buncia3 15.12.11, 13:06 Hej Kaakaa! Przepraszam że tutaj piszę ale nie mogę jakoś wysłać wiadomości prywatnej. Czy pracujesz jako położna na Żelaznej? Chciałabym się z Tobą jakoś skontaktować ws porodu. Możesz się do mnie odezwać na priv? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaakaa Re: do KAAKI 15.12.11, 18:26 Nie pracuję na Żelaznej. Ale bardzo polecam położne stamtąd. Spróbuj się umówić z którąś z tych, co przyjmują porody domowe na poród w szpitalu. To mądre osoby. Dodatkowo, szpital się rozbudowuje, więc może będą mniejsze problemy z miejscami. Odpowiedz Link
irka15 Re: do KAAKI 15.12.11, 21:26 Może do Twojego porodu ruszy Dom Narodzin, który ma powstać przy szpitalu Odpowiedz Link
kropkaa Re: do KAAKI 16.12.11, 10:39 Kaakaa, a pracujesz w ogóle jako położna? Czy na tak jak przedtem? Odpowiedz Link
juleg Re: do KAAKI 18.12.11, 18:18 No właśnie co u Ciebie, jak ogarniasz towarzystwo ogromne Odpowiedz Link
kaakaa Re: do KAAKI 19.12.11, 01:40 Co u mnie, to długo by pisać. Zawodowo - jestem na urlopie wychowawczym. Plany, jak zwykle, różne pod kopułką mi się kłębią. Co z nich wyniknie - zobaczymy Odpowiedz Link
kaakaa Re: do KAAKI 20.12.11, 21:16 Cały czas mam nadzieję, że założę nie tylko portal. Chwilowo jednak czuję się nieco przytłoczona bieżączką. Odpowiedz Link