07.11.15, 23:59
Mam blisko do parku.
Siedzę na ławce nie tak rano, samotnie jesiennie do słoneczka też a przechodząca z dzieckiem znajoma sąsiadka uśmiechając się zapytała - a gdzie piwko.
Poczułem się okropnie, źle wkomponowany w park i nie wiedziałem co odpowiedzieć.

Vidavil
Obserwuj wątek
    • vidavil-125 Re: Jesiennie 08.11.15, 00:04
      Przepraszam pomyliłem, miało być na Podwórku
      • m.maska Re: Jesiennie 08.11.15, 00:39
        A prosze bardzo... smile
      • al-szamanka Re: Jesiennie 08.11.15, 09:29
        vidavil-125 napisał:

> Przepraszam pomyliłem, miało być na Podwórku

Jeżeli to pomyłka, to możesz z łatwością przekopiować tekst na miejsce prawdziwego przeznaczenia.
    • m.maska Re: Jesiennie 08.11.15, 00:56
      vidavil-125 napisał:

> Mam blisko do parku.
      > Siedzę na ławce nie tak rano, samotnie jesiennie do słoneczka też a przechodząc
      > a z dzieckiem znajoma sąsiadka uśmiechając się zapytała - a gdzie piwko.
      > Poczułem się okropnie, źle wkomponowany w park i nie wiedziałem co odpowiedzie
      > ć.
      >
      > Vidavil

Hahaha....znaja Cie ...
      • rena-ta49 Re: Jesiennie 08.11.15, 08:24
        W Polsce obowiązuje ustawa o antyalkoholowa ,ktora zabrania
        picia alkoholu w parkach,w tym i piwa.
        Chyba ,że ukryte w jakiś torbach.
        Zwykły człowiek nie może przysiąść na ławce i wypić piwa,bo zaraz pojawia się policja,
        bądź Straż Miejska.
        Tylko meneli wolą nie widzieć ,bo od nich żadnego mandatu nie wyszarpią,porządnego obywatela zaś będą scigać vide Lewandowski z szampanem po zwycięskim meczu!
    • klara_izydor Re: Jesiennie 08.11.15, 11:22
      vidavil-125 napisał:

> Poczułem się okropnie, źle wkomponowany w park i nie wiedziałem co odpowiedzie
      > ć.
      Znam trudniejsze przypadki.Mój pacjent ma napady podagry - zwłaszcza po piwku.
      A teraz leci na urlop do...Egiptu.Jak przeżyć taki urlop na trzeźwo?
      • al-szamanka Re: Jesiennie 08.11.15, 11:48
        klara_izydor napisała:

> vidavil-125 napisał:
        >
        > > Poczułem się okropnie, źle wkomponowany w park i nie wiedziałem co odpow
        > iedzie
        > > ć.
        > Znam trudniejsze przypadki.Mój pacjent ma napady podagry - zwłaszcza po piwku.
        > A teraz leci na urlop do...Egiptu.Jak przeżyć taki urlop na trzeźwo?

Na trzeźwo na pewno nie, bo będzie miał sporo kasy, gdyż mu zapłacą za to, że na ten urlop w ogóle leci.
      • m.maska Re: Jesiennie 08.11.15, 12:01
        klara_izydor napisała:

> Znam trudniejsze przypadki.Mój pacjent ma napady podagry - zwłaszcza po piwku.
        > A teraz leci na urlop do...Egiptu.Jak przeżyć taki urlop na trzeźwo?

Odwazny czlowiek... z doplata bym tam nie poleciala. Egipt wybilam sobie z glowy na reszte zycia.
        • al-szamanka Re: Jesiennie 08.11.15, 12:21
          m.maska napisała:

> klara_izydor napisała:
          >
          >
          > > Znam trudniejsze przypadki.Mój pacjent ma napady podagry - zwłaszcza po p
          > iwku.
          > > A teraz leci na urlop do...Egiptu.Jak przeżyć taki urlop na trzeźw
          > o?
          >
          > Odwazny czlowiek... z doplata bym tam nie poleciala. Egipt wybilam sobie z glow
          > y na reszte zycia.

Ja też, po tym jak trzy razy rezerwowałam i za każdym razem musiałam rezygnować b akurat działy się tam jatki.
          • adamolski Re: Jesiennie 16.11.15, 09:29
            co za historia ! smile
          • leziox Re: Jesiennie 16.11.15, 11:03
            Wycieczka do Egiptu?
            No w sumie jak chce.
            Ostatecznie istnieją mniej oryginalne sposoby popełniania samobójstwa.
    • m.maska Niezwykle zdjecie 16.11.15, 11:29
      Poznaj Świat miesięcznik

ZIMOWY MOTYL
      Czarny Staw pod Rysami w listopadzie. Przyprószone świeżym śniegiem skalne ściany tworzą wyjątkowy zestaw barw. Doskonała przejrzystość powietrza pozwoliła uzyskać na zdjęciu idealne odbicie w tafli jeziora, kojarzące się ze skrzydłami motyla. Więcej takich widoków z Tatr w listopadowym numerze miesięcznika Poznaj Świat.
      Zdjęcie pochodzi z albumu „Opowieści z serca Tatr” wydanego przez Tatrzański Park Narodowy.
      fot. Maria Król

https://fs5.directupload.net/images/user/151116/lafdedpv.jpg
      • al-szamanka Re: Niezwykle zdjecie 16.11.15, 22:00
        m.maska napisała:

> Poznaj Świat miesięcznik
        >
        > ZIMOWY MOTYL
        > Czarny Staw pod Rysami w listopadzie. Przyprószone świeżym śniegiem skalne ścia
        > ny tworzą wyjątkowy zestaw barw. Doskonała przejrzystość powietrza pozwoliła uz
        > yskać na zdjęciu idealne odbicie w tafli jeziora, kojarzące się ze skrzydłami m
        > otyla. Więcej takich widoków z Tatr w listopadowym numerze miesięcznika Poznaj
        > Świat.
        > Zdjęcie pochodzi z albumu „Opowieści z serca Tatr” wydanego przez T
        > atrzański Park Narodowy.
        > fot. Maria Król
        >
        > https://fs5.directupload.net/images/user/151116/lafdedpv.jpg

Zadziwiające smile
        • czarek_sz Re: Niezwykle zdjecie 17.11.15, 10:13
          Przepiękne zdjęcie ukazujące piękno Natury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka