1zorro-bis 24.05.12, 14:07 z pozdrowieniami! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,11788881,Artystow_nie_mozna_bagatelizowac___Albo_bedziemy_krajem.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izydor88 Re: Cos dla Kiszki...... 24.05.12, 14:34 A nie możemy być krajem wieprzowiny,wódki i artystów? Przecież to się nie wyklucza. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos dla Kiszki...... 24.05.12, 14:40 wieprzowina nie zdrowa, wodka we lbie maci..... Odpowiedz Link
izydor88 Re: Cos dla Kiszki...... 24.05.12, 14:49 Bo ja mogłabym napisać pracę: "Rola artystów w przestrzeganiu terapii hipotensyjnej". Albo: "Rola edukacji artystycznej w walce z hipoglikemią na czczo". I wystąpić na Kongresie Medycznym. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Cos dla Kiszki...... 24.05.12, 15:24 To ja jeszcze w sprawie kota. Współżyję z siedmioma kotami i ósmym przy budzie. Uznałam,że Lolitki,mimo swojego kalectwa powinny przebywać na wolności. A więc - białe Lolitki wąchają sobie kwiatki,a pod moim krzesłem co chwila słychać chrzęst kości. To słodka Berda zjada kolejną jaszczurkę. Że też bestie nie chcą przejść na wegetarianizm... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Cos dla Kiszki...... 24.05.12, 19:32 izydor88 napisała: pod moim krzesłem co chwila słyc > hać chrzęst kości. > To słodka Berda zjada kolejną jaszczurkę. > Że też bestie nie chcą przejść na wegetarianizm... A muzę ona myli myszy z jaszczurkami? I skąd, na Boga, tyle jaszczurek u Was? Odpowiedz Link
izydor88 Re: Cos dla Kiszki...... 25.05.12, 09:39 Ona nie myli jaszczurek z myszami,bo myszy są inne w smaku Jaszczurek zwinek u nas dostatek.Wygrzewają się na słońcu i padają łupem kotów.Ale zjada tylko Berda.Reszta przynosi mi w prezencie.A ja wynoszę biedaczki - najczęściej już bez ogona - do ogrodu sąsiadów. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Cos dla Kiszki...... 25.05.12, 09:51 izydor88 napisała: > Ona nie myli jaszczurek z myszami,bo myszy są inne w smaku Widać, że próbowałaś Odpowiedz Link
izydor88 Re: Cos dla Kiszki...... 25.05.12, 10:09 Hmmm.. Dzisiaj piękna pogoda,więc wszystkie koty szaleją na dworze.Poza Rychem,który wykorzystuje okazję i...bawi się pluszowymi myszkami Lolitek. O,właśnie w ostatnim momencie zamknęłam drzwi,widząc Berdę z jaszczurką w paszczy. Odpowiedz Link