Dodaj do ulubionych

Podworkowa DEMOKRACJA...

04.09.12, 18:20
Obserwuje od dluzszego czasu, jak to kazde slowo, ktore pisane jest na Kalejdoskopie MUSI byc skomentowane na forum Podworko.... wspolczuje temu towarzystwu, bo widac, nie potrafia zajac sie soba, musza nieustannie czerpac z innych a glownie z nas....
Oczywiscie, maja oni patent na madrosc i odpowiednie certyfikaty, zezwolenie na ocenianie tego co mysla inni, bo na Podworku to oni sa najmadrzejsi na calym forum, czytaja jedynie sluszne lektury(czytam to "dzielo", ciezko mi idzie i mam wrazenie, ze czytam caly zbior artykulow, jakie na zadany temat napisali inni - niczego nowego "dzielo" do mojej wiedzy nie wnioslo, niezle napisane, chociaz z bledami, korekta kiepska), maja jedynie sluszne poglady, biora do rak jedynie odpowiednie czasopisma(w tym "NIE"), popieraja jedynie sluszne decyzje i zachowania... i niech ktos sprobuje miec wlasne, inne, od nich zdanie, to biada mu.... ONI wiedza lepiej, jesli ktos ma inna opinie jest glupi i nastepuje tyrada, znana od wielu lat(sorelcia?) o fruwajacej glupocie - bo autorka ma certyfikat na madrosc, na inteligencje, na obocznosci, tylko nie na glupote.....
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 18:22
      A tak sie sklada, ze mieszkam ponad 30 lat w demokratycznym kraju i NIKT NIGDY nie mowil mi co mam myslec i nie zamierzam tego zmieniac dlatego, ze niektorzy nadal tkwia mentalnie w tym "jedynie slusznym" systemie.....
      • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 19:20
        A poniewaz sa tacy madrzy, to nie byloby dobrym pomyslem, zeby zglosili udzial do jakiegos teleturnieju, mogloby to przyniesc jakies wymierne zyski chociaz...a tak....
        • al-szamanka Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 19:50
          Teleturniej byłby bardzo przydatny, odpowiedz odkrzykiwana by była zgodnym chórem
          • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 19:53
            myslisz o grze zespolowej? moze masz i racje, bo oni w pojedynke to tylko anonimowo maja odwage....
            • al-szamanka Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 20:08
              tylko zespołowo, bo wtedy jest szansa, aby coś przekrzyczeć
              • al-szamanka Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 20:13
                a jak się przekrzykuje to "ma się przeciez racje"
              • kicho_nor Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 20:19
                O Wy co bez grzechu
                Po co rycerskie lance
                Kiedy najlepiej
                W napierdalance
                • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 20:24
                  Kiszkonor, idz poczytaj najpierw przyczyne... a potem sie odnos do skutku - ok?
                • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 20:40
                  A w ogole Kiszka idz sobie pogadaj ze Srelcia, to jest odpowiedni poziom dla ciebie.... nie wiem nawet dlaczego nieustannie tutaj powracasz?
                  • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 20:46
                    ups...."literuwka", Sorelcia oczywiscie....
    • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 19:51
      moze nieco odbiegne od tematu....wyjdzmy z podworka, idzmy w kraj.... jakie morale?

www.fakt.pl/Prof-Zdzislaw-Krasnodebski-Nasi-politycy-rzadza-sie-jak-sycylijska-mafia,artykuly,171653,1.html
      ale pewnie prof.Krasnodebski, nie jest po linii....nie popieraja Go zapewne ci, ktorzy oplakuja dzisiaj jeszcze ex premiera Rakowskiego....
      • m.maska Re: Podworkowa DEMOKRACJA... 04.09.12, 20:34
        No coz... ryba zawsze psuje sie od glowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka