m.maska 13.09.12, 22:12 Tak to juz jest..... Moglabym dac dziesiatki, jak nie setki przykladow skad wzielo sie hihi...... Prawda Uli? to takie Twoje jest....... Takie brzydkie nawyki, mozna latwo podlapac, stanowczo musze sie tego odzwyczaic...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Wyjasnienie hihi..... 13.09.12, 22:13 a TY AL, tez powinnas zwracac na to uwage, bo nauczylas sie tego ode mnie..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Wyjasnienie hihi..... 13.09.12, 23:29 to "hihi" bardzo sie nie podoba Mirkowi, ze takie denne i kretynskie.... niech powie to Ulissesowi Odpowiedz Link
m.maska Hihi.... Ulissesa.... 14.09.12, 00:47 Nalezy po prawej stronie powyzej "wyloguj" kliknac "szukaj" Nastepnie wybrac "wyszukiwanie zaawansowane" Wpisac tekst "hihi" i Autor: ulisses-achaj.... I trzeba tylko poczytac i juz jest jasne, kto od kogo sie nauczyl.... Mirku... idz do Sorelliny, ona jest specjalistka od fruwajacej glupoty - na pewno ci to przyblizy.... chciales sie podlizac Podworku dokopujac mnie... i strzeliles sobie w kolano - dokopales Ulemu, ktorego obecnie "lubisz", bo swego czasu, nieco inaczej pisales... no i upsss... posliznales sie na wyprodukowanej przez siebie wazelinie......... fuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
m.maska Re: Hihi.... Ulissesa.... 15.09.12, 01:37 Autor: mirekms ☺ 13.09.12, 10:46 Kichonorze ale to muszę z ręką na sercu powiedzieć żadna z dziewcząt swoje teksty - Mirku... niegramatycznie, "po polskiemu" to jest.... niech ci ktos przyswoi zasady jezyka polskiego...bo jak dlugo mozna robic takie fatalne bledy i pisac "po polskiemu", zamiast po polsku - od poltora roku na forum a jeszcze sie nie nauczyles pisac po polsku - ale potrafisz oceniac madrosc czy glupote innych.... zenujace, ze taki ktos wlasnie pisze o klasie.... nie okraszała hihi one aż takie głupie nie były,miały jednak swoją klasę - Uli, to teraz juz wiesz.... glupi i brak klasy... gdyby jeszcze ow Mirek, ktory pisze troche jak Kali, wiedzial, ze Uli ma zwyczaj uzywania tak gornolotnych zwrotow jak ano i taaaaaaa..... to to juz na pewno jest klasa + madrosc przez wielgachne m.... bo jak Uli beknie - to jest super... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wyjasnienie hihi..... 14.09.12, 21:57 m.maska napisała: > a TY AL, tez powinnas zwracac na to uwage, bo nauczylas sie tego ode mnie..... Zaprzeczam, tez od szanownego Ulego, z tym, że nie na skype tak jak Ty, ale na gg. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wyjasnienie hihi..... 14.09.12, 22:31 A to jest takie durne wg Mirka..... ktory nie potrafi niestety pisac poprawna polszczyzna....ja sie tak zastanawiam, jak to mozliwe, ze ktos tyle czyta: prasy, literatury a przy tym popelnia takie fatalne bledy w odmianie - to co? nic mu taka lektura nie daje? nie widzi ze pisze niegramatycznie? bo jesli widzi, to raczej powinien sie powstrzymac jesli chodzi o wytykanie bledow innym... Odpowiedz Link
m.maska Re: Wyjasnienie hihi..... 14.09.12, 02:04 I jeszcze cos Sakralu, Mirku, janie...itd.... zanim zaczniesz krytykowac cudza polszczyzne, przyjrzyj sie najpierw swojej wlasnej.... NIKT... do tej pory, od kiedy jestem na forum nie robil tylu bledow gramatycznych i bledow w deklinacji ile robisz ty.... piszesz jakby jezyk polski byl dla ciebie jezykiem obcym... Odpowiedz Link
m.maska Sakral..... 16.09.12, 11:38 A pisalam zeby sie nauczyl wreszcie jezyka polskiego.... podczas trolowania jesli pisze po "polskiemu" zdradza sie i moze sie od razu podpisac wlasnym nickiem.... Dno....... Odpowiedz Link
m.maska Re: Sakral..... 16.09.12, 11:50 Teraz jest juz jasne dlaczego sobie poszedl z Kalejdoskopu - szukal trollowni, wiec ja odnalazl.... tylko ten jezyk, troll, ktory pisze po "polskiemu" zawsze jest rozpoznawalny - moze "kolezenstwo" z ktorym bawi sie w tej trollowni, powinno mu cyzelowac te trollowskie teksty przed publikacja... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sakral..... 16.09.12, 13:12 Zawsze uważam, że wilka ciągnie do lasu...a że ma on na imię Troll, to druga sprawa Odpowiedz Link