Dodaj do ulubionych

Czym sie roznicie? zlodziejstwem

22.07.12, 20:37
Zlodziejstwem sie roznicie....

KRADZIEZA sie roznicie....roznicie sie tym, ze jestescie ZLODZIEJAMI.....

jeszcze pretensje, ze Polacy maja taka opinie w Europie? przeciez taka jedna kanalia, robi opinie polowie Narodu.... o wieksze szambo niz Loza na forum naprawde trudno

https://www.bilderload.com/bild/229136/lozascreen32JHM.jpg

oczywiscie, ze reszta ukradzionej z zamknietej galerii i opublikowanej przez jokkera na screenie fotki jest widoczna, tutaj obcielam ja - no i przeciez ten post nadal jest, chociaz niewidoczny... jednak dla adminow, on nie zniknal....
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 20:42
      no i pojawilo sie jeszcze kilku obroncow tej kradziezy......
    • al-szamanka Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 20:42
      Niestety, tak to wygląda....
      • m.maska Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 20:44
        Ciekawe kto byl zlodziejem.... ktory ukradl zdjecie z ukrytej galerii
        • m.maska Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 20:45
          mimo, ze nawet z otwartej galerii tez krasc nie mozna... fajne grono
        • al-szamanka Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 20:47
          m.maska napisała:

> Ciekawe kto byl zlodziejem.... ktory ukradl zdjecie z ukrytej galerii

Myślisz, że ktoś z tych szlachetnych i prawych się przyzna?????
          • m.maska Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 20:54
            Zlodziej nawet zlapany za reke sie nie przyzna.... niestety w necie spotyka sie i zlodziei przyodzianych w ubranka jakie sobie sami skroili...ale z czasem i to wylazi na powierzchnie - zlodziej na dluzsza mete nie zdola udawac uczciwego, natura wylezie z niego wczesniej czy pozniej
            • al-szamanka No i jedna pani z tego grona..... 22.07.12, 21:02
              pisze Nikt z nas nie upadł tak nisko jak oni....czyli nie upadli tak nisko jak my
              To ja pytam: Złodziejstwo to nie upadek???? To taki milusi wyczyn???

Nikomu z nas nie wpadłoby do głowy popełnić złodziejstwo, im natomiast tak, ale to nic
              • al-szamanka Re: No i jedna pani z tego grona..... 22.07.12, 21:03
                takie to sprawiedliwe myślenie...nie złodziej upadł nisko tylko okradziony...eeech
                • m.maska Re: No i jedna pani z tego grona..... 22.07.12, 21:29
                  czegos innego sie spodziewalas? mysle, ze Sakral jest zadowolony, ze trafil do takiego milego grona....
                  • m.maska Re: No i jedna pani z tego grona..... 22.07.12, 21:32
                    a pamietasz jak strasznie sie obrazil, kiedy padlo jego nazwisko(ktorego nigdy nie ujawnimy) tylko na forum ukrytym? jak straszliwie sie oburzyl, a przeciez stalo sie to tylko dlatego, ze osoba, ktora je napisala nie wiedziala do kogo nalezy - ale wyrzutom straszliwym nie bylo konca....
    • m.maska Jokker - Zlodziejem 22.07.12, 21:01
      ktory wlamuje sie i kradnie zdjecia z ukrytych galerii...ktore nastepnie wbrew prawu obowiazujacemu na Picasa(Google) publikuje na forum....

Niech to bedzie ostrzezeniem dla innych....
    • m.maska Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 21:12
      Wyglada na to, ze to cala zlodziejska szajka chyba jest.... skoro taka zbita obrona zlodzieja nastapila.... najgorszego swinstwa sa gotowi bronic w imie pokretnej lojalnosci.
      • mr.sajgon Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 21:37
        Zamieszczanie zdjec forumowiczów jest zlamaniem regulaminu. Druga sprawa to niech sie komus nie wydaje ze jak gdzies wisi zdjecie to jest bezpanskie i mozna go kopiowac i przenosic na inne portale.
        Jokker pospolity zlodziej tfu ...

Maseczko odbierz @
        • m.maska Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 21:46
          Problem w tym, ze akurat to zdjecie nie bylo tylko moim zdjeciem, ale na tej fotce byla AL i ja i takich zdjec nie ma u mnie na galerii otwartej czyli sprawa jest prosta - nastapilo wlamanie na ukryta galerie i kradziez....
          • mr.sajgon Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 21:53
            To sie leszcz w niezly shit wpakowal.
            • 1zorro-bis Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 22:04
              a kto sie do mojej prywatnej poczty wlamal i wszystkie adresy mailowe ukradl? Po dziejszym dniu mnie juz nic nie zdziwi....big_grin
              I o dziwo...adres mailowy Jokkerka kjako jeden z nielichnych sie "uchowal"....smirk
              • m.maska Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 22.07.12, 22:38
                a kto opublikowal z wielkim triumfem, ze nick czerwonej malpy zostal zalozony na Twoim adresie mailowym? no no, moze jednak trzeba sie zastanowic... pamietasz jak sie rzucil odpalac fajerwerki z tej okazji?
                • mr.sajgon Re: Czym sie roznicie? zlodziejstwem 23.07.12, 00:25
                  Dobrali sie tam na tej lozowni, jak nie glupek to oszolom a jak nie oszolom to zlodziej big_grin big_grin big_grin
    • m.maska Jokker - Zlodziejem 22.07.12, 23:46
      tlumacz sie dalej.... ale mam litosc nad zlodziejem.... wiec ci to wyjasnie....
      po raz: nigdy i nigdzie nie publikowalam CUDZYCH zdjec, wiec jednoznacznie zdjecie jest ukradzione, bo nie jest ono tylko moje ale AL i moje
      po dwa: nie masz zadnego prawa publikowac moich zdjec, ja moge, bo ono jest moje a tobie tego nie wolno, bez mojej zgody...
      po trzy: nie miales prawa tego zdjecia miec, wiec w jaki sposob wszedles w jego posiadanie?

Czy to nadal takie trudne, ze stawiasz tak dennie glupie pytania? tlumacz sie dalej to juz niczego nie zmieni....
      • m.maska Re: Jokker - Zlodziejem 22.07.12, 23:54
        Pomylka? pomylil sie zlodziej i pokazal obiekt ktory ukradl.....
        • m.maska Re: Jokker - Zlodziejem 22.07.12, 23:59
          KTO WYKRADŁ TO ZDJĘCIE

Z UKRYTEGO ALBUMU?
      • deriadezy Maska kłamczucha 23.07.12, 00:03
        Maseczko, proszę o sprostowanie, opublikowałaś zdjęcie drużyny harcerskiej bez ich zgody.
        Tekst linka
        Na dodatek obraziłyście dzieciaki, nie są bezimienne, jest adres szkoły, nazwisko drużynowej.
        Myślę, że nie byłyby zadowolone, że ich dobrym wizerunkiem szarga się na jakimś forum.

• mr.sajgon Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 00:23
          A w Afryce panuje susza, nie sciemniaj sprawy.
          Oszolom opublikowal skradzione zdjecie i za to poniesie konsekwencje i lamenty nad szkola nic nie pomoga.
          • deriadezy Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 00:32
            Ty masz czelność zajmować stanowisko w sprawie?
            Czy yuka wyraziła zgodę na upublicznianie swoich rozmów prywatnych z Tobą?
            Jeśli nie, to zamilcz człowieku.
            • mr.sajgon Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 00:46
              deriadezy napisała:

> Ty masz czelność zajmować stanowisko w sprawie?
              Jak najbardziej zlodziejtwo nalezy tepic.

> Czy yuka wyraziła zgodę na upublicznianie swoich rozmów prywatnych z Tobą?
              Gdyby glupota umiala fruwac, ty bylabys orlem big_grin
              Obronczyni sie znalazla, prosze, prosze, a masz upowaznienie jej meza ???

• m.maska Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 00:59
              deriadezy napisała:

> Jeśli nie, to zamilcz człowieku.

Dyziu.... nikt do Ciebie nic nie ma - nie mieszaj sie w nieswoje sprawy.... jesli masz pisemne upowaznienie z imieniem i nazwiskiem na reprezetnowanie Jokkera, osobnika bezimiennego to je tutaj pokaz, przy czym pokaz takze, ze masz sama prawo do takiego reprezentowania - rzeczywiscie teraz to mu juz potrzeba adwokata, bo sam sie z tego nie wygrzebie.... rozmowa na zasadzie, a u Was to Murzynow bija, niestety tutaj nie zda egzaminu....

MOJE i AL zdjecie zostalo przez Jokkera w tajeminczy sposob zdobyte - WLAMANIE na galerie(?) no ja sie nie musialam wlamywac nigdzie, skoro ty zdjatko tych dzieciaczkow tez znalazlas.... a to jest wyraznie ZDJECIE UKRADZIONE Z UKRYTEGO ALBUMU i na to jest swiadkow kilku, ktorzy akurat tam wejscie mieli... Uli, Hardy, Karen.... Jokker nigdy tam wejscia nie mial.... biedak nierozgarniety, taki on, nie widzi roznicy miedzy tym, ze ja pokazuje swoje wlasne zdjecia a tym, ze on je pokazuje i na dodatek jeszcze zdjecia AL - no taki drobiazg po prostu... i ty biedna Dyziu tez roznicy nie widzisz..... no a Szalik ubolewal nad moja matura.... a ty to chyba do matury nawet nie doszlas, skoro takich prostych rzeczy nie kapujesz.... o co sie jeszcze bijesz? tryby juz poszly w ruch - wiec i tak juz niczego nie ugrasz, watek nie zniknie, adres jest i Admini moga sobie to obejrzec.... moje zdjecie nie jest niestety do znalezienia w googlach, wiec daruj sobie te swoje durnowate wywody i juz naprawde idz, moze przespij sie, chociaz to ci i tak nie pomoze.
              • mr.sajgon Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 01:10
                m.maska napisała:

moze przespij sie, choc
                > iaz to ci i tak nie pomoze.

Nie pomoze ten typ tak ma big_grin
                • m.maska Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 01:16
                  Mister... jasne, ze tak - hipokryzja do kwadratu i odwracanie faktow i nicowanie na druga strone... tyle tylko, ze w regulaminie nie ma miejsca na nicowanie - taka dzialalnosc jest zakazana... i nie ma na to tlumaczenia - ja moge sobie swoich fotek umieszczac na kopy i to mi wolno bo sa moje....i mam do nich prawo a jakis wirtualny po-twor tego prawa nie ma i tyle.
                  • mr.sajgon Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 01:23
                    Wpadli w szambo po uszy publikujac wasze zdjecie i na nic lamenty, to nic nie pomoze.
                    Głab uwaza ze jak wisi to i on sobie moze wziac big_grin

• m.maska Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 01:32
                      Nie Mister, problem w tym, ze to zdjecie bylo i jest niedostepne... nie wisi... nie moze wziac... po to zeby je mial, musial miec wspolnika - bo na ukryty album sie nie wlamiesz, bo nie wiesz nawet ze takowy istnieje - wiec do czego mialby sie wlamac, jak mialby je ukrasc? ktos to zdjecie skopiowal i wyniosl a wybor osob, ktore mogly to zrobic jest niewielki... sprowadza sie do trzech - przy czym z gory wykluczam z tego Ulissesa... pozostaja wiec dwie osoby i niech te sie miedzy soba dogadaja, ktora takie swinstwo zrobila i dala nieobliczalnemu psychopacie te fotke w lapy....
                      • mr.sajgon Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 01:43
                        Tutaj sa dwie kwestie do rozwiazania. Pierwsza kto wyniósł z galerii a druga że jokker je opublikowal.
                        Tak jak pisalem wczesniej zabrania tego regulamin portalu i prawo.
                        Ktos kto nie ma praw do zdjecia a je publikuje jest zlodziejem i tutaj ta sprawa nie podlega dyskusji.

• m.maska Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 01:53
                          No ale towarzycho probuje zwekslowac temat... zamiesc pod dywan swinstwo - mysle, ze portal zobaczy to w odpowiednich wymiarach...
                          Nie zycze sobie, zeby ktokolwiek publikowal MOJE zdjecia, przy kazdym zdjeciu na picasa jest zaznaczone copyright i to nie przeze mnie jak to sobie powpisywali inteligentni inaczej na niektorych forach... a przez portal picasa, picasa tego zabrania - zabrania wykorzystywania tych zdjec - o tym, ze ktos je jeszcze bedzie publikowal na publicznym forum nawet sie nie wspomina, bo to juz nalezy do regulaminu forum...
                          A tu prosze, obroncy zlodzieja sie zlecieli - jacy wszyscy lojalni sa - nalezy sie spodziewac, ze kazdy z nich byc moze tez by to zrobil - no, na szczescie i ja mam zdjec huk... ale zauwaz kto robi takie rzeczy, ci ktorzy twarzy nie maja, nie maja tozsamosci, nie maja imienia, nazwiska, nawet glosu nie maja - bohaterowie ukrywajacy sie za nickami......nie maja nawet plci.....
                    • m.maska Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 02:14
                      mr.sajgon napisał:

> Wpadli w szambo po uszy publikujac wasze zdjecie i na nic lamenty, to nic nie p
                      > omoze.
                      > Głab uwaza ze jak wisi to i on sobie moze wziac big_grin
                      >
                      >
                      Taka mentalnosc, stoi samochod, to mozna mu wziac i wylamac lusterka - bo stoi, to znaczy, ze mozna.... no i potem wrzask, ze takich kilku zlodziei sprawia, ze taka opinia idzie w swiat o WSZYSTKICH POLAKACH, O MNIE TEZ.... a to mi sie nie podoba... bo z taka gawiedzia nie mam nic wspolnego...
            • 1zorro-bis Re: Maska kłamczucha 23.07.12, 06:32
              kobieto....a raczej babo-chlopie - spadaj do swojego GURU Jokkera i nie osmieszaj sie tutaj wiecej swoimi adwokackimi wypocinamii....smirk
              deriadezy napisała:

> Jeśli nie, to zamilcz człowieku.
      • m.maska Biedny Szalik 23.07.12, 03:10
        W tak mlodym wieku, juz zacmienie pamieci... naprawde przykre - to idzie mlodosc....sad

Bidulka zapomniala jak to przyszla najpierw do nas potrolowac na jakims debilnym nicku "cierpkismakmychust" czy cos w tym rodzaju a potem poszla na towarzyskie pod tym samym nickiem plakac, jak to ja jakis Lukasz w konia zrobil i wypial sie na nia... nie trzeba bylo u nas robic podloty, wtedy nie zainteresowalabym sie tym nickiem... a tak... rzecz jasna poszlam tym sladem i te szlochy poczytalam - NA OTWARTYM DOSTEPNYM DLA WSZYSTKICH forum - Szalik, pretensje wnos do siebie, niczego nie ujawnilam, bo nigdy do mnie nie pisalas o zadnym Lukaszu czy innym Piortusiu.... ujawnilam to co sama pisalas i co bylo WSZYSTKIM dostepne - nie trzeba bylo trolowac i nam ublizac, nie mialabys problemow.... pretensje do wlasnego rozsadku zanos teraz.
    • m.maska Jokker - Zlodzieju 23.07.12, 05:36
      Specjalnie zmienilam ustawienia w picasie na polskie... nawet gdyby to zdjecie nie bylo ukradzione z albumu ukrytego, a bylo... ty taki wyksztalcony, tak szczycacy sie ze czytasz tylko odpowiednie ksiazki - rozumiesz chociaz co czytasz?.... balwan jestes i tyle... przy kazdym zdjeciu i to nie tylko u mnie, ale takze w galerii Ulissesa stoi jak byk:

Ponowne wykorzystanie zdjęcia
      Wszelkie prawa zastrzeżone

no ja rozumiem, ze moglbys, wyksztalcony jaki jestes, nie zrozumiec obcego jezyka - ale zeby nawet polskiego nie? to jak z tym czytaniem tych lektur? tak bez zrozumienia? czy to nie strata czasu? no bo skoro nie rozumiesz takich prostych dwoch linijek to z tym rozumkiem chyba kiepsko jest.....

Zanim zaczniesz oceniac innych - najpierw ocen siebie - kim jestes? jestes wirtualnym po-tworem i niczym wiecej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka