Dodaj do ulubionych

Regulamin Forum Agora.pl

23.07.12, 16:10
22. Zamieszczając treści (w tym utwory: tekstowe, zdjęcia, grafiki, materiały audiowizualne, materiały dźwiękowe) w Serwisie Internetowym Agory Użytkownik wyraża zgodę na nieodpłatne korzystanie przez Agorę z zamieszczonych treści, w tym zawartych w nich wizerunków, poprzez utrwalanie, zwielokrotnianie i publiczne udostępnianie treści w wydawanych przez Agorę serwisach internetowych, w tym w Portalu Gazeta.pl w taki sposób, aby każdy miał do nich dostęp do treści w wybranym przez siebie miejscu i czasie, na potrzeby informowania o Serwisach Internetowych Agory.

23. Poprzez umieszczenie treści w Serwisie Internetowym Użytkownik oświadcza, że zamieszczone treści nie naruszają przepisów prawa, ani prawem chronionych dóbr osób trzecich, w tym prawa do wizerunku, a Użytkownik jest w pełni i wyłącznie uprawniony do zamieszczenia treści w Serwisie Internetowym.

Jokker - ZLODZIEJ i BANDZIOR NETOWY..... takiego prawa nie mial, nie ma i mial nigdy nie bedzie.... i jesli trzeba bedzie skieruje sprawe z powodztwa cywilnego a Agora w takim przypadku jest zobowiazana ujawnic kim jest ten po-twor... pracownik naukowy - kon by sie usmial.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin palant czy niedorozwiniety idiota, czytajacy "wielka" literature ale nie rozumiejacy kilku prostych zdan.

Mam nadzieje, ze tak jak do tej pory wszystkie hieny zbiegna sie go bronic , netowego bandziora......
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Regulamin Forum Agora.pl 23.07.12, 16:15
      8. Użytkownik jest zobowiązany do korzystania z konta oraz z innych usług w Serwisach Internetowych w sposób zgodny z obowiązującym prawem, normami społecznymi i obyczajowymi oraz postanowieniami Regulaminu.

Jokker39.... tu masz czytaj - byle ze zrozumieniem....

9. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za sposób, w jaki wykorzystuje bezpłatne konto, a także korzysta z innych usług w Serwisach Internetowych, w tym za zawartość i formę zamieszczanych treści, z uwzględnieniem odpowiedzialności karnej lub cywilnej za działania naruszające prawo. Na żądanie uprawnionych organów państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań, Agora przekazuje pozostające w jej posiadaniu dane Użytkowników kont Serwisów Internetowych.

Miejmy nadzieje, ze na to jestes ZLODZIEJU tez przygotowany!!!!!
    • 1zorro-bis Re: Regulamin Forum Agora.pl 23.07.12, 16:15
      i Ty myslisz ze chlopstwo z czworakow czytywac umiejom?big_grin
      • m.maska Re: Regulamin Forum Agora.pl 23.07.12, 16:26
        bo oni to tylko literature z wyzszej polki czytaja - prostych przekazow nie rozumieja - bo my tutaj to za granica wg nich tacy praworzadni jestesmy, ale Polaczek swoje wie i taki Polaczek pojdzie ukradnie i jeszcze ma pretensje, ze gdzies tam rozciagna to na cala Nacje... do cholery, to rzuca swiatlo na NAS Wszystkich bo wlasnie takich kilku robi NAM opinie, zbiorowa obrona bandziora netowego nastapila...
        Ja mam swoje prawo, AL ma swoje prawo ktore ten bandzior pogwalcil.... a ilu sie adwokatow sie zlecialo?... tych ktorzy pochwalaja ten bandytyzm... i ten zlodziej pisal o lojalnosci? jasne - ma teraz te swoja pokretna lojalnosc.... ale jak przyjdzie co do czego - zostanie sam... bo wtedy zaden z tych tchorzy nie stanie za nim - no takie rzeczy dosyc kosztowne bywaja....
        • m.maska Re: Regulamin Forum Agora.pl 23.07.12, 16:29
          Mam Familienrechtschutz i ten chroni moje interesy w takich wypadkach.... czy ZLODZIEJ - Jokker wie co to takiego? ano ubezpieczenie prawne i moge sie bawic, bez ponoszenia kosztow... mial szanse na oficjalne przeprosiny ale durny jaki jest nie rozumial nawet, ze zlamal regulamin, zlamal prawo i pogwalcil nietykalnosc osobista AL i moja...
          Moze warto, ze przestepca poczytal sobie co to takiego ten Rechtschutz....
          • 1zorro-bis Re: Regulamin Forum Agora.pl 23.07.12, 16:35
            Masko....chlop ziwemu nie przepusci! A jusci!big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka