m.maska
04.09.12, 18:20
Obserwuje od dluzszego czasu, jak to kazde slowo, ktore pisane jest na Kalejdoskopie MUSI byc skomentowane na forum Podworko.... wspolczuje temu towarzystwu, bo widac, nie potrafia zajac sie soba, musza nieustannie czerpac z innych a glownie z nas....
Oczywiscie, maja oni patent na madrosc i odpowiednie certyfikaty, zezwolenie na ocenianie tego co mysla inni, bo na Podworku to oni sa najmadrzejsi na calym forum, czytaja jedynie sluszne lektury(czytam to "dzielo", ciezko mi idzie i mam wrazenie, ze czytam caly zbior artykulow, jakie na zadany temat napisali inni - niczego nowego "dzielo" do mojej wiedzy nie wnioslo, niezle napisane, chociaz z bledami, korekta kiepska), maja jedynie sluszne poglady, biora do rak jedynie odpowiednie czasopisma(w tym "NIE"), popieraja jedynie sluszne decyzje i zachowania... i niech ktos sprobuje miec wlasne, inne, od nich zdanie, to biada mu.... ONI wiedza lepiej, jesli ktos ma inna opinie jest glupi i nastepuje tyrada, znana od wielu lat(sorelcia?) o fruwajacej glupocie - bo autorka ma certyfikat na madrosc, na inteligencje, na obocznosci, tylko nie na glupote.....