quarantina Re: bez serc 04.07.05, 07:24 Boguś, weź przestań. Tak od rana w poniedziałek. Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 07:57 Rety, znów coś martwe? W dodatku wypatroszone? Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 08:03 Maryjo, czy my będziemy coraz smutniejsi? I coraz starsi? I coraz grubsi? I będzie nas coraz mniej, a następnie nastąpi koniec świata? I co potem? A co z obiadem? Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 08:19 Quarantino, starzeję się w takim tempie, że wkrótce będę znała odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania. Nie wiem tylko, czy zechcę ich udzielić. Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 08:38 a co ma duch i serce do starzenia, tym bardziej starzenia stali Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 08:47 Boguś, ustaliłeś, ze ducha i serca brak. Porozmawiajmy więc o zębie czasu, który nadgryza, choć nie wiem, czy warto, bo ząb z czasem też odpada. Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 08:49 Można też o palcu bożym, ale nie wiem czy to wypada. Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 08:52 Słyszałaś o artretyzmie? Więc chyba nie wypada... Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 08:53 o palcach rozmawiac nie bede, bo tak wogole i tym podobne odnosnie zebow, to mam zdrowe a w kwestii starzrnia nie stali, to kto sie starzeje?, bo ja nie i nie rozumiem jak to sie mozna starzecm, ale jezeli ktos ma takie przykre doswiadczenia, to prosze je opisac, chetnie poczytam ,wyciagne wnioski, postawie diagnoze i przepisze 0,5 l alkoholu 40%. Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 08:56 Mary pewnie nie może znaleźć szczotki do zębów i myśli, że ma sklerozę. Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 08:58 Quar, nie drwij, czy łysego też pytasz gdzie połozył grzebień????? Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 09:01 Łysego zazwyczaj pytam dlaczego nie ma włosów i dlaczego nic z tym nie robi. Bałagan w grzebieniach jest prywatną sprawą łysego. Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 09:00 Bogus, postanowiłam zwierzyć sie, wyżalić, a Ty pytasz o co chodzi? Zawiodłeś mnie srodze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30061&w=25931338 Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 09:16 Tak mi zostalo z poprzedniego wcielenia, zwali mnie Bogulo Srogi, a jeszcze w poprzednim wabilem sie Reksio i zawodzilem, znaczy wylem. No i Marysiu kochana tak mnie zostalo, ale chcialbym cie poinformowac, ze sie wcale nie starzejesz, tylko niewlasciwie interpretujesz sygnaly otoczenia. Test na starzenie jest prosty: idz na deske, usiadz kolo 4-5 nastolatkow, po 3 piwie zdejmij bluzke (aaa wazne zebys miala bialy stanik, taki ladnie swiecacy w UV), po kolejnym piwie zapytaj sie ich, czy nie jestes za stara zeby z nimi siedziec przy stole, zobaczysz, ze wszyscy stwierdza, ze nie jestes. Wniosek: nie starzejesz sie. Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 09:39 Boguś, zdaje się, że Mary załamała się jeszcze bardziej. Miała czarny stanik. Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 09:41 albo byla na imprze z niewidomymi [tego nie przewidzialem ] Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 09:47 Niewidomy musiał uwierzyć na słowo, że Mary ma biały stanik. Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 09:47 Nie. Kombinuje, na co by ten stanik założyć... Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 09:49 Zrób założenie, że masz na co, a następnie udowodnij, niewprost. Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 09:50 Alez Marysiu!!! Jezeli zrobisz to co napisalem bez stanika, to mozesz pasc ofiara gwaltu! Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 09:53 Boguś, czy wszystkie Twoje porady sercowe kończą się gwałtem? Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 09:57 TAK, w najgorszym wypadku gwaltem przez ucho (czego nikomu i niczemu zyczyc nie bede poza wrogami moimi, gdyz zlym czlowiekiem jestem i wrogom zle zycze) Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 09:59 Dobra Bogdan. Dzięki za odpowiedź. Nic więcej nie mów. Będę miała o czym myśleć w długie zimowe wieczory. Odpowiedz Link
mary.austin Re: bez serc 04.07.05, 10:07 Dokonaliscie gwałtu na mej duszy. Gdyby nie garb załamałabym sie kompletnie. Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 10:18 teraz to "Bogdan", i jeszcze "nic wiecej nie mow", no nie lubisz mnie, ojjj nie lubisz Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 10:24 Jeśli teraz napiszę, że Cię lubię, to będzie to wyglądało na wymuszenie zeznań. Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 10:26 no przecierz mnie znasz, kocham wymuszac zeznania moj psychiatra po 40 minutach wyrywania paznokci przyznal mi racje, ze jestem ZUPELNIE NORMALNY Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 10:32 wyrywanie cudzych paznokci zawsze mnie boli, lacze sie z bolem drugiej osoby, przecierz potrafie wspolczuc! Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 10:34 Boguś, jeszcze chwilę pogawędzimy i zgodzę się na wszystkie Twoje warunki. Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 04.07.05, 10:39 no no, i kto by to pomyslal, hmmm dobra musimy chwilke pogawedzic, zeby mi jakiekolwiek jeszcze warunki przyszly do glowy Odpowiedz Link
quarantina Re: bez serc 04.07.05, 11:09 Jeśli do tej pory nie przyjszły Ci do głowy żadne warunki, to znaczy, że już nie przyjdą i kij im w mrowisko. Manicure zrobi mi zaprzyjaźniona kosmetyczka, też zupełnie normalna. Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 16.12.05, 18:25 dziekuje, uszy akurat doszy do siebie, tylko reszta z tylu zostala Odpowiedz Link
to.ya Re: bez serc 16.12.05, 18:35 "Bogulo" miało być. Przepraszam. Coś ze ślepiami dzisiaj mam chyba... Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 20.12.05, 09:07 kochana To.Ya'sieczko mnie by zabolalo jakby co innego, niz pierwsza literka zmalalo, a czy napiszesz "bogulo" czy "Bogulo" to dla mnie nie gra roli, wiec prosze Cie, nie stresuj sie Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc 20.12.05, 12:54 biorac pod uwage, zo owo forum jest ogolnie dostepne i moga je czytac dzieci, to ja pozwole sobie (bo sobie to moge pozwalac) nie pisac co to mialoby zmalec Odpowiedz Link
marcotills Re: bez serc 21.12.05, 13:26 patetycznie: bez serc ! bez ducha ! to mucha !!! -- w szkole podstawowej recytowałem wiele "patetycznych" wierszy... oto jeden z nich: Tam, na górze... Stoją dwa... Duże... To one ! To nasze !! To stare dziadka kamasze !!! Odpowiedz Link
marcotills Re: bez serc z korektą... 21.12.05, 13:29 marcotills napisał: patetycznie: bez serc ! bez ducha ! to mucha !!! -- w szkole podstawowej recytowałem wiele "patetycznych" wierszy... oto jeden z nich: Tam, na górze... Stoją dwa... Duże... To polskie ! To nasze !! To stare dziadka kamasze !!! -- pardon Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: bez serc z korektą... 21.12.05, 13:33 no czekam i czekam na te szkieletów ludy i co?????????????? Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc z korektą... 21.12.05, 13:56 czeka, chwilowo srednia unijna rosnie, no chyba ze o somali pogadamy, to te szkielety sie znajda Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: bez serc z korektą... 21.12.05, 16:53 dodam nieśmiało forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=25855390 Odpowiedz Link
kolczatka Re: bez serc z korektą... 21.12.05, 18:54 Przestańcie z tymi korektami, ja się tu erratować nie dam. Mój brak serca jest powszechnie znany, moja żelazna wola powoli rdzewieje, więc chyba już tylko kręgosłup moralny mi został czyli szkielet jak w pysk strzelił. Byle nie mocno, bo szczęka może odpaść. Odpowiedz Link
marcotills Re: bez serc z korektą... 21.12.05, 19:59 kolczatka napisała: Przestańcie z tymi korektami, ja się tu erratować nie dam. Mój brak serca jest powszechnie znany, moja żelazna wola powoli rdzewieje, więc chyba już tylko kręgosłup moralny mi został czyli szkielet jak w pysk strzelił. Byle nie mocno bo szczęka może odpaść. -- przez grzeczność, nie zaprzeczam Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: bez serc z korektą... 22.12.05, 11:26 bogulo napisał: > sie ciesz, ze moralny masz akuratnie, w dzisiejszych czasach- najmniej istotny Odpowiedz Link
bogulo Re: bez serc z korektą... 22.12.05, 11:56 aczkolwiek raz jeden sie moze przydac - osoby go posiadajace maja co wycenic przy sprzedaniu siebie Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: bez jaj 22.12.05, 13:20 i jak wtedy zostać członkiem ,cenionego przez media , społeczeństwa polskiego? życie to dziwka! za krótko, za drogo i do tego jeden wielki syf!!! Odpowiedz Link
bogulo Re: bez jaj 04.01.06, 15:35 skoro syf sie przychedozyl, to ja jako przadny obywatel umywam rece Odpowiedz Link