klara_izydor 18.01.16, 19:52 Kalejdoskop miał wyższość nad Podwórkiem,bo na tym ostatnim forum - dziwna pani dozorczyni wycinała posty i nautów nieprawomyślnych Kalejdoskop też? Moje wrażenia kinomana amatora? Czuję się...zdruzgotana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Wycinanie postów 18.01.16, 19:55 Klaro, nie wiem o czym piszesz - ponizej jest Twoj watek kinomana amatora - nikt niczego nie usuwal - niby dlaczego? odpowiedzialam Ci tam nawet. Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Wycinanie postów 19.01.16, 09:14 Klara ma racje W styczniu Kalejdoskop moje też wyciął i łaskawie zostawił temat a treść fruuuuuuuu! Odpowiedz Link
m.maska Re: Wycinanie postów 19.01.16, 20:40 Chrzanisz.... styczen jeszcze mamy - wiec moze cos blizszego... niby kto mialby to zrobic? tym bardziej, ze posta Klary nikt nie wycial - tylko ona sama zapomniala pod jakim tematem watek otworzyla. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wycinanie postów 19.01.16, 20:45 m.maska napisała: > Chrzanisz.... styczen jeszcze mamy - wiec moze cos blizszego... niby kto mialby > to zrobic? tym bardziej, ze posta Klary nikt nie wycial - tylko ona sama zapom > niala pod jakim tematem watek otworzyla. > Jak zwykle... dziwisz się? Odpowiedz Link
m.maska Re: Wycinanie postów 19.01.16, 20:51 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Chrzanisz.... styczen jeszcze mamy - wiec moze cos blizszego... niby > kto mialby > > to zrobic? tym bardziej, ze posta Klary nikt nie wycial - tylko ona sama > zapom > > niala pod jakim tematem watek otworzyla. > > > > Jak zwykle... dziwisz się? No wiesz, kazdemu mozna wmowic wszystko - tyle, ze ja nie mam kompleksow, mam gdzies bezpodstawne oskarzenia i nie identyfikuje sie z zadnym "parchem" czy "gorszym sortem"... wiem co robie, wiem co jest na forum - mimo, ze teraz jestem rzadziej, to jednak wiem kto ma mozliwosc wycinania postow i jesli ja tego nie zrobilam to na pewno pozostale osoby takze nie - byc moze Kiszka nie kliknal "wyslij" i zamiast szukac winnych to moze powinien sam sie klepnac w piersi. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wycinanie postów 18.01.16, 19:56 A dlaczego miałby ktoś wycinać Twoje posty, Klaro. Poszukaj dobrze zanim zdruzgoczesz się sama Odpowiedz Link
m.maska Re: Wycinanie postów 18.01.16, 20:01 al-szamanka napisała: > A dlaczego miałby ktoś wycinać Twoje posty, Klaro. Poszukaj dobrze zanim zdruzg > oczesz się sama > no z tym "druzgotaniem", to drobna przesada - tym bardziej, ze AL byla w pracy a ja, poniewaz jestem w Polsce wiec sila rzeczy nie czesto bywam a juz zupelnie nie obserwuje tego co sie dzieje na forum.... Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Wycinanie postów 18.01.16, 20:08 Jaka przesada? Ja się druzgoczę bardzo łatwo Odpowiedz Link
m.maska Re: Wycinanie postów 18.01.16, 20:13 klara_izydor napisała: > Jaka przesada? > Ja się druzgoczę bardzo łatwo No jesli tak twierdzisz, to ja Ci wierze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wycinanie postów 18.01.16, 20:31 klara_izydor napisała: > Jaka przesada? > Ja się druzgoczę bardzo łatwo Polecam napar z imbiru i kilkakrotne powtarzanie pach, pach, pach (nie przejęzyczyć się i nie powiedzieć parch) pach, pach, pach - skutecznie zapobiega samodruzgotaniu się zarówno od środka jak i od pięt! Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Wycinanie postów 18.01.16, 20:33 Moi pacjenci preferują ostatnio napar z czystka Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wycinanie postów 18.01.16, 20:44 klara_izydor napisała: > Moi pacjenci preferują ostatnio napar z czystka Już tysiąc lat temu preferowała go Hildegard von Bingen (po niemiecku Zistrose). Sama pijam napar z tego zioła dosyć często, smaczny jest. I ponoć ma antywiralne i przeciwzapalne właściwości. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wycinanie postów 18.01.16, 20:44 Czystek jest teraz w modzie... ze niby co? o czystosc chodzi? to moze lepiej persil albo ariel... ale napar? Odpowiedz Link
leziox Re: Wycinanie postów 19.01.16, 13:08 I tak wiecznie się nie żyje, Niezależnie od tego Co się pije. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wycinanie postów 19.01.16, 13:18 Ale po takim persilu czy arielu to czlowiek bedzie sie jeszcze pienil... Odpowiedz Link
leziox Re: Wycinanie postów 19.01.16, 13:26 Pienić się można nawet bez dodatków. Wystarczy pooglądać tv-betoniarę albo zajrzeć do prasy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wycinanie postów 19.01.16, 13:36 Dlatego kiedy jestem w Niemczech nie ogladam tej propagandy. Odpowiedz Link