robinson Współczesny. Zgodził się abym zrobiła mu zdjęcie i zamieściła w necie. Zostanie tu jak zwykle do końca września, a potem chyba poszuka sobie "wysepki" w cieplejszym kraju Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 21:25 Cześć AL! to miło spędziłaś czas. Nie bałaś się współczesnego Robinsona? Na zdjęciu nie wygląda grożnie, ale nie wiadomo czego można się spodziewać Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 23:11 Eeeee, Zuzanko, Robinsonów to ja się nie boję, tym bardziej że zdjęcie robiłam z bezpiecznej odległości, z drożyny, po której co rusz jakiś rowerzysta jechał, a Robinson i tak najbardziej to skupiony był na puszce piwa Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 23:23 A juz myslalam, ze tak wszystkich wymiotlo, a Ty w koncu spisz.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 23:27 Nie, nie śpię, tylko ciągle mam nadzieje, że mi się to w końcu uda Nawet dziwie się skąd we mnie tyle energii, bo to przecież sporo czasu dzisiaj na rowerze spędziłam. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 23:24 No i...czy pociąg którym jechałaś przynajmniej czysty był? Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 00:26 Byl czysty... a wracalam jedynka, bo mi w dwojce jakos ciasno sie wydalo... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 29.06.11, 23:42 Czas na spanie...a właśnie przed chwila ktoś mi powiedzial Ty nawet snu sobie nie wyobrażasz..... Boje się, że to może prawda Mimo wszystko - dobranoc Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 00:29 To ja Ci AL zycze, zebys sobie namarzyla marzen... we snie... Dobranoc Kalejdoskop...snijcie kolorowo...mam nadzieje, ze Czarka komary nie zjedza... bo lata tego w powietrzu tutaj sporo - ale co sie dziwic, jesli siedze w miescie polozonym na wyspach. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 07:28 Dzień dobry Wszystkim, i Cz, i M.. W tym roku, nie widziałam jeszcze ani jednego komara, ale, latają upierdliwe muchy. Klapek mam pod ręką, żeby się ich pozbyć Czarek, chyba złowił tyle rybek, że nie zdołał sam ich zjeść, co tam komary ważne są rybki Miłego i spokojnego dnia życzę. Pozdrawiam Zorrek, coś się nie odzywa Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 09:23 Tez jeszcze nie miałam bliskiego spotkania z komarem!!!! SPALAŁAM, spałam pełnych piec godzin, aż nie mogę uwierzyć w to szczęście Pewnie to zasługa nocnej burzy, deszczu szemrzącego o parapety i łagodnego ochłodzenia. Kawę popijam i trochę leniuchuje, bo dzisiejszym nocnym dyżurem zaczyna mi się pracna dziewięciodniówka Spokojnego dnia Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 10:37 Czeeeeeesc....a ja spalam jak zawsze tzn. swietnie Komary nie, ale jakies takie male cmy, czy co to jest... Zorro gdzies pojechal i pewnie dopiero dzisiaj wroci, pisal, ze 370km - wychodzi na to, ze w jedna strone. Ja mam jeszcze dzisiaj dwa "krotkie" spotkania...ufff Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 10:55 Maseczko !, te ćmy...może to są mole!!!??? Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 10:59 Nieeeeeee... bo to lata mi przed nosem tylko w nocy, kiedy mam otwarte okno i jest wieksze od moli. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 11:05 No to rzeczywiscie tylko nachalne ćmy...oczywiście nie zabijasz ich, co? Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 11:07 Oczywiscie, ze nie, bo lubie bardzo kiedy lata mi cos przed nosem... No chyba zartujesz, jesli laduje mi na ekranie - to niestety zegna sie z zyciem. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 11:16 Ja łapię taką uparciuchę w szklankę i wypuszczam na wolność Odpowiedz Link
m.maska Re: 30 Czerwca....juz! 30.06.11, 12:51 Czesc Zorro... Ty sie pojawiasz a ja znikac musze - tylko nie mysl, ze to z Twojego powodu.... ... bede pewnie kolo 18 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 30 Czerwca....juz! 30.06.11, 12:57 A ja to będę w ogóle i tak naprawdę dopiero jutro Dzisiaj zbyt chaotyczna jestem.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 30 Czerwca....juz! 30.06.11, 17:57 No wlasnie, ze nie straszysz, ale tak wyszlo, ze Ty sie pojawiles a ja wyjsc musialam... mogloby sie komus wydac, ze straszysz - nie nie straszysz, chyba, ze polityka... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 14:05 Czas do jutra się pożegnać, okres urlopowy jest w mojej pracy baaardzo gorący, w cudzysłowie i w przenośni Dobrego dnia jeszcze, spokojnej nocy i jasnego poranka Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 17:02 No jestem niedobra, zabiłam ostatnio kilka upierdliwych much Cześć AL, Maseczko, Zorrku podróżniku Odpowiedz Link
m.maska [...] 30.06.11, 17:58 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 17:59 Mam tylko nadzieje Zuza, ze dokonalas tego "humanitarnie" jednym klepnieciem... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 19:05 One są tak ruchliwe, że trudno było trafić, ale udało się jednym klepnięciem klapkiem Ćmy i pająki wyrzucam przez okno Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 30.06.11, 19:18 zamordowalem chyba z 20 sztuk....I to te wsteretne "konskie" co gryza! Nie wiem skad tego cholerstwa sie tyle wzielo? Chyba przez te upaly.... Odpowiedz Link
m.maska [...] 30.06.11, 23:15 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska A to juz czerwiec sie konczy... 30.06.11, 23:17 Cisza tutaj taka, jakby ktos makiem zasial.... Moj "urlop" zbliza sie ku koncowi i jak zawsze w tym momencie, wszystko nabiera przyspieszenia, jeszcze wiele spraw do zalatwienia, jeszcze kilka spotkan, jeszcze wymiana wrazen...spotkania po latach(nie tylko klasowe) zaowocowaly ciekawymi kontaktami Ostatnie dni, na najwyzszych obrotach... Chyba musze jednak wyspac sie na zapas, dopoki jeszcze moge... Dobrej Nocy Kalejdoskop... p.s. a do Fibonacciego, na pewno powroce... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 1 Lipca! Druga plowa roku zaczeta.... 01.07.11, 08:47 Wstałam i co? Jeszcze jestem nieprzytomna. Pogoda na weekend, znów paskudna. Współczuję tym, co se zaplanowali odpoczynek po tygodniowej ciężkiej pracy, w plenerze. Szaro, buro i ponuro, i deszcz pada. Dzień dobry Zorrku, i WCz, i M... Mimo, że na dworze jest nieprzyjemnie, życzę Wam cudownego i uśmiechniętego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 1 Lipca! Druga plowa roku zaczeta.... 01.07.11, 11:24 A jaka ja jestem nieprzytomna. Co prawda udało mi się zdrzemnąć na dyżurze małą godzinkę, ale to raczej nie za wiele. Trzecią kawę popijam, bo dwie nie zdołały postawić mnie należycie na nogi. Całe szczęście, że upałów nie ma. Dobrego dnia Odpowiedz Link
m.maska Re: 1 Lipca! Druga plowa roku zaczeta.... 01.07.11, 11:41 Dzien Dobry....Wszystkim.. Zorro, to jest pewnego rodzaju blogoslawienstwo, ze jeszcze nie nauczyles sie pisac tlustym drukiem, inaczej Twoje pobudki bylyby jeszcze glosniejsze... a ja sie snuje z kawa a potem bede i tak musiala sobie isc, no i na zewnatrz dziwnie ziimno sie zrobilo... Hej Kalejdoskop... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 1 Lipca! Druga plowa roku zaczeta.... 01.07.11, 11:50 Bardzo rozchodzony i zapracowany masz tym razem urlop, Maseczko Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 1 Lipca! Druga plowa roku zaczeta.... 01.07.11, 11:56 ................................................................................................................................. to zamiast "tlustego druku"..... Odpowiedz Link
m.maska Re: 1 Lipca! Druga plowa roku zaczeta.... 01.07.11, 12:02 Bardzo AL, nie spodziewalam sie nawet tego. Mam sie nawet dzisiaj spotkac z jedna z kolezanek, ktora jutro juz wraca do Niemiec, nie wiem jaki jest jej niemiecki, bo skoro Ty sie odzegnujesz, to moze jej podrzuce, znam ja i wiem, ze jesli cos powie, to powie a potrzeba jej jakiejs fuchy. Na razie nie jest zle, mam urlop, ale kiedy przyjda moje zwykle obowiazki...glowkuje caly czas. Zorro - i tak od rana? to piwo? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 1 Lipca! Druga plowa roku zaczeta.... 01.07.11, 12:05 Ja się nie odżegnuje tak na sto procent, tyle że czasu nie mam, ale jak go nieco przybędzie, to i mnie taka fucha się przyda (choć na finanse nie narzekam).....każdemu by się przydała Odpowiedz Link
m.maska O co chodzi..? 01.07.11, 17:29 Gdzie nie spojrzec slysze tylko, ze Polska przejela "prezydencje"... co za slowo???? AL - czy kiedy Austria przewodniczyla, to tez byly jakies wielkie uroczystosci u Was? bo ja sobie nie przypominam, zeby ktokolwiek w Niemczech interesowal sie tym faktem na taka skale. Ale pewnie czepialska jestem Mnie to smieszy tylko - bo to jest oczywista kolej rzeczy i nic ponadto. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: O co chodzi..? 01.07.11, 17:52 To, że Austria przewodniczyła Unii dowiedziałam się dopiero, gdy to przewodnictwo kończyła...bo to przecież nic takiego, normalna procedura unijna. Nie, tutaj nikt się tym nie podniecał Odpowiedz Link
zuza_anna Re: O co chodzi..? 01.07.11, 17:55 Oj Dziewczyny, Dziewczyny, czepiacie się! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: O co chodzi..? 01.07.11, 18:07 Ale czego się czepiamy, Zuzanko ? Przewodnictwo Unii to naprawdę nic szczególnego, na każdego przychodzi kolej i już Odpowiedz Link
zuza_anna Re: O co chodzi..? 01.07.11, 18:54 Ale, to pierwszy raz, dlatego Polacy tak cieszą się, moja Kochana AL! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: O co chodzi..? 01.07.11, 19:13 ale Zuza, z czego sie cieszyc? To ciezka praca i odpowiedzialnosc! A w Polsce swietuja jakby Polska mistrzostwo swiata w pilce noznej zdobyla.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: O co chodzi..? 01.07.11, 19:38 Nie wierzę, żeby w Waszych krajach nie świętowali? Ale, co ja mogę wiedzieć, prawda? Odpowiedz Link
m.maska [...] 01.07.11, 20:02 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: O co chodzi..? 01.07.11, 20:03 No to uwierz Zuza - moze rzeczywiscie dlatego, ze to zwykla rotacyjna procedura i ktorys raz z kolei...zreszta w telewizji slyszalam komentarz, ze w Brukseli nikt tego nie zauwazyl. Pamietam tamtego Sylwestra, kiedy wprowadzono euro do obiegu - fajerweki byly takie jak nigdy - mimo, ze nikt tego euro tak naprawde nie chcial i z czasem okazalo sie ze to najwieksza wpadka EU Odpowiedz Link
al-szamanka Re: O co chodzi..? 01.07.11, 20:11 A dla mnie euro jest wygodne, wszędzie w Europie można nim płacić Odpowiedz Link
zuza_anna Re: O co chodzi..? 01.07.11, 20:20 mam nadzieję, że u nas Euro, nie wprowadzą Odpowiedz Link
m.maska Re: O co chodzi..? 01.07.11, 20:37 Sama wiesz AL, ze to ma plusy i minusy...wygoda owszem...nie trzeba sie zastanawiac nad wymiana - ale trzepneli nas po kieszeni niezle... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 12:00 I to by było na tyle, głowa mi się kolebie Idę odsypiać nockę... Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 12:37 Teraz to juz naprawde ide sobie... milego dnia...do napisania.. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 13:22 .................................................... z rana to jak smietana! Odpowiedz Link
sakral Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 14:17 Ty lepiej na trzustkę uważaj. zjadłem,i teraz mała drzemka. idźcie, ofiara spełniona amen Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 15:54 AL odsypia nockę, Sakral drzemie, Maseczka udała się na spotkanie, Zorro piwo serwuję, to ja w samotności wypiję kawę, ale muszę przyznać, że w towarzystwie lepiej smakuję. Nic to. Chyba już się przyzwyczaiłam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 20:57 Dzisiaj wcześniej muszę do łoża się wybrać, odespać, bo to przecież jutro przed pracą musimy jeszcze Urodziny Maseczki świętować Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 21:00 Tak tak... Wy bedziecie swietowac...a ja musze sie chyba wczesniej zjawic tak wypada Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 21:03 No, najpóźniej o 11-ej jadę do pracy, wiec świętować muszę wcześniej. Jako solenizantka masz prawo wstać później i dopiero wtedy przeczytać życzenia Odpowiedz Link
m.maska Re: 29 Czerwca....pora wstawac! 01.07.11, 21:05 Dzieki AL, przeciez musze przespac moj "sen pieknosci" mam tez jutro male rendez vous Odpowiedz Link