al-szamanka Re: AL,kupiłam 23.01.16, 13:46 Bardzo cenne ziele. Chroni wątrobę i zapobiega jej marskości - szczególnie wskazana jeśli nadużywa się alkoholu, o co akurat Ciebie nie podejrzewam . Obniża stężenie cholesterolu we krwi i ponoć w jakiś sposób zapobiega rakowi. Robię sobie takie małe kuracje i pijam wtedy herbatkę z jednej łyżeczki czystka i jednej ostropestu. W necie pełno jest porad na ten temat. Odpowiedz Link
super.halusia Re: AL,kupiłam 23.01.16, 14:31 Dzięki bardzo. Właśnie kardiolog mi to poleciła ponieważ przepisała mi dość mocne tabletki,na zlikwidowanie pojawiającej się miażdżycy,wyczytałam również,że można stosować jedząc 2 łyżeczki na sucho.Co Ty na to? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL,kupiłam 23.01.16, 14:38 super.halusia napisała: > Dzięki bardzo. > Właśnie kardiolog mi to poleciła ponieważ przepisała mi dość mocne tabletki,na > zlikwidowanie pojawiającej się miażdżycy,wyczytałam również,że można stosować j > edząc 2 łyżeczki na sucho.Co Ty na to? > Można, ale właśnie nie więcej niż dwie łyżeczki. Możesz "namoczyć" w jogurcie, aby lepiej przechodziło przez gardło. Odpowiedz Link
super.halusia Re: AL,kupiłam 23.01.16, 14:42 Popijam wodą,jest dobrze,rano zjadam jedną i wieczorem drugą. Dzięki Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL,kupiłam 05.02.16, 17:13 super.halusia napisała: > > > Co Ty na to? Ciekawa jestem ile zapłaciłaś za paczuszkę. Jak sama nazwa wskazuje... czyści organizm. Pijam wieczorem herbatkę z jednej łyżeczki na filiżankę, bardzo przyjemny, lekko gorzkawy smak. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL,kupiłam 05.02.16, 20:25 super.halusia napisała: > Kupiłam w sklepie Netto,8.00 zł > > U mnie ta sama ilość dobrego czystka kosztuje około 20 euro. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL,kupiłam 05.02.16, 21:13 super.halusia napisała: > czyli mój jest do luftu? > Ależ nie, po prostu tutaj wszystko jest droższe niż w Polsce. Odpowiedz Link