kicho_nor 28.07.12, 17:29 Masko Zawsze twierdziłaś, że ja nic nie wiem, nic nie rozumiem. Nawet bym się w tym z Tobą zgodził. Dlatego zapytam Ciebie jak u źródła - Masko czy Ty jesteś wariatką? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon A kto pyta ? 28.07.12, 17:44 idiota...kiszka wiec szkoda czasu na odpowiedz i tak nie zrozumie. Ale usmiechaj sie dalej, blaznowi z usmiechem do twarzy. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: A kto pyta ? 29.07.12, 13:10 jakto kto pyta?! Swir! Kolego Swira-bis ....Sakrala vel Jasia z Pola vel Mirka.... mr.sajgon napisał: > idiota...kiszka > > wiec szkoda czasu na odpowiedz i tak nie zrozumie. Ale usmiechaj sie dalej, bla > znowi z usmiechem do twarzy. > Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: Masko 28.07.12, 18:17 kicho_nor napisał: > Masko > Zawsze twierdziłaś, że ja nic nie wiem, nic nie rozumiem. > Nawet bym się w tym z Tobą zgodził. > Dlatego zapytam Ciebie jak u źródła - > Masko czy Ty jesteś wariatką? To z kim ja sie tyle lat przyjaznie? Moze ja tez pojde na LOZE. Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: Masko 28.07.12, 18:32 m.maska napisała: > Wiesz co? Ty juz idz lepiej na Melyne Ja juz bylam na Melyne, a na LOZY jeszcze nie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Masko 28.07.12, 18:50 Ja byłam na loży, nawet mnie tam, bez pytania, adminem zrobili. W porę się jednak wycofałam, bo każdy dzień pobytu w tamtym miejscu zwiększa ryzyko pojawienia się powikłań psychicznych, czego konsekwencją jest zadawanie durnych pytań: patrz kiszka Odpowiedz Link
leziox Re: Masko 28.07.12, 21:44 Kiszki kozie,kiszki swinskie Kiszki ruskie i wolynskie Jakby ich nie moczyc w wodzie Smierdzá-jak swinie w kolchozie. Obrzydlistwo takie kichy Obraz tego widze lichy Rzucic to do zarcia psom Czyszczac juz ze smrodu dom. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Masko 28.07.12, 22:22 Leziu W wierszu musi być zadyma więc wierszem nie pogadamy bo prymitywny jesteś w rymach Odpowiedz Link
leziox Re: Masko 28.07.12, 22:38 Wole byc prymitywny w rymach Niz w zyciu jak ty,taki sam Mozesz sie sprawdzic w zadymach Tylko ty piszesz wciaz chlam Wiec sie tak juz nie naprezaj Wszak ty nie penis lecz ludz´ I mózgu juz tak nie natézaj Lecz w koncu IQ w sobie zbudz Odpowiedz Link
leziox Re: Masko 28.07.12, 22:44 Zreszta ja twe wzniosle slowa O kant laski jakos rozbijam Powracam wiec pic na melyne I sie tam z ciebie-nabijam. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Masko 28.07.12, 22:48 po melynach nie chodzę śpię na kufajce na nad głową mam brzozę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Masko 28.07.12, 23:25 kicho_nor napisał: > po melynach > nie chodzę > śpię na kufajce > na nad głową mam brzozę Ooo, to kalesony już schodzone? Zdarte, czy na szmaty przerobione? I jaka tam nad głową brzoza, raczej dyszel od drabiniastego woza, co po piwie doń się tuliłeś zanim się zwaliłeś Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Masko 28.07.12, 23:40 Szamanko Dajesz piwo na krechę Barmanko Franek z Bałut tez mówił żeś w dechę I co innego tez dajesz na krechę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Masko 29.07.12, 10:49 kicho_nor napisał: > Szamanko > Dajesz piwo na krechę > Barmanko > Franek z Bałut tez mówił żeś w dechę > I co innego tez dajesz na krechę Prymityw jesteś po prostu i już Odpowiedz Link
m.maska Re: Masko 29.07.12, 12:46 al-szamanka napisała: > kicho_nor napisał: > > > Szamanko > > Dajesz piwo na krechę > > Barmanko > > Franek z Bałut tez mówił żeś w dechę > > I co innego tez dajesz na krechę > > > Prymityw jesteś po prostu i już ....ot uczynilas odkrycie....!!!!!! Odpowiedz Link
torado Re: Masko 29.07.12, 12:40 kicho_nor napisał: > Szamanko > Dajesz piwo na krechę > Barmanko > Franek z Bałut tez mówił żeś w dechę > I co innego tez dajesz na krechę Franek z Bałut? może znam .....podasz jego adres? DDD Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Masko 28.07.12, 22:45 może i wolisz co widać bo tylko w rymach pier.......... Odpowiedz Link
leziox Re: Masko 28.07.12, 23:03 Ales ty ucony,kstalcony i slicny W rozumku swym wielki,pseslicny I po melinach nie chodzis,wrazliwy Dziwy to som ponad dziwy Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Masko 28.07.12, 23:27 Pisz sobie po murach Że jakiś klub to barany I nie rób zamieszania Wśród poetów szemranych Odpowiedz Link
leziox Re: Masko 29.07.12, 00:05 Tylko pies smetnie wyje Szczajac na twoje buty Taki z cie jest poeta Jak w koziej dupie-strupy. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Masko 29.07.12, 13:12 kiszka....Ty za to jestes piewrwaszy! ale w "rymach bialostockich".... Albo "lubelskich"....jak wolisz. kicho_nor napisał: > Leziu > W wierszu musi być zadyma > więc wierszem nie pogadamy > bo prymitywny jesteś w rymach Odpowiedz Link
m.maska Re: Masko 29.07.12, 02:33 kicho_nor napisał: > Masko > Zawsze twierdziłaś, że ja nic nie wiem, nic nie rozumiem. > Nawet bym się w tym z Tobą zgodził. > Dlatego zapytam Ciebie jak u źródła - > Masko czy Ty jesteś wariatką? Wiesz Kiszkonor, dopoki nie przeprosisz oficjalnie AL za to, ze byles idiota, ktory nie zrozumial prostego tekstu, ktory wszyscy zrozumieli oprocz ciebie, najlepiej sie do mnie nie odzywaj... bo nie chce mi sie z kims takim jak ty gadac... ale wyjatkowo odpowiem ci pytaniem? masz watpliwosci? jasne, ze jestem.... a na pewno nie jestem nadetym balonem... a Zorrek jest kafelkarzem i dobrze nam w swoim towarzystwie... niepotrzebni nam "pseudoartysci" bo niby do czego? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Masko 29.07.12, 11:19 Chwalą malunek kiszki, oj, byle nie dostał zadyszki, jakie to chwalenie dobrze wiemy, nad moimi tekstami tez z zachwytu piali, pod szpilką zamieszczali, lecz ledwie im adieu powiedziałam natychmiast grafomanką zostałam, taka to szczerość wazeliny Odpowiedz Link
m.maska Re: Masko 29.07.12, 12:42 AL, to nie jest wazelina... to jest falsz, obluda i hipokryzja - kazdy tam moglby brac udzial w mistrzostwach zaklamania.... Ale najlepsze w tym jest, ze przeciez, tak naprawde wiemy co o sobie mysla....wiemy dokladnie co mysli Hardy o ... a najdokladniej i swiezo w pamieci, w kazdej chwili do zrobienia screenu, to opinia Mireo, dosadna o kilku z nich.....uuuuuuuuuuu.... i sie zabezpiecza, ze niby pod dyktando myslal - no to teraz juz moze myslec samodzielnie i co wazniejsze, moze jeszcze powiedziec to gloson... Na jego miejscu popracowalabym nad stylem wypowiedzi. Literat to z niego raczej nie bedzie. Odpowiedz Link