metiowiec 09.04.05, 10:19 Co u was słychac ? dawno mnie nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: Co słychać ? 09.04.05, 13:43 ok.... dzisiaj Eks ma urodziny!!! wybieram sie dziś do ufo i do psa Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka brzydka pogoda, a ja mam nowy kostium na plaze 09.04.05, 14:57 jak pech to pech Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzydka pogoda, a ja mam nowy kostium na plaz 09.04.05, 15:04 przecież nie bedzie brzydko cały czas.....daj szansę pogodzie na poprawe... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: brzydka pogoda, a ja mam nowy kostium na plaz 09.04.05, 17:23 a jaki kostium? My z Colą preferujemy tęczowe bikini... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: brzydka pogoda, a ja mam nowy kostium na plaz 09.04.05, 19:09 otoz bikini, ale nie teczowe, tylko niebiesko-pomaranczowe w stylu sportowym, chyba, bo nie znam sie na stylach juz nie moge sie doczekactej plazy, a dziszimno brrr a w Krakowie sajakies nadrzeczne plaze? Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Co słychać ? 10.04.05, 18:24 Hoo Hoo Tempe uśmiałem sie czytając to :) ale powinno być fpyte ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Co słychać ? 12.04.05, 22:12 " w pyte" czy tez "fpyte" to slownictwo ktorego swoja karalusza zarowka nie jarze. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Co słychać ? 13.04.05, 15:20 miła sympatyczna energiczna sprytna inteligentna elokwentna i podobno piękna! Gradufko Pani na Laboratorium! ostatnio robotna niech Twój karaluch wymieni słowa które jarzy - aby ułatwić pozrozumiewanie! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Co słychać ? 13.04.05, 20:13 Tempe napisał : miła sympatyczna energiczna sprytna inteligentna elokwentna i podobno piękna! Gradufko możemy się spotkac :D :D :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 13.04.05, 20:52 oo mamy z Colą konkurencję do tytułu najpiękniejszej nudziary! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Co słychać ? 13.04.05, 21:43 bo nudziary są zawsze najpiękniejsze! NUDA dodaje urody : ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Co słychać ? 13.04.05, 21:53 ...mam nadzieje, że w końcu poznamy gradufkę...kiedyś w końcu musi przyjechać do Krakowa może tez wreszcie uda mi się spotkać metiego Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Co słychać ? 13.04.05, 23:00 najłatwiej byłoby spotkac się w Rzymie lub Nashville /po zastanowieniu Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 14.04.05, 14:46 ja mogę w Rzymie - jadę tam na weekend pod koniec maja Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Co słychać ? 14.04.05, 17:02 A wpadnie którąś z mam w sobote tą lub nastepną ? będe mieć próbe w UFo Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Co słychać ? 14.04.05, 19:13 A moze ktos z Was wpadnie do Hiszpanii? Wy, leniwce krakowskie, myslicie,ze wszyscy beda do Was przyjezdzac! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Co słychać ? 14.04.05, 19:45 Bylam na koncercie muzycznym. Pan kontrabasista zawiesil sie nai nstrumencie, rozstawil odnoza jak pajak i rozcapirzyl palce, a do tego nerwowo drgal glowa. Pan od perkusji trzymal paleczki w rece i przewrtacal kartki dwoch zeszytow z rysunkami. Zagubiony. Pan od instrumentu detego wyginal sie we wszystkie strony dzrzewem smaganym wichura i pakowal jakies kartki w instrumen Pana od drugiego detego co chwila porywal atak epilepsji. A po srodku stalo jakies dziewcze w czerni. No i kazdy gral jak sobie chcial. Muzyka nazywala sie free jazz. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Co słychać ? 15.04.05, 12:27 ładna recenzja roztargniona publiczność nieuważnie młynkując paluchami doszukała się karaluchów w nadgryzionej nocnym beatem tapecie Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 15.04.05, 12:41 a ty miałaś co targać oprócz włosów z głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pole Re: Co słychać ? 15.04.05, 13:46 najlepszy polski kontrabasista wyemigrowal kiedys do australii i do dzis pojawia sie tu z kontrabasem na roznych imprezach i jako jedyny gra smyczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 14.04.05, 19:45 ja chętnie ale niech mnie ktoś zasponsoruje Odpowiedz Link Zgłoś
columbia : ))) 16.04.05, 19:54 gradufka napisała: > A moze ktos z Was wpadnie do Hiszpanii? Wy, leniwce krakowskie, myslicie,ze > wszyscy beda do Was przyjezdzac! A pewnie, że przyjedziemy! Narzeczony powiedział, że chetnie... powiedz tylko kiedy i gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Co słychać ? 16.04.05, 17:22 A spotkanie w auetralii? W koncu jest juz sponsor. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Co słychać ? 17.04.05, 17:00 świat przed nami....hiszpania, australia....hoho Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 17.04.05, 18:06 prawdziwe z nas się zrobią globtroterki! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 17.04.05, 18:47 pozdrów ode mnie góry i zakopiański smog Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 17.04.05, 18:55 domyślam się, że codziennie wczesnym świtem będziecie wyruszać na piesze wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Co słychać ? 18.04.05, 18:41 Czytalam ksiazke o gnomach i tam byla mapa. I na mapie bylo pokazane,ze w okolicach zakopanego jest ich bardzo duzo. Sa male. Maja tylko 15 centymetrow i zyja ponad 300 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Co słychać ? 18.04.05, 21:28 a ja z kolei chodzę naprawiać rower do najprawdziwszego trolla! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Co słychać ? 21.04.05, 19:34 A ja bym pojezdzila na rowerze, ale nie mam. Pinki, ty jestes pewna, ze to prawdziwy troll, bo wiesz, nie chcialabym sie madrzyc, ale wedlug mojego stanu wiedzy, trolle to sa stwory wymyslone. Moze powinnas zrewidowac swoje poglady? Odpowiedz Link Zgłoś