19.12.12, 20:45
Wyjaśnię torebkę
Ze mną jest wszystko w porządku, ale czuję modę damską.
Mógłbym kreować tą modę i mój nie wyparzony pysk doczepia się
do dysonansów damskiego ubioru.
Wśród znajomych uchodzi mi to płazem i nie obrażają się tylko słuchają.
Ostatnio kupowałem buty, obok pani przymierzała też buty, nie wytrzymałem
I powiedziałem: to nie te buty dla pani.

Obserwuj wątek
    • m.maska Re: torebka 19.12.12, 21:01
      i co sie tak tlumaczysz? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • 1nielot Re: torebka 19.12.12, 21:02
      Oj, bracie dobrze że mojej nie widziałeś, bo oczy by ci zbielały big_grin
      • 1nielot Re: torebka 19.12.12, 21:52
        Acha...zapomniałem dodać, że noszę przepastną torebkę, a tygodniowo zadawalam setki kobiet! Jestem fryzjerem big_grin big_grin big_grin
        Było miło u Was gościć. Z całym szacunkiem
        • kicho_nor Re: torebka 19.12.12, 22:32
          No to jesteś właściwy człowiek na właściwym miejscu.
          tej pani tutaj prosi się coś z włosami zrobić
          • al-szamanka Re: torebka 19.12.12, 22:43
            coś?...a masz kicha jakieś konkretne wyobrażenia?
            • m.maska Re: torebka 19.12.12, 22:50
              zaczelo sie od torebki....ciekawe na czym sie skonczy....
              Kiszka moze idz sie przewietrz big_grin
              • kicho_nor Re: torebka 19.12.12, 23:29
                Masko
                Ja chcę Ci robić dobrze, bo z tymi włosami na głowie
                wyglądasz jak Afrodyta która wypłynęła ze studni o świcie.
                • m.maska Re: torebka 19.12.12, 23:44
                  a zaczelo sie od torebki, ktora wspominales juz wielokrotnie i teraz nagle zmiana tematu? cos za bardzo sie tlumaczyles w otwarciu tego watku wyglada to na ucieczke do przodu...

Moj przyjaciel lubi moje wlosy, takie jakie sa - opinia wirtualnego po-twora jest bez znaczenia big_grin
                  • m.maska Re: torebka 19.12.12, 23:49
                    https://www.bilder-hochladen.net/files/big/itqm-1jl-04df.jpeg

i co jest nie tak z moimi wlosami? bo Ty lubisz golone na pol zapalki?... Ty Kiszka tykasz normalnie czasami? czy potrafisz sobie wyobrazic, ze bylam i jestem ikona mody i nigdy nie mialam z tym problemow? moze jednak jeszcze nie wszedles do Europy i nadal masz zasciankowy gust... no i brak tolerancji oczywiscie....
                    • m.maska Re: torebka 19.12.12, 23:52
                      czy Ty myslisz, ze mi zalezy zeby Tobie sie podobalo? mnie to Kiszkonorze zwyczajnie ZWISA.... i dobrze by bylo zebys to zapamietal - bo juz mi sie nie chce z Toba nawet gadac.... dobranoc...
                    • kicho_nor Re: torebka 19.12.12, 23:55
                      Noooooo, muszę przyznać, że z tej strony bardzo dziewczęco wyglądasz
                      • m.maska Re: torebka 20.12.12, 00:22
                        Wiesz co Kiszka, nie moge wprost uwierzyc, ze w Polsce sa kobiety, ktore staraja sie zrobic wszystko zeby przypodobac sie facetowi... no ja jednak chyba przesiaklam Europa zachodnia - mnie to ZWISA...czy Ci sie podoba czy nie..tylko tyle i az tyle
                      • m.maska Re: torebka 20.12.12, 01:37
                        kicho_nor napisał:

> Noooooo, muszę przyznać, że z tej strony bardzo dziewczęco wyglądasz

Zdaje sie, ze o wlosy Ci chodzilo... wiec sie zdecyduj czego sie czepiasz....wciaz mi sie wydaje, ze ten fetyszysta byl trafiony i dlatego teraz sie miotasz....
                        • al-szamanka Re: torebka 20.12.12, 08:26
                          Ach, Maseczko, to wyślij mu dwa Twoje włosy w kopercie, jako prezent pod choinkę - może się nareszcie zaspokoi
                          • kicho_nor Re: torebka 20.12.12, 09:24
                            No tak Masko
                            Pomińmy taktownie Twoją ikonowatoś mody
                            i zatrzymajmy się przy owym moim braku tolerancji.
                            Niby masz europejskie poczucie luzu a zarzucasz mi chodzenie
                            w kalesonach i skwaśniałe piwo.
                            • al-szamanka Re: torebka 20.12.12, 09:30
                              kicho_nor napisał:

> No tak Masko
                              > Pomińmy taktownie Twoją ikonowatoś mody
                              > i zatrzymajmy się przy owym moim braku tolerancji.
                              > Niby masz europejskie poczucie luzu a zarzucasz mi chodzenie
                              > w kalesonach i skwaśniałe piwo.

Tak prawdę mówiąc, to najbardziej ja Ci to zarzucam.
                              Bo jest jednak różnica między luzem a fuuuuu
                            • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 09:33
                              no Kiszka sam sie tymi kalesonami i kwasnym piwem na LOZOWNI chwalisz. To taki....luzik, co?big_grinbig_grinsmirk
                              kicho_nor napisał:

> No tak Masko
                              > Pomińmy taktownie Twoją ikonowatoś mody
                              > i zatrzymajmy się przy owym moim braku tolerancji.
                              > Niby masz europejskie poczucie luzu a zarzucasz mi chodzenie
                              > w kalesonach i skwaśniałe piwo.
                              • kicho_nor Re: torebka 20.12.12, 09:44
                                nie chce m isię
                                • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 10:02
                                  to po co nam d.... zawracasz?big_grin
                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 10:57
                                    1zorro-bis napisał:

> to po co nam d.... zawracasz?big_grin
                                    >

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin no wlasnie......
                          • m.maska Re: torebka 20.12.12, 10:42
                            al-szamanka napisała:

> Ach, Maseczko, to wyślij mu dwa Twoje włosy w kopercie, jako prezent pod choink
                            > ę - może się nareszcie zaspokoi

Moze ja mu wysle te torebke i do niej wloze te dwa wlosy - mialby komplet smile
                            • al-szamanka Re: torebka 20.12.12, 10:47
                              m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                              >
                              > > Ach, Maseczko, to wyślij mu dwa Twoje włosy w kopercie, jako prezent pod
                              > choink
                              > > ę - może się nareszcie zaspokoi
                              >
                              > Moze ja mu wysle te torebke i do niej wloze te dwa wlosy - mialby komplet smile

Oooooooooooooj, Maseczko, nie wydaje mi się, aby był to dobry pomysł. Od dwóch lat ta torebka nie może mu wyparować z głowy. Jak dodasz jeszcze włosy, to nie wiem czy facet się ze szczęścia pozbiera - zbyt dużo uniesień
                              • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 10:50
                                jeszcze zawalu nam Kiszka z przejecia dostanie.....big_grin
                                • m.maska Re: torebka 20.12.12, 10:59
                                  i bede miala czlowieka na sumieniu? przed swietami? to moze dodam Doppelherz...na wzmocnienie....
                                  • kicho_nor Re: torebka 20.12.12, 11:38
                                    Chcecie być jajcowni, trochę to ciężkie ale niech tam.
                                    A to rżenie ikonkami jest już całkiem przygłupie.
                                    • m.maska Re: torebka 20.12.12, 11:45
                                      Kiszka, no bo sam musisz przyznac, ze ktos taki jak Ty, ktory maluje zolte mosty, zolte roze i zolte lany zboza i co tam jeszcze, nie moze byc "dyktatorem mody"..... a chcialbys sie takim obwolac - to na Loze - tam na pewno znajda sie takie, ktore chetnie podporzadkuja sie, tym bardziej, ze one uznaly, ze potrafisz malowac.... big_grin
                                      • m.maska Re: torebka 20.12.12, 11:48
                                        lepiej pozostan przy takich ilustracjach jak wizerunek Podworka, to bylo dobre.... big_grin
                                        • m.maska Re: torebka 20.12.12, 11:50
                                          Zilustruj teraz dla odmiany Loze - ale najpierw wez wytyczne, zebys wiedzial co wolno... a moze to juz zrobiles? tylko Ci wykasowali? bo tam lubia kasowac, zawsze czysciutko wysprzatane, ladnie zamiecione pod dywan - po krakowsku: Rynek czysty, pod Sukiennicami wszystko ukryte.
                                          • m.maska Re: torebka 20.12.12, 11:53
                                            To nic przeciw Krakowowi - bardzo lubie Krakow, pech, ze Ty tam mieszkasz no ale w kazdym miescie sa rozni ludzie... moja najlepsza przyjaciolka pochodzi z Krakowa wlasnie.... ale Ty i WU - no coz, moze to moja przyjaciolka po prostu jest nietypowa Krakowianka....
                                            • kicho_nor Re: torebka 20.12.12, 12:04
                                              Masko czepiasz się moich obrazów, że okropne.

Okropności widać w obrazach Grottgera – Lithuania
                                              Zorro też maluje okropności, można by ten jego cały cykl nazwać - Onania.

Bo widzisz Masko, obraz należy odwrócić tyłem i będzie frapującą zagatką.
                                              Sama zaprezentowałaś teraz to swoje zdjęcie z widokiem od tyłu.
                                              I muszę podkreślić że z tyłu wyglądasz licealnie
                                              • m.maska Re: torebka 20.12.12, 12:07
                                                Cos Ci sie pomylilo...
                                                Ja zaprezentowalam Ci moje wlosy z ktorymi Ty chciales cos zrobic...
                                                • m.maska Re: torebka 20.12.12, 12:14
                                                  za chwile sie okaze, ze Kiszka lubi ryze wlosy, albo zolte, bo to jego ulubiony kolor.... czepiles sie torebki, potem wlosow, moze nie podoba Ci sie dlugosc moich porteczek albo azurek na mojej koszulce albo mokasyny na tamtym zdjeciu, ktore Jokker nielegalnie opublikowal lamiac zasady netykiety, regulaminu i naszego prawa do wizerunku, moze nie podoba Ci sie marka mojego samochodu, moze jego kolor - tylko zgadnij: co mnie to obchodzi?
                                              • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 12:13
                                                to maluj tez ONANIE.big_grin
                                                Moze wtedy zamiast kwasnego piwa zaczniesz pic.........jabola?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                kicho_nor napisał:

> Masko czepiasz się moich obrazów, że okropne.
                                                >
                                                > Okropności widać w obrazach Grottgera – Lithuania
                                                > Zorro też maluje okropności, można by ten jego cały cykl nazwać - Onania.
                                                >
                                                > Bo widzisz Masko, obraz należy odwrócić tyłem i będzie frapującą zagatką.
                                                > Sama zaprezentowałaś teraz to swoje zdjęcie z widokiem od tyłu.
                                                > I muszę podkreślić że z tyłu wyglądasz licealnie
                                              • m.maska Re: torebka 20.12.12, 12:31
                                                kicho_nor napisał:

> Zorro też maluje okropności, można by ten jego cały cykl nazwać - Onania.
                                                >

Tu nie o tresc chodzi... i jak widze tej drobnej roznicy nie wyczuwasz.... wiec gdzie Ci decydowac o modzie....

Prawde mowiac, Zorrek wie, ze mi sie podoba kilka jego obrazkow... to ze nie podoba mi sie "Krzyk" Muncha, nie znaczy, ze nie uznaje, ze jest to swietny obraz, ktory ma glebie... ale jaka glebie ma ten pokiereszowany most i to smieszne swiatlo latarni na Twoim malunku? no i technika....i te cienie... znawca nie jestem - ale jesli Tobie Kiszka przeszkadza moja torebka, ktorej nikomu nie prezentowalam i zdjecie ktore opublikowal nielegalnie Jokker lamiac regulamin(od kiedy jestem na forum po raz pierwszy spotkalam sie z tak odrazajacym brakiem poszanowania cudzej wlasnosci i prawa do wizerunku) - to mnie moga rozsmieszac Twoje obrazy, ktorymi sie chwalisz i je prezentujesz, jakby bylo co prezentowac....
                                    • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 12:11
                                      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                      kicho_nor napisał:

> Chcecie być jajcowni, trochę to ciężkie ale niech tam.
                                      > A to rżenie ikonkami jest już całkiem przygłupie.
                                      • m.maska Re: torebka 20.12.12, 12:16
                                        Kiszka wracaj w pokoju na Loze - sam tu przyszedles, tylek sprany - ale mam wrazenie, ze potrzebujesz tego od czasu do czasu i dlatego jak masochista tutaj powracasz....ale tam Cie druchny przyboczne na pewno pociesza....
                                        • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 12:30
                                          smirk
                                          • m.maska Re: torebka 20.12.12, 13:01
                                            Kiszka...powolujesz sie nieustannie na zdjecie, ktore zostalo wykradzione i nielegalnie opublikowane, ktore zostalo oficjalnie skasowane, do ktorego masz jak widac wciaz dostep... zdjecie ktore opublikowal Jokker lamiac zasady netykiety, regulaminu i lamiac przy okazji prawo - nasze prawo do wlasnego wizerunku... pokazal kim jest. Kiedys Szalik pod trolowatym nickiem "Cierpkaslodyczmychust" pisala, ze oko by nam zbielalo gdybysmy wiedzieli kim jest Jokker - no wlasnie wtedy nam zbielalo, kiedy okazalo sie, ze jest netowym przestepca, ze jest czlowiekiem, ktory w d.... ma przepisy i regulaminy... ktory nie ma zadnych hamulcow i zasad moralnych, bo nie ma twarzy i jest wylacznie wirtualnym tworem - dlatego moze sobie bezkarnie robic takie rzeczy... i tym sie roznicie od nas a nawet od Podworka - Oni tam maja twarze... Wy ich nie macie.... mozecie sobie kombinowac jak chcecie, mozecie pisac o sobie cudownosci nie z tej Ziemi, to jest nieweryfikowalne, macie mniej prawdziwosci niz Orbsy - jesli ktos sie na to lapie, tzn. ze lapie sie na matrix... dlatego kazda Twoja uwaga jest dla mnie tyle wlasnie warta... To co pisza AL, Zuza czy Zorro, Hardy, Uli, Czarek czy Leziox - ma zupelnie inna wage niz to co pisza wirtualne po-twory, bez twarzy....
                                            • m.maska Re: torebka 20.12.12, 13:08
                                              Ja nie pokazywalam NASZEGO zdjecia i nie prosilam o recenzje....

Ty z duma pokazywales swoje bohomazy i oczekiwales zachwytow... jesli sam rozdajesz, to przygotuj sie na to, ze tez nazbierasz w beret....i przyjmij to jak facet chociaz, bo jak mezczyzna, to byloby za wielkie wymaganie....
                                              • m.maska Re: torebka 20.12.12, 13:12
                                                Probujesz wkrecac w swoje gierki zone Zorrka, ktora nigdy nie brala udzialu na forum - to takie lozowskie metody.... nieladne i niemeskie...magiel...
                                                • kicho_nor Re: torebka 20.12.12, 13:31
                                                  No już dobrze Masko, uspokój się
                                                  Obiecuję już Cię nie nękać, nie będę tu czytać i pisać.

Nie chodzi o Ciebie Masko, zły jestem sam na siebie bo wkurza mnie w ogóle już pisanie.
                                                  • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 13:32
                                                    a czemu jestes zly Kiszka?big_grin
                                                    kicho_nor napisał:

> No już dobrze Masko, uspokój się
                                                    > Obiecuję już Cię nie nękać, nie będę tu czytać i pisać.
                                                    >
                                                    > Nie chodzi o Ciebie Masko, zły jestem sam na siebie bo wkurza mnie w ogóle już
                                                    > pisanie.
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 13:50
                                                    Mnie nekac? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Mnie wkurza brak poszanowania cudzej wlasnosci - nic mnie bardziej nie wkurza, to skrzywienie zawodowe... juz pisalam, ze nie odwazylabym sie opublikowac zdjecia kota Lezioxa, ktore sama zrobilam, nie pytajac Go o zgode na taka publikacje... Karen, ktora nasze zdjecia rozpowszechniala, pisala, ze nie moze pokazac swojego trawnika, czy czego tam, bo nie moze wykadrowac zdjecia tak, zeby nie bylo tam domu sasiadow - jaki ona ma szacunek do domu sasiadow... szkoda, ze nie miala szacunku do NASZEJ wlasnosci... i to sie nazywa HIPOKRYZJA, FALSZ, OBLUDA...

A potem pojawia sie taki Jokker i pisze o stylu Kalejdoskopu?... na pewno nie mamy takich ambicji, zeby miec styl Lozy i publikowac wykradzione zdjecia.... wiec nie zycze sobie porywnywania - bo nie ma takiego.... tam jak jakas pani nabluzga i skompromituje sie, szybko znika i powraca pod nowym nickiem, czysta jak krysztal....
                                                  • al-szamanka Re: torebka 20.12.12, 15:18
                                                    kicho_nor napisał:

>
                                                    > Nie chodzi o Ciebie Masko, zły jestem sam na siebie bo wkurza mnie w ogóle już
                                                    > pisanie.

Ha, nigdy nie myślałam, że mi się Ciebie, Kicha, szkoda zrobi.
                                                    A jednak.
                                                    Zabrzmiałeś pokornie i taki jakiś rozżalony i zagubiony jesteś.
                                                    Może lepiej nie torebkę z włosami,a raczej chusteczkę Ci podesłać, na otarcie....noska, nosa, nochala?(no bo nie wiem, co Ci tam pośrodku twarzy sterczy)
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 15:34
                                                    Kiszka... Ty sie dasz nawet lubic... smile czasami
                                                  • al-szamanka Re: torebka 20.12.12, 15:59
                                                    m.maska napisała:

> Kiszka... Ty sie dasz nawet lubic... smile czasami

Bo wiesz, Maseczko, gdy się wyczuje w facecie taką specyficzną bezradność, to prawie pojawiaja się namiastka uczuć macierzyńskich
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 16:03
                                                    al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                                                    >
                                                    > > Kiszka... Ty sie dasz nawet lubic... smile czasami
                                                    >
                                                    >
                                                    > Bo wiesz, Maseczko, gdy się wyczuje w facecie taką specyficzną bezradność, to p
                                                    > rawie pojawiaja się namiastka uczuć macierzyńskich

O nie, to nie ja....
                                                  • al-szamanka Re: torebka 20.12.12, 16:07
                                                    m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                                    >
                                                    > > m.maska napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Kiszka... Ty sie dasz nawet lubic... smile czasami
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > Bo wiesz, Maseczko, gdy się wyczuje w facecie taką specyficzną bezradność
                                                    > , to p
                                                    > > rawie pojawiaja się namiastka uczuć macierzyńskich
                                                    >

>
                                                    > O nie, to nie ja....

Twarda jesteś, Maseczko, jak kamień i nieczuła.
                                                    Nawet nie namiastka?
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 16:23
                                                    Nie... bo wtedy jest nudno...
                                                  • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 16:36
                                                    to lepiej posluchac.....big_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=N0LNYTcsJXI
                                                  • al-szamanka Re: torebka 20.12.12, 17:05
                                                    1zorro-bis napisał:

> to lepiej posluchac.....big_grin
                                                    > www.youtube.com/watch?v=N0LNYTcsJXI

No, dla Kichy jak w sam raz, nawet chociażby ze wzgledu na długość - czasu wystarczająco, aby nad życiem się zastanowi i nabrać niechęci do puszek ze skisłym piwem wink
                                                  • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 17:34
                                                    big_grinbig_grinsmirk
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 18:15
                                                    kicho_nor napisał:

>
                                                    > pisanie.

Juz sie tak Kichonorze nie zapieraj... przeciez wiemy, ze nie wytrzymasz wink

Zdradze Ci nawet, ze bywa, ze nawet takiej torebeczki nie nosze - zwyczajnie nie nosze zadnej... dwa lata temu w Paryzu, moj towarzysz zapytal wprost: a po co ci ta torebka?... fakt, wystarczyla mi karta kredytowa w kieszeni smile ale jesli jestem samochodem i musze miec przy sobie dokumenty, kluczyki, papierosy i takie tam badziewie, to nosze calkiem pokaznych rozmiarow torebke.... O!

https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-1jm-ff7d.jpg
                                                • 1nielot1 Re: torebka 20.12.12, 13:46
                                                  hello big_grin Nie denerwuj się Maseczko, złość piękności szkodzi. Włosy masz piękne, jedwabiste i pełne blasku, co nie znaczy, że od czasu do czasu, jakiś mały lecz dogłębny zabieg każdej kobiecie jest potrzebny ;D Jestem gotowy spełnić Twoje oczekiwania. Słowo daję, że będziesz zadowolona, i będziesz moją stałą i wierną klientką smilesmilewink
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 13:53
                                                    1nielot1 napisał(a):

> hello big_grin Nie denerwuj się Maseczko, złość piękności szkodzi. Włosy masz piękne,
                                                    > jedwabiste i pełne blasku, co nie znaczy, że od czasu do czasu, jakiś mały lec
                                                    > z dogłębny zabieg każdej kobiecie jest potrzebny ;D Jestem gotowy spełnić Twoje
                                                    > oczekiwania. Słowo daję, że będziesz zadowolona, i będziesz moją stałą i wiern
                                                    > ą klientką smilesmilewink

Napisalam Ci wczoraj co o Tobie mysle.... zmien styl, moze Ci sie jeszcze raz uda... i zmien nicka - moze na zielona malpe... ta prowokacja Ci nie wyjdzie....
                                                  • 1nielot1 Re: torebka 20.12.12, 14:10
                                                    Jestem jaki jestem, i nie będę się zmieniać:0 Twoje teorie spiskowe zawsze działały mi na urodę;D Masko... jesteś fajna laska, tylko szkoda, że taka nerwowa!
                                                    Nie chcesz mnie, jako fachowca? Okey, inne czekają z utęsknieniembig_grin
                                                    Wesołych!!!
                                                  • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 14:42
                                                    a Ty "Nielocie" jestes nielotem z wyboru czy z musu?
                                                    Masz troch piorek za ktore mozna by Ciebie poskubac? Czy juz Ciebie na innym forum oskubano?big_grin
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 14:50
                                                    1zorro-bis napisał:

> a Ty "Nielocie" jestes nielotem z wyboru czy z musu?
                                                    > Masz troch piorek za ktore mozna by Ciebie poskubac? Czy juz Ciebie na innym fo
                                                    > rum oskubano?big_grin

Przeciez napisal, ze tam gdzies na niego czekaja... ma cos z pawia - to tez nie bardzo fruwa... ale skoro gdzie indziej na niego czekaja, to nie wiem po co pcha sie tam gdzie go nie chca?
                                                  • 1nielot1 Re: torebka 20.12.12, 19:04
                                                    Zorro, jestem nielotem, bo twardo stąpam po ziemi. Mam mocne nogi, bo swoją pracę wykonuje głównie na stojącobig_grin Głowę trzymam zawsze na karku, bo moim zadaniem jest sprawić, by klientka zawsze opuszczała mój salon zadowolona i zachwyconabig_grin oczywiście nie zapominając o sowitym wynagrodzeniu dla mnie!big_grin W swoim fachu jestem prawdziwym geniuszem big_grin Moje motto: prostownica w dłoń i do dzieła!
                                                    Pochwal się zorro, czym Ty pracujesz? Tylko nie mów, że pędzelkiem big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Acha...choinkę masz???
                                                  • 1nielot1 Re: torebka 20.12.12, 20:10
                                                    I jeszcze jedno zorro big_grin Ty możesz brylować sobie tu w kalejdoskopie, natomiast salony należą do mnie big_grin Nidgy tu nie wrócę pod jednym warunkiem...Od Zuzy Ci wara! Nie czepiaj się Jej, bo to jedyna osoba na której mi zależy, i nie pozwolę nawet słynnemu malarzowi Jej dotknąć! Zrozumiano? Inaczej tu wrócę, i wtajemniczę Cię w sztukę tapiracjibig_grin Mam nadzieję, że jesteś facetem i posiadasz te martwe drzewko z dwiema bombkami dla ozdoby big_grin
                                                    Żegnam Was w Świątecznym przebraniu!
                                                  • m.maska Zorro.... 20.12.12, 20:19
                                                    pozostaw trolla... jest durniejszy niz myslalam...
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... 21.12.12, 07:54
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    zapachnialo dziwnie LOZOWNIA, Podwyrkiem i Bahnhofem.......
                                                    Ciagle ten sam smrod....big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    Moze by tak na Gwiazdke im jakies perfumy kupic?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                  • 1zorro-bis Re: torebka 21.12.12, 08:14
                                                    "zapachnialo"........"swietym"....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    1nielot1 napisał(a):

> I jeszcze jedno zorro big_grin Ty możesz brylować sobie tu w kalejdoskopie, natomiast
                                                    > salony należą do mnie big_grin Nidgy tu nie wrócę pod jednym warunkiem...Od Zuzy Ci
                                                    > wara! Nie czepiaj się Jej, bo to jedyna osoba na której mi zależy, i nie pozwol
                                                    > ę nawet słynnemu malarzowi Jej dotknąć! Zrozumiano? Inaczej tu wrócę, i wtajemn
                                                    > iczę Cię w sztukę tapiracjibig_grin Mam nadzieję, że jesteś facetem i posiadasz te ma
                                                    > rtwe drzewko z dwiema bombkami dla ozdoby big_grin
                                                    > Żegnam Was w Świątecznym przebraniu!
                                                  • 1zorro-bis Re: torebka 21.12.12, 10:15
                                                    w przebraniu nie w przebraniu ale kol.Sakral i tak jest rozpoznawalny.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                  • m.maska Re: torebka 21.12.12, 10:55
                                                    1zorro-bis napisał:

> w przebraniu nie w przebraniu ale kol.Sakral i tak jest rozpoznawalny.....big_grinbig_grin:
                                                    > Dsmirk
                                                    >

Oj Zorrku, to nie Sakral.... Zuze wciagnal nielot wlasnie dlatego zebys tak pomyslal.... zawsze to to durne bylo i takie przewidywalne - a tyle razy prosilam, zeby nie wlazilo... nawet w poblize nie chodze, bo fetor tam okropny...
                                                  • 1zorro-bis Re: torebka 21.12.12, 12:10
                                                    myslisz?.big_grin
                                                    Takie glupie TO TO?big_grin
                                                  • m.maska Re: torebka 21.12.12, 12:28
                                                    kombinuje jak potrafi....
                                                  • m.maska Re: torebka 20.12.12, 14:47
                                                    1nielot1 napisał(a):

> Jestem jaki jestem, i nie będę się zmieniać:0 Twoje teorie spiskowe zawsze dzia
                                                    > łały mi na urodę;D

...teorie spiskowe? no popatrz - juz to zdanie swiadczy najlepiej, ze pomylki nie bylo w rozpoznaniu.... dlatego od reki Cie wczoraj olalam i nie zauwazalam - ale przykleiles sie jak... nie przymierzajac... zegnam ozieble

Masko... jesteś fajna laska, tylko szkoda, że taka nerwowa!
                                                    > Nie chcesz mnie, jako fachowca? Okey, inne czekają z utęsknieniembig_smile
                                                    > Wesołych!!!

... nie watpie ze czekaja - wiele jest takich na roznych forach... idz tam....pa
    • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 15:30
      bo my nie LOZOWNIA i nie Podwyrko.....smirk
      Normalne my som....big_grinbig_grinsmirk
      • m.maska Re: torebka 20.12.12, 16:07
        Dzisiaj Ci Zorrku powiedzialam, ze jak sie wkurzam na Zorro - to wiem na KOGO... wiem jak wyglada i jaki fajny to facet w realu... no to jak mozna sie tak naprawde na TAKIEGO dlugo zloscic w matrixie?
        • 1zorro-bis Re: torebka 20.12.12, 16:13
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
          Za to mam na LOZOWNI natychmiast BANA.big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka