Dodaj do ulubionych

z serii: dziwne

01.07.23, 16:45
Nawet nie wiem jak zatytulowac moj post. Nie wiem jak to wytlumaczyc. Lezalam sobie na sofie z tableten na brzuchu i ogladalam video na youtube i nagle poczulam jakby kropelki wody spadly mi na powieku. Tak jakby ktos psiknal spryskiwaczem. najpierw myslalam, ze mi sie zdawalo ale podnioslam sie i na oparciu sofy za mna byly krople wody i kilka na podlodze w pewnej odleglosci od sofy. w pokoju bylam sama za glowa mialam tylko maly stolik. Obejrzalam sufit, suchy i czysty, sciana za sofa rowniez sucha. Co to do jasnej anielki bylo? Podpowiedzcie jakies logiczne wyjasnienie
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: z serii: dziwne 01.07.23, 16:58
      Poltergeist albo równoległa rzeczywistość.
      • wiwi1 Re: z serii: dziwne 01.07.23, 17:12
        to nie jest logiczne wyjasnienie 😱
    • glasscraft Re: z serii: dziwne 01.07.23, 17:32
      Muchy nasikaly :-P
      • wiwi1 Re: z serii: dziwne 01.07.23, 18:20
        to byloby bardziej prawdopodobne, bo wlasnie jedna taka lata mi caly czas kolo mnie i mnie denerwuje. Ale za duzo tej wody bylo jak na jedna muche
        • wiwi1 Re: z serii: dziwne 02.07.23, 11:09
          Brakuje mi emotek na forum. Wiec do powyzszej wypowiedzi o sikajacej musze (dobrze odmienilam?) chcialam dodac ta emotke 🤣
          Zeby ktos nie pomyslal, ze napisalam to na powaznie
          • glasscraft Re: z serii: dziwne 02.07.23, 11:26
            wiwi1 napisała:

> Zeby ktos nie pomyslal, ze napisalam to na powaznie

Odmawiasz muchom prawa do sikania?! Sorka - mam kupe (bez skojarzen prosze) bardzo nudnych rzeczy do zrobienia dzisiaj, wiec robie cokolowiek byle to 😇😇😇
            • wiwi1 Re: z serii: dziwne 02.07.23, 11:54
              bardzo skatologiczny sie ten post zrobil 🤣 (ha! mialam emotke w skopiowanym folderze gotowa)
              Znam bol przekladania pracy na potem, wlasnie robie dokladnie to samo. Kotom trzeba kuwete wyczyscic, podlogi umyc, itd. Ale to potem, pooootem. Na razie internet, zielona herbata i swiety spokoj (chwilowo)
              Milej niedzieli:)
              • glasscraft Re: z serii: dziwne 02.07.23, 12:11
                Dokladnie! Praca nie zajac, nie ucieknie!
                Wzajemnie - milego przekladania (ja mam zawsze glupiego nadzieje, ze jakos sie "samo zrobi").

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka