Dodaj do ulubionych

Kichonorowi: ☆☆☆

11.11.12, 13:03
za bardzo trafne obserwacje (w tym przypadku)
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 13:07
      3 gwiazdki
      czy to znaczy, że przeleżakował z tym 3 lata, aż dojrzał?big_grin
      • m.maska Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 13:12
        No nie wiem... w kazdym razie czasami kojarzy wlasciwie.... z podkresleniem na czasami...
    • al-szamanka Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 14:02
      ...i te Amory dmące w puzony, ogłaszając wejście S-Twórcy big_grin
      • m.maska Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 14:12
        to nie zadne puzony... to traby anielskie sa... smile
        • al-szamanka Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 14:15
          Był taki film "Wejście smoka", podobieństwo jakieś jest.
          Ale podmieniłabym na smoczkabig_grin
          • al-szamanka Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 14:19
            Pamiętam z lat dziecięcy serial...tam taki jeden stworek śpiewał: Ja jestem Smoczek, oooo, największy samochwała i największy smok....o.o.o.o
            • m.maska Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 14:25
              pamietam... to byl Smokofilomidanek
    • m.maska Re: Kichonorowi: ☆☆☆ 11.11.12, 16:43
      Z tym wypedzeniem to niezupelnie tak, ale nie bedziemy sie przeciez spierac o szczegoly big_grin
    • al-szamanka CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 20:11
      Czy taka czapka rzeczywiscie istnieje?
      A jeżeli tak, to kto ja uszył...nie widząc gdzie wkuwać igłę.
      Właśnie zaobserwowałam w internecie, że wielu nautów bardzo w nią wierzy i wyobraża sobie tego i owego, co pod osłoną nocy i Czapki właśnie ( raczej takiej spiczastej i długiej, aby wzrostu osobnikowi dodać), skrada się na palcach i podgląda. Zagląda we wszystkie netowe szczeliny i zakamarki, a potem usuwa się w domowe pielesze, aby tam, wsłuchując się w szklisty dźwięk butelkowych organów, zająć się szukaniem wodopoju.
      Jaki to wodopój można się tylko domyślać. Nie ugasi on jednak pragnienia. Raczej wzmocni tęsknotę za uznaniem i przyklaskiem wielkości...stąd to ciągłe skradanie się w Czapce, za wszelka cenę i bez wzgledu na niebezpieczeństwo poślizgnięcia się na wazelinie.
      • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 20:19
        To ja tylko hmykne....hihi....
        • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 20:36
          .....taaaa, bardzo trafny dźwięk z siebie wydałaś big_grinbig_grinbig_grin
          • seledynx Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:21
            pobzdrykało Wam się
            jeśli by to co napisane do do Kichonora, to se wypraszam
            mam 179 wzrostu.
            nic nie pisałem na Wasz adrez nigdzie, wiec po co te pierdoły
            A jak chcecie jaj to proszę bardzo, będą.
            • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:40
              Ależ to nie o Tobie. Masz przynajmniej te 5cm wzrostu za dużo big_grin
              • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:43
                A swoją drogą to ja mam 171cm wzrostu i jeszcze nigdy na forum się tym nie pochwaliłam
                • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:44
                  łeeeeeeeeeeee....a ja mam tylko 168cm.... sad
                  • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:46
                    ...ale za to nogi masz długie do samych uszu big_grin
                    • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:51
                      wiesz, no to jest jakas forma rekompensaty...
                      • 1zorro-bis Re: CZAPKA NIEWIDKA 17.11.12, 06:21
                        big_grin:big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                  • seledynx Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:47
                    No to po co to napisane że tak powiem na „moim” wątku
                    • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:50
                      Na "Twoim" watku, bo, ze tak powiem, my kontynuujemy Twoje mysli.... smile
            • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:42
              Kiszka...to ja Ci ☆☆☆ a Ty znowu zle kojarzysz? shock
              • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:43
                uprasza sie o zwracanie uwagi na tytuly podwatkow... big_grin
                • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 16.11.12, 21:49
                  m.maska napisała:

> uprasza sie o zwracanie uwagi na tytuly podwatkow... big_grin

Tak, nawet bardzo się uprasza - od tego zależy zrozumienie.
                  • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 16:57
                    Właściwie nie oglądam telewizji, ale u Mamy jest inaczej.
                    Pokazywano fragmenty różnych starych filmów, jednym z nich był "Niewidzialny człowiek" - kiedyś przebój.
                    Pomyślałam, że niekoniecznie trzeba mieć czapkę niewidkę aby znikaćbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 17:01
                      Pamietam, to byl chyba serial... horror... facet chodzil obandazowany, bo jak odwinal ten bandaz, wtedy znikal - nie bylo nic widac... to byl jakis naukowiec chyba...do czego to moze dojsc...
                      • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 17:04
                        Z opisu filmu:

Jack Gryffin odkrywa specyfik, który czyni go niewidzialnym. Efektem ubocznym jest jednak postępujące szaleństwo oraz pojawienie się manii wielkości. Szalony naukowiec postanawia zdobyć władze nad światem. Na razie swoje wysiłki musi skupić na odkryciu antidotum. W tym celu zwraca się po pomoc do dr Kempa.

hmykne....i niczego nie wytluszcze, NIE!
                        • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 17:13
                          szaleństwo i mania wielkości....no właśnie
                      • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 17:06
                        Po czasie mam wrażenie, że pewna symbolika tez tam się kryła.
                        Znikający facet, który i bez tego był tylko pustą plamą.
                        No są tacy na świecie, co to ich nie ma ale oni sami myślą że są
                        • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 17:11
                          Gdzies nie tak dawno czytalam, ze jakis nauta twierdzil, ze to tylko pogloski o jego nieobecnosci tzn. to taki niewidzialny czlowiek jest, to moze trzeba go obandazowac, zeby zrobil sie widoczny.
                          ...to jest bardzo powazna sprawa... moze jakies antidotum na to znikanie?
                          --
                          https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-ly-288c.gif
                          • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 17:16
                            jako antidotum widzę rzeczywiście bandaż nasączony klejem...taki Sekundenkleber - odrywa się tylko ze skórą big_grin
                            • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 17:25
                              AL.... niewidzialny czlowiek nie ma skory - wiec ten problem go nie dotyczy... smile
                              • kicho_nor Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 19:02
                                wydukajcie k... a (kurna) wreszcie o co kogo chodzi, bo tylko mlaskanie
                                że coś zjadły.
                                • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 19:24
                                  no jak to o co/kogo? o niewidzialnego czlowieka big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                  • kicho_nor Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 19:28
                                    widzieć niewidzialne.
                                    Jak mam zwidy to siadam do malowania a Ty do pisania?
                                    • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 20:13
                                      No nie Kichonorze, wyglada na to, ze KTOS chce nam te zwidy wmowic a my ich nie widzimy i sie glosno zastanawiamy, czy to czapka niewidka jest czy moze niewidzialny czlowiek... to byl fajny film, na tamte czasy mi sie podobal...facet odwijal bandaze i znikal...
                                      • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 21:02
                                        A Ty Kiszka ciekawski jesteś do niemożliwości. Maluj, maluj, to może głębsza kontemplacja coś Ci podpowie
                                        • m.maska Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 21:09
                                          AL... a ja nadal uwazam, ze Kiszka w pelni zasluzyl na te trzy ☆☆☆.... trafne spostrzezenia, dobrze rozplanowane, nawet pomijam te szczegoly, ktore troche odstaja od rzeczywistosci - bo plusow jest tak wiele.... smile i dobrze, ze maluje, moze teraz namaluje niewidzialnego czlowieka, co to jest i "pogloski o jego nieobecnosci sa mocno przesadzone" big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                          • al-szamanka Re: CZAPKA NIEWIDKA 25.11.12, 21:16
                                            hihi, jeżeli rzeczywiście uda mi się namalować, to go uznam big_grinbig_grinbig_grin
      • m.maska Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:19
        Pora roku jest taka, ze lektyka moglaby doprowadzic do przeziebienia i zapewne to jest powodem dlaczego "chetni" nie przynosza Wodza...
        Niesmialo polecam moze taka troche praktyczniejsza wersje do noszenia... na chlodniejsze dni smile

https://www.bilder-hochladen.net/files/big/itqm-1g2-d860.jpg
        • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:26
          Hm, widzę tu cztery drążki...no nie wiem czy tyle "chentnych" wink się znajdzie
          • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:38
            Ale jest trzech... a to juz sporo - w tym jeden, ktory przyzwyczajony jest do noszenia "pakunkow", to ja mam propozycje... z tylu niech wezmie dwa drazki, da rade big_grin
            • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:41
              Chyba da, bo pakunek do dużych nie należy
              • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:45
                Taka "lektyka" czy jak nazywa sie to nosidelko... naprawde nadaje sie na chlodne deszczowe dni. Daszek ma... nogi mozna kocem otulic...
                • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:55
                  m.maska napisała:

> Taka "lektyka" czy jak nazywa sie to nosidelko... naprawde nadaje sie na chlodn
                  > e deszczowe dni. Daszek ma... nogi mozna kocem otulic...

Pięęęęęęęęęękne big_grinbig_grinbig_grin...nosidełko!!!! do nosidełkowania nosidełkowanego
                  Kocyk koniecznie różowy
                  • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:01
                    Kocyk musi byc dostojny... moze w jakies gronostaje.... smile
                    • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:23
                      m.maska napisała:

> Kocyk musi byc dostojny... moze w jakies gronostaje.... smile

...z ogonkami....big_grin
                      • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:37
                        no jak gronostaje, to jasne, ze z ogonkami... smile
                        • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:47
                          m.maska napisała:

> no jak gronostaje, to jasne, ze z ogonkami... smile

takie z czarnymi końcówkami
                          • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:45
                            Bo gronostaje to tez dostojne sa...takie bialo-czarne, a Stworca chyba lubi czarno-biale kontrasty... tak mi sie cos kojarzy, ze jak zdjecia, to "elegancko" czarno-biale....
              • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:47
                al-szamanka napisała:

> Chyba da, bo pakunek do dużych nie należy

A nosiciel jest duzy i przeciez nieustannie trenuje smile
                • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 19:56
                  m.maska napisała:

> A nosiciel jest duzy i przeciez nieustannie trenuje smile

Tak, to jest wielka prawda: tylko trenig czyni nosicielem big_grin
                  • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:03
                    W koncu lepiej byc nosicielem niz donosicielem, do tego pierwszego niezbedne sa tylko muskuly....
                    • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:24
                      muskuły jak muły...nie myślą
                      • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:31
                        a po co ma myslec? nosic ma....i tyle....
                        • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:50
                          no ale z przodu muszą być dwie osoby...i tu mam wątpliwości czy "chentni" jeszcze są chętni.
                          Tak nosić za friko?
                          • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:53
                            Jak to za frico?... za sama radosc noszenia....
                            • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 20:55
                              m.maska napisała:

> Jak to za frico?... za sama radosc noszenia....

Sugerujesz, że takie noszenie to szczęście niepojęte?
                              • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:28
                                To nie ja sugeruje, to nosiciele deklarowali... ze chca nosic, ze beda nosic, a tak naprawde to o niczym innym nie marza jak tylko zeby Stworce nosic... zeby tylko Stworca chcial byc noszony, to oni by Go juz dawno przyniesli smile na rekach, na plecach, w lektyce...jakby chcial....
                                • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:33
                                  Bardzo sugestywnie to opisałaś...już to widzę i to dobrze - a rozśmieszyć mnie łatwo
                                • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:35
                                  Pojutrze minie miesiac jak Mu "nosiciele" sprezentowali lektyke - a On grzecznie podziekowal i jak na Stworce przystalo, nie zwrocil im uwagi, ze wiatr we wlosach to owszem, ale nie w listopadzie a tym bardziej nie w grudniu... i ze powinni zadbac o to zeby to zamykane bylo... ja im to chetnie odstapie - stoi w Château de Cheverny i nie jest uzywane nawet....
                                  • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:42
                                    No nie wiem, czy takie nieużywane, może siedział tam już ktos na tyle ważny, że przydałoby się na tym miejscu Jemu przycupnąć i tym samym wartości nabrać
                                    • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:48
                                      pewnie jaki francuski krol.... po krolu to mozna usiasc... ale teraz zadna gawiedz tego nie uzywa... na ogol raczej chodza, nie musza byc noszeni...
                                      • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:55
                                        bo z tą gawiedzią to na zasadzie co wolno wojewodzie to nie tobie....ale niektórzy tego nie rozumieją i dalej chcą być noszeni
                                        • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 21:59
                                          al-szamanka napisała:

> bo z tą gawiedzią to na zasadzie co wolno wojewodzie to nie tobie....ale niektó
                                          > rzy tego nie rozumieją i dalej chcą być noszeni

co wolno wojewodzie to nie tobie.... dlaczego nie dokonczylas? KASZTELANIE.... smile
        • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:01
          Jedno jest pewne, ze gdyby chcial byc, to oni by Go juz na pewno przyniesli...
          • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:09
            nie tylko przynieśli...nawet obnosili jak świętość jaką
          • kicho_nor Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:10
            nudzi wam się?
            • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:19
              A niby dlaczego? shock
            • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:19
              kicho_nor napisał:

> nudzi wam się?

pfuj, podglądacz big_grinbig_grinbig_grin
              • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:23
                a odnośnie tej lektyki, to właśnie zauważyłam, że malutka ona, jak taka dziupelka...no ale pasuje
                • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:29
                  nie bedziemy sie spierac o szczegoly....
                  • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 22:16
                    m.maska napisała:

> nie bedziemy sie spierac o szczegoly....

No nie będziemy, ale tak się zastanawiam, czy akurat ta lektyka pasuje Komuś kolorystycznie, taka w żywych czerwieniach, bez żadnego czarno-białego cienia.
                    Może dlatego nie chce się skusić na noszenie w niej
                    • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 22:19
                      Zapewniam Cie AL, ze bardzo PASUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 22:20
                        Kiedys Stworca wyznal mi, ze czarnym pojazdem nie bedzie sie poruszal...ups...powiedzial wtedy: katafalkiem!
                        • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 22:21
                          a bialy jest od lat zarezerwowany dla mnie big_grin
                          • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 23:11
                            wiem...naoczniebig_grin
                      • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 22:23
                        m.maska napisała:

> Zapewniam Cie AL, ze bardzo PASUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaa, rozumiem, stąd te czerwone rogi łosia big_grinbig_grinbig_grin
                        • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 22:33
                          tez, ale w koncu kolor czerwonego wina tez jest ok smile

Ostatnio robilam "przyjecie" i przygotowalam sos zaprawiany czerwonym winem - potrafisz sobie wyobrazic jaki kolor to mialo?....hihi....
                          • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 23:12
                            na pewno nieciekawy i zupełnie niewinny big_grin
                            • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 06.12.12, 23:23
                              najwazniejsze, ze smakowo byl ok.... swiatlo sie nieco przygasilo i juz bylo w porzadku smile
            • 1zorro-bis Re: Lektyka sie nie nadaje.... 07.12.12, 07:40
              big_grinbig_grinbig_grinsmirk
              kicho_nor napisał:

> nudzi wam się?
          • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:22
            https://www.bilder-hochladen.net/files/big/itqm-1g2-d860.jpg

AL a moze gdyby Stworcy dac do towarzystwa taka nimfe, ktora tam spoglada tak tesknie z wysokosci kominka - to moze dalby sie namowic na to noszenie.....
            • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:26
              Hm, gdyby zechciała iść przed lektyką i wytrąbiać na puzonie sławę noszonego, to kto wie
              • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 05.12.12, 22:31
                Uwazasz, ze trabami mozna Go przywolac?

Musialby ja albo przyjac do wnetrza, albo co najmniej uzyczyc jej tego kocyka z gronostajow... bo ona cokolwiek naga jest...
                • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 12:36
                  Wiem, wiem,wiem...lektyka MUSI być przerobiona, musi być w z boku specjalny otwór, aby Osoba Niesiona mogła przezeń rozdawać uścisk dłoni big_grin
                  • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 12:38
                    a co z Ukłonami?
                    • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:06
                      No wiesz, podejrzewam, że w takich lektykach dziura umożliwiająca kiwanie łepkiem jest nie do przyjęcia - mało to dostojne.
                      Poza tym zbyt łatwo powstaje przeciąg, przez co wiatr może ułożyć włosy w niepożądaną pożyczankę.
                      • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:09
                        No nie, to w ogole bez sensu, to nie Stworca powinien rozdawac Ukłony... to Stworcy powinni sie klaniac...
                        W Chinach to bylo nawet tak, ze klaniajacy sie nie mogl nawet spogladac na "boskie oblicze"... za taki wystepek mogl byc skrocony o glowe....
                        • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:19
                          m.maska napisała:

> No nie, to w ogole bez sensu, to nie Stworca powinien rozdawac Ukłony... to Stw
                          > orcy powinni sie klaniac...

A co, nie robiono tego? Niech tylko Stwórca dobrego dnia pożyczy, a już będą się kłaniać i dziękować jak za największą łaskę
                          • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:25
                            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                            >
                            > > No nie, to w ogole bez sensu, to nie Stworca powinien rozdawac Ukłony...
                            > to Stw
                            > > orcy powinni sie klaniac...

>
                            >
                            > A co, nie robiono tego? Niech tylko Stwórca dobrego dnia pożyczy, a już będą si
                            > ę kłaniać i dziękować jak za największą łaskę

Ale to jeszcze nic!!! Prawdziwe pienia i dziękczynienia rozlegają się, gdy Stwórca po jakimś miesiącu ściąga Czapkę Niewidkę i ogłasza krótko i węzłowato, że właśnie wychodzi na spacer!!! Na taki cud nikt nie reaguje obojętnie, wazelina płynie szeroką rzeką big_grin
                            • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:28
                              Ale jeszcze wieksze pienia odbywaja sie, kiedy Stworca obieca, ze.... obojetnie co obieca i tak zbiera podziekowania na zapas... i to by bylo na tyle... bo Stworca obietnicami trzepie jak z rekawa... Stworca ma wszelkie zalety, zeby zostac politykiem big_grin
                  • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:02
                    Zauwazylas AL, ze Stworca zdjal czapke niewidke?.... ale widac wciaz nie chce byc noszony w lektyce... no pisalam, ze ona sie na te pore roku nie nadaje big_grin
                    • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:14
                      m.maska napisała:

> Zauwazylas AL, ze Stworca zdjal czapke niewidke?.... ale widac wciaz nie chce b
                      > yc noszony w lektyce... no pisalam, ze ona sie na te pore roku nie nadaje big_grin

A rzeczywiscie...zdjął, ale coś wkurzony na chętnych do noszenia, nawet nie patrzy w ich kierunku
                      • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 08.12.12, 13:30
                        Moze jednak te deklaracje checi noszenia, byly takie prawdziwe, jak obietnice Stworcy... no wiesz podwladni tez sie w koncu kiedys ucza....
                        • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 10.12.12, 21:52
                          Podwładni może tak, ale niewolnicy to już chyba nie
                          • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 10.12.12, 22:07
                            to sa WO-LON-TA-RIU-SZE... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 12.12.12, 22:07
            Uuuups.... Stworca sie pojawil... podal dlon do pocalunku, wszyscy usluznie dokonali stosownych poklonow nie majac odwagi uniesc glowy i spojrzec w "boskie oblicze"... hihi...i wystarczy - do nastepnego razu smile

Mach dich rar und du bleibst ein Star..... smilesmilesmile
            • al-szamanka Re: Lektyka sie nie nadaje.... 13.12.12, 11:11
              ...i pewnie karki nastawiali, aby mógł do tej lektyki się wdrapać big_grin
              • m.maska Re: Lektyka sie nie nadaje.... 13.12.12, 13:41
                w zamian rozdawal usmiechy i pozdrowienia.... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka