Dodaj do ulubionych

Kilka słów... do Maski

13.04.16, 17:27
Po pierwsze... Masko przestań powoływać się na Piotra. To co napisał o Zorro to żadna wykładnia. Podobnie pogardliwe teksty pisal o Tobie. Piotr nie żyje i daj mu spokój ..... nie był Twoim "kumplem". Gdyby żył i zobaczył jak zachwycasz się kaczyzmem nazwałby Cię czymś dużo niżej dżdżownicy.

Po drugie... my , którzy tylko czytamy wciąż czekamy na ten wyrok sądu co to nam obiecujesz od roku. Nie wiem jak inni, ale ja mam dość tych tekstów opowiadających jak to Zorro straszliwie ucierpi ... a efektu nie widać.
Odgrażasz się od roku a efektu nie ma....

Od dawna nie chce mi sie tu na to forum zaglądać, bo tylko zachwyty nad "dobrą zmianą", ale czekam na rozstrzygnięcie sądu.Ta sprawa z obrazkiem to ciekawy przypadek i interesuje mnie jak sąd zadecyduje........ tylo

Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Kilka słów... do Maski 13.04.16, 19:36
      Tobie juz podziekuje... od roku? czyzby? a jak szybko takie procesy tocza sie w Polsce? nie przypadkiem kilka lat?...
      Tatatra - doskonaly nick dla debila, ktory twierdzi, ze OD ROKU toczy sie sprawa, ale inteligencji nie starczy na znajomosc kalendarza... wiec powiem krotko i bardzo grzecznie sssssssssssssssssssspadaj....
      ale nie oszczedze sobie. Od pazdziernika, kiedy pozew wplynal do sadu bo wczesniej moj adwokat probowal porozumiec sie z pozwanym minelo... listopad, grudzien, styczen, luty, marzec... od lutego adwokat pozwanego opoznia sprawe... umiesz liczyc tatatra? jesli piec miesiecy to dla ciebie rok - to czego tutaj durniu szukasz? idz do zorra tam pasujesz... a poza tym pokaz gdzie Piotr pisal o mnie... no hop! bredzisz jak z tym rokiem.... nie wchodz tutaj wiecej, bo cie wykresle...
    • al-szamanka Re: Kilka słów... do Maski 13.04.16, 19:56
      tatatra napisała:

> ... my , którzy tylko czytamy wciąż czekamy na ten wyrok sądu co to n
      > am obiecujesz od roku. Nie wiem jak inni, ale ja mam dość tych tekstów opowiada
      > jących jak to Zorro straszliwie ucierpi ... a efektu nie widać.

tatatra, czy ty myślisz, że my piszemy po to, aby ciebie zabawić, dostarczyć wiadomości?
      Nie obchodzi nas czy czekasz ty, albo ci inni. Sprawy idą normalnym tokiem, jest tak jak powinno być.
      Jeżeli masz dosyć, to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś nas nie czytało, my przynajmniej nigdy ciebie do tego nie zmuszałyśmy.
    • a74-7 Re: Kilka słów... do Maski 13.04.16, 20:14
      sorry, ze wetne sie miedzy wodke a zakaskewink
      Ale jesli ktos pisze :" i zobaczył jak zachwycasz się kaczyzmem nazwałby Cię czymś dużo niżej dżdżownicy." to juz degrengolada i swiadczy o piszacym.
      • m.maska Re: Kilka słów... do Maski 13.04.16, 20:32
        A bo to zwolennicy Targowicy sa i wiedza, ze zmarly Piotr popieralby obecna Targowice... chociaz doskonale pamietam co pisal Piotr a pisal, ze nie popiera tego co robila PO... czy popieralby PiS - tego nie wiem, ale tatatra wie - widac gada z duchami...
      • al-szamanka Re: Kilka słów... do Maski 13.04.16, 20:34
        a74-7 napisał:

> sorry, ze wetne sie miedzy wodke a zakaskewink
        > Ale jesli ktos pisze :" i zobaczył jak zachwycasz się kaczyzmem nazwałby Cię cz
        > ymś dużo niżej dżdżownicy." to juz degrengolada i swiadczy o piszacym.

To już dawno wiemy... do tego tchórz, gdyż pojawia sie pod drugim nickiem, abyśmy nie rozpoznały kto zacz.
        • m.maska Re: Kilka słów... do Maski 14.04.16, 00:25
          to trollowanie to ona juz cwiczy od lat... na jednej nodze...
          • al-szamanka Re: Kilka słów... do Maski 14.04.16, 06:59
            m.maska napisała:

> to trollowanie to ona juz cwiczy od lat... na jednej nodze...
            >

I jest toto zawsze rozpoznawalne, obojętnie pod jakim nickiem się tutaj pojawi big_grin
    • super.halusia Re: Kilka słów... do Maski 14.04.16, 08:54
      tatatra 13.04.16, 17:27
      Od dawna nie chce mi sie tu na to forum zaglądać,
      Przepraszam,że się wtrącę.
      Dziwne,nie chce ci się zaglądać,na forum,a jednak zaglądasz,gdyby nie interesowała ciebie ta sprawa,to w ogóle być nic nie pisał i nie ośmieszał się.
      Widać żyjecie czyimś życiem,a nie swoim,paranoiczne zachowanie.
      • m.maska Re: Kilka słów... do Maski 14.04.16, 12:39
        super.halusia napisała:

> tatatra 13.04.16, 17:27
        > Od dawna nie chce mi sie tu na to forum zaglądać,
        > Przepraszam,że się wtrącę.
        > Dziwne,nie chce ci się zaglądać,na forum,a jednak zaglądasz,gdyby nie interesow
        > ała ciebie ta sprawa,to w ogóle być nic nie pisał i nie ośmieszał się.
        > Widać żyjecie czyimś życiem,a nie swoim,paranoiczne zachowanie.

Jesli zyje sie cudzym zyciem, bo wlasnego nie ma...
        • vidavil-125 Re: Kilka słów... do Maski 15.04.16, 16:25

Masko wstrzymuje się od pisania u Ciebie.
          Wprawdzie mam wrażliwość nogi od szafy,
          ale drażni mnie sposób u kobiety, taki jaki
          odpowiedziałaś dla Tatatry

Vidavil
          • m.maska Re: Kilka słów... do Maski 15.04.16, 17:18
            vidavil-125 napisał:

>
            >
            > Masko wstrzymuje się od pisania u Ciebie.
            > Wprawdzie mam wrażliwość nogi od szafy,
            > ale drażni mnie sposób u kobiety, taki jaki
            > odpowiedziałaś dla Tatatry
            >
            > Vidavil

Myslisz, ze mnie interesuje co Ciebie drazni? Ciebie drazni nawet facet, ktory puszcza banki na Plantach - co mnie akurat kompletnie nie rusza...
          • m.maska Re: Kilka słów... do Maski 15.04.16, 20:44
            vidavil-125 napisał:

>
            >
            > Masko wstrzymuje się od pisania u Ciebie.
            > Wprawdzie mam wrażliwość nogi od szafy,
            > ale drażni mnie sposób u kobiety, taki jaki
            > odpowiedziałaś dla Tatatry
            >
            > Vidavil

O tym, ze masz mentalnosc Kalego - wiem od dawna... pamietasz moze "damskie bydle"??????????????????????????????????????????????????????????

Dlatego zanim wejdziesz tutaj po raz kolejny i zechcesz kogokolwiek pouczac, to spojrz w lustro i postaw sobie proste pytanie: czy potrafisz byc obiektywny - jesli nie, to napisz sobie to co masz do powiedzenia na ekranie i kliknij: skasuj...
            • al-szamanka Re: Kilka słów... do Maski 15.04.16, 21:44
              m.maska napisała:

> vidavil-125 napisał:

> mam wrażliwość nogi od szafy,

> O tym, ze masz mentalnosc Kalego - wiem od dawna... pamietasz moze "damskie byd
              > le"??????????????????????????????????????????????????????????
              >
              > Dlatego zanim wejdziesz tutaj po raz kolejny i zechcesz kogokolwiek pouczac, to
              > spojrz w lustro i postaw sobie proste pytanie: czy potrafisz byc obiektywny -

Mentalność Kalego nie dopuszcza obiektywizmu, nie ma pojęcia, że coś takiego istnieje.
              • czarek_sz Terminy rozpraw sądowych 16.04.16, 22:22
                Bywają odległe jak od sasa do lasa.
                Miałem dwie sprawy przeciw fabryce, jedną z powództwa cywilnego, drugą w sądzie pracy. Obydwie wygrałem. Jedna trwała cztery lata druga nieco ponad pięć. W sumie wygrałem sporo grosza ale nie o to biega. Biega o to że sprawy były przeciąganie przez sprytną Panią adwokat z fabryki która tak lawirowała tak się napinała że pomiędzy sprawą a sprawą były odległości nawet dziewięciu miesięcy. I g...o to dało bo i tak beknęli. Pacykarz też beknie a czy za rok beknie czy za pięć to bez znaczenia smile w moim wypadku fabryka beknęła o wiele więcej niż by poszła na ugodę ze mną co proponował sąd ale że poszli na udry zapłacili siedem razy więcej. Panie pacykarzu proszę to wziąć pod uwagę to tylko rada stojącego z boku smile
                • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 16.04.16, 22:48
                  No w przypadku sprawy cywilnej to chyba juz wykorzystal wszystkie mozliwosci....
                  • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 16.04.16, 23:23
                    Nie mam pojęcia co on wykorzystał i jakie jet prawo niemieckie Masko. Ja swoją sytuację opisałem. Ale tak sobie myślę, skoro jesteśmy w Unii to chyba jest podobnie. Bogaci czy to w Niemczech czy we Francji czy w Polsce mają fory biedacy pod górkę. Ale. Ja miałem pod górkę z fabryką bo wiadomo ,ale wygrałem. Wygrałem poro grosza a dlaczego wygrałem ? bo byłem cierpliwy i miałem poczucie własnej krzywdy.
                    • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 00:35
                      Czarek, Ty sie procesowales z firma, ktora miala swojego adwokata, ktoremu placila pensje... pacykarz musi placic za kazde ziewniecie adwokata i przedluzanie sprawy odbije sie wylcznie na jego kieszeni - wiec nie wiem czy to mu sie oplaci.
                      • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 01:29
                        Jakby nie liczył zawsze będzie do tyłu. Może mieć chwilowe poczucie wygranej ale jeśli dowody świadczą przeciw niemu to nie ma szans. Przegra z kretesem a im później tym drożej zapłaci. Jego broszka.
                      • al-szamanka Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 11:48
                        m.maska napisała:

> Czarek, Ty sie procesowales z firma, ktora miala swojego adwokata, ktoremu plac
                        > ila pensje... pacykarz musi placic za kazde ziewniecie adwokata i przedluzanie
                        > sprawy odbije sie wylcznie na jego kieszeni - wiec nie wiem czy to mu sie oplac
                        > i.
                        >
                        Sprawa w toku, ale jak słyszę facet tak się Ciebie boi, że obawia się przypadkowego z Tobą spotkania we Wrocławiu 4 maja. Biedaczek, do tej pory nie zrozumiał, że my w tym czasie będziemy we Włoszech big_grin
                        • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 14:00
                          al-szamanka napisała:

> Sprawa w toku, ale jak słyszę facet tak się Ciebie boi, że obawia się przypadko
                          > wego z Tobą spotkania we Wrocławiu 4 maja. Biedaczek, do tej pory nie zrozumiał
                          > , że my w tym czasie będziemy we Włoszech big_grin
                          >

taaaa ca. 2tys. km od Wroclawia big_grinbig_grinbig_grin

Tak to bywa jak ktos jest kompletnie zafiksowany na sobie i wydaje mu sie, ze jest pepkiem swiata, a inni maja go generalnie w .upie... no i wlasnie dokonywali rachunkow na samych niewiadomych, ze niby tacy jasnowidze... hahaha... ci ktorzy znaja nasze plany moga sie tylko obsmiac na te ich przepowiednie....
                          • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 16:02
                            Oni niestety sadza innych wg siebie, taka mentalnosc - wpojone przez komune donosicielstwo, wchodzenie w cudza prywatnosc - wydaje im sie ze to jest sposob na zycie - bo inaczej nie potrafia... ten donos na AL i reakcja austriackiej prokuratury bedzie nie lada argumentem w mojej sprawie... hahaha tylko ze palantino ma zbyt malo danych na moj temat i dlatego moze mi skoczyc ale odpowie za to co zrobil.
                            • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 16:15
                              Niestety ale debilek jedyne argumenty jakie ma, to forum - matrix... moje argumenty to realia, nazwiska, adresy, fakty... i wcale mnie nie dziwi, ze jedyny sposob obrony jaki widzi jego adwokat to wydluzanie sprawy bo innych argumentow brak.
                              Wsciekniety ktory pisal donosy na PP do obcych ludzi koniecznie chcialby nas wkrecic w podobne dzialania, niestety jego sposob na robienie "kariery" i "sukces" poprzez plagiat nas nie dotyczy....
                              WU mial zdaje sie podac recepte na sukces i zapomnial o tym - a my wciaz czekamy, kiedy to napisze, ze jego recepta na sukces polegala na tym, ze ukradl pomysl komu innemu... i wprost okreslone to zostalo jako plagiat - wiec lepiej by zrobil gdyby milczal bo jedyne na co zassluguje to pogarda...
                              • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 18:30
                                Każdy chłopak chce być ranny Sanitariuszki morowe Panny. Może pacykarz chce być morową Panną ? nie doczekanie sqrwiela. Pałacyk Michla Żytnia Wola. Wola Qrwa wink pzdr Maseczko i ALineczko wink
                                • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 17.04.16, 18:31
                                  www.youtube.com/watch?v=mqdgz-_7iN0
                            • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 01:41
                              m.maska napisała:

> Oni niestety sadza innych wg siebie, taka mentalnosc - wpojone przez komune do
                              > nosicielstwo, wchodzenie w cudza prywatnosc - wydaje im sie ze to jest sposob n
                              > a zycie - bo inaczej nie potrafia... ten donos na AL i reakcja austriackiej pro
                              > kuratury bedzie nie lada argumentem w mojej sprawie... hahaha tylko ze palantin
                              > o ma zbyt malo danych na moj temat i dlatego moze mi skoczyc ale odpowie za to
                              > co zrobil.
                              >

I dalej sie biedak nakreca... satyra... niech sobie robi satyre na swoje kolezanki a od nas moze sie po prostu ODPIERDOLIC..... a skoro nie moze sie doczekac to szkoda, ze nie wzial adwokata wczesniej, mimo ze od miesiecy twierdzil, ze wzial, wyglada na to ze bral tego adwokata juz od sierpnia tylko jakos widac nie stac go bylo, dopoki go sytuacja nie zmusila a teraz jego adwokat przeciaga sprawe, a on nie moze sie doczekac... o kant tylka mozna roztrzaskac jego wywody - GOWNO moze a nie skladac pozew na drodze cywilnej w Austrii - GOWNO!!!!!! niech mu ktos przetlumaczy to co mu napisano, bo tuman nie rozumie....
                              • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 07:48
                                On rozumie. Naruszenie dóbr osobistych to nie tyle wyrok który wyda sąd co dolegliwość pod postacią grzywny która może sięgać bardzo dużych sum. Na miejscu Zorro bałbym się że stracę więcej niż mam.
                                • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 11:23
                                  czarek_sz napisał:

> On rozumie. Naruszenie dóbr osobistych to nie tyle wyrok który wyda sąd co dole
                                  > gliwość pod postacią grzywny która może sięgać bardzo dużych sum. Na miejscu Zo
                                  > rro bałbym się że stracę więcej niż mam.

Czarek, Ty to wiesz i oni tam wszyscy o tym wiedza, z wyjatkiem tych wybitnie "inteligentnych"... proces karny moglby sie dla niego skonczyc nawiasami i jakas umowna kara... proces cywilny to juz inna bajka i on w miedzyczasie juz wie, ze moj adwokat nie ustapil ani na 100€... niech sie cieszy, ze tylko tyle zadamy... a to jeszcze nie koniec jego wydatkow bedzie, no przypomnialmy mi sie wlasnie jeszcze pewne fakty na ktore zwroce uwage mojego adwokata.
                                  • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 11:52
                                    Z fabryką wygrałem kilka patyków. To były 90 lata ,te lata. Za Solidarność qrwy mnie gnoili pisałem już o tym. Przeżyłem chociaż lekko nie było bo na czarno musiałem robić żeby rodzinę utrzymać a Janeczka jeszcze zawał miała. Była tragedia. Ale daliśmy radę. Więc wykończ gnoja Martuś bo szmaciarz nie zasługuje na litość wink poniżyć kobietę to nie większego qrestwa. Zorro wstydź się chamie wstydź się.
                                    • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 12:46
                                      On nie wie co to takiego WSTYD, tak jak nie wie co to takiego HONOR... tak wiec daruj sobie Czarek... rownie dobrze moglbys gadac z dzdzownica.
                              • al-szamanka Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 08:09
                                m.maska napisała:

> m.maska napisała:
                                >
                                > > Oni niestety sadza innych wg siebie, taka mentalnosc - wpojone przez kom
                                > une do
                                > > nosicielstwo, wchodzenie w cudza prywatnosc - wydaje im sie ze to jest sp
                                > osob n
                                > > a zycie - bo inaczej nie potrafia... ten donos na AL i reakcja austriacki
                                > ej pro
                                > > kuratury bedzie nie lada argumentem w mojej sprawie... hahaha tylko ze pa
                                > lantin
                                > > o ma zbyt malo danych na moj temat i dlatego moze mi skoczyc ale odpowie
                                > za to
                                > > co zrobil.
                                > >
                                >
                                > I dalej sie biedak nakreca... satyra... niech sobie robi satyre na swoje koleza
                                > nki a od nas moze sie po prostu ODPIERDOLIC..... a skoro nie moze sie doczekac
                                > to szkoda, ze nie wzial adwokata wczesniej, mimo ze od miesiecy twierdzil, ze
                                > wzial, wyglada na to ze bral tego adwokata juz od sierpnia tylko jakos widac ni
                                > e stac go bylo, dopoki go sytuacja nie zmusila a teraz jego adwokat przeciaga s
                                > prawe, a on nie moze sie doczekac... o kant tylka mozna roztrzaskac jego wywody
                                > - GOWNO moze a nie skladac pozew na drodze cywilnej w Austrii - GOWNO!!!!!! ni
                                > ech mu ktos przetlumaczy to co mu napisano, bo tuman nie rozumie....

Aby w końcu zrozumiał, to ja mu zacytuję to, co sam umieścił:
                                Der angezeigte Sachverhalt stellt ein Privatanklagedelikt dar und ist nur auf Verlangen des in seinem Recht Verletzten zu verfolgen
                                NUR,NUR,NUR,NUR!!!!
                                czyli sprawa może być ścigana WYŁĄCZNIE na wniosek poszkodowanego.
                                Furtka w tym wypadku oznacza przekonanie Felixa, aby mnie oskarżył wink O co? On w żadnym wypadku nie czuje się poszkodowany, tym bardziej, że nikt go nie skrzywdził.
                                • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 11:20
                                  AL nie tlumacz tumanowi... on podobnie rozumie wszystkie paragrafy... na koncu to on bedzie mial taka SATYRE, ze mu sie w tym wielkim lbie zakolysze...
                                • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 11:50
                                  Taaaaa a ile smiechu mialysmy, no bo niby jak mialo wygladac to zgloszenie podejrzenia o popelnieniu przestepstwa... ano mniej wiecej tak...
                                  Zglaszam podejrzenie o popelnieniu przestepstwa... otoz niejaka al-szamanka na polskim forum pisala o niejakim Felixie, ktory mieszka w Austrii... aha... a kim jest ow Felix? imie, nazwisko, adres zamieszkania, data urodzenia, numer telefonu... a nie wie zglaszajacy aha a pan niby kto dla Felixa? a rycerz-obronca... czyli hahaha "przestepstwo" popelnila al-szamanka piszac po polsku o kims o kim nawet nie wiadomo czy istnieje jako samodzielna osoba, czy nie jest kompilacja kilku osob... al-szamanka poza tym w wolnych chwilach pisuje bajeczki dla dzieci.... hahaha...
                                  Po prostu wzieli i odhaczyli - szybko im poszlo a ze grzeczni sa, to odpisali - ale jako dowod w mojej sprawie bardzo przydatne, bo pokazuje mentalnosc pacykarza i nakazuje obawaiac sie kolejnych atakow... jak to dobrze, ze tak niewiele wie na moj temat bo kto wie gdzie by wypisywal. Adres mojego adwokata ma - niech tam pisze, skoro musi big_grinbig_grinbig_grin
                                  • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 13:45
                                    1zorro-bis 18.04.16, 09:25

Ale....ja nie naleze do pieniaczy i kretynow bezmozgowych co to nie maja nic innego do roboty i tylko donosy piosac i p Sadach biegac.

...hahahaha.... nalezy do tych ktorzy lamie paragrafy i tego sie juz wkrotce dowie...

Ja chcialem talo pokazac jak to jest przyjem,nie byc za druga strona, ktora musi sie z czegos takiego tlumaczyc. To byla nauczka numer 1. big_grin

...hahahaha i "talo" pokazal... jaka nauczka? obsmialysmy sie niezle...

Ale....jesli damulka sie nie uspokoi to "furtke" na nauczke numer dwa mam otwarta. big_grin

.... moze nam skoczyc, tyle i az tyle... ale niech probuje... niestety my w realu nikomu niczego zlego nie zrobilysmy i nie zamierzamy tego zmieniac - nie latamy po obcych forach, portalach, fb, nasze zycie nie sprowadza sie do siedzenia przed deskami i prowadzenia konwersacji z deska i zycie w necie - smutne takie zycie, no ale coz, niczego innego juz nie bedzie - i biedak usiluje swoje smutne zycie przypisywac innym... niech w koncu ten adwokat przestanie przeciagac sprawe... a ja mam jeszcze cos w zanadrzu mimo, ze w ZPO zlamal wiele paragrafow - ale nie kapuje nadal, tego o czym kazdy przyzwoity czlowiek wie, nie dziwi mnie to nawet, dziesiec lat konwersacji z deska nie poprawia znajomosci jezyka.
                                    • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 16:55
                                      Czy on nie wie że ta furtka to będzie furtka do jego konta z wyroku sądu ? dobra mina do złej gry tak to widzę. Czy do niego nie dotarło że już dał dupy tylko udaje że ma tam jakieś obce ciało a nie to co wiadomo co ma tam ?
                                      • m.maska Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 17:07
                                        czarek_sz napisał:

> Czy on nie wie że ta furtka to będzie furtka do jego konta z wyroku sądu ? dobr
                                        > a mina do złej gry tak to widzę. Czy do niego nie dotarło że już dał dupy tylko
                                        > udaje że ma tam jakieś obce ciało a nie to co wiadomo co ma tam ?

hahahaha.........................
                                        • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 17:30
                                          Jednego tylko mi szkoda Masko, jego żony. Bo co Ona winna ? ale trudno. Może mają intercyzę ? wtedy żona wyląduje na czterech a Zorro będzie utopiony po bebechy smile
                                          • al-szamanka Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 17:47
                                            czarek_sz napisał:

> Jednego tylko mi szkoda Masko, jego żony. Bo co Ona winna ? ale trudno. Może ma
                                            > ją intercyzę ? wtedy żona wyląduje na czterech a Zorro będzie utopiony po bebec
                                            > hy smile

Ależ osobnik twierdził, że namalowanie tego obrazka to pomysł jego żony właśnie.
                                            • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 17:56
                                              Myślisz że jego żona ma podobnie ? może. Bo jeśli tak to tym gorzej dla obojga.
                                            • czarek_sz Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 18:01
                                              Bo my z Janeczką wyznajemy podstawową zasadę - nie krzywdzić kogoś cokolwiek to nie znaczy. Nawet takiego chłopaczka któremu swoje życie poświęciłaś nie wolno skrzywdzić. Nikt nie ma prawa Go obrazić że jest jaki jest. Bo jest człowiekiem jak każdy z nas. Co nie AL ? pzdr dla Feliksa wink
                                              • al-szamanka Re: Terminy rozpraw sądowych 18.04.16, 18:21
                                                czarek_sz napisał:

> Bo my z Janeczką wyznajemy podstawową zasadę - nie krzywdzić kogoś cokolwiek to
                                                > nie znaczy. Nawet takiego chłopaczka któremu swoje życie poświęciłaś nie wolno
                                                > skrzywdzić. Nikt nie ma prawa Go obrazić że jest jaki jest. Bo jest człowiekie
                                                > m jak każdy z nas. Co nie AL ? pzdr dla Feliksa wink

Przekażę. Na pewno się ucieszy, szczególnie gdy wytłumaczę kim jesteś i że masz króliczka smile
    • m.maska Re: Kilka słów... do Maski 15.04.16, 21:03
      tatatra napisała:

> Po pierwsze... Masko przestań powoływać się na Piotra. To co napisał o Zorro t
      > o żadna wykładnia. Podobnie pogardliwe teksty pisal o Tobie. Piotr nie żyje i d
      > aj mu spokój ..... nie był Twoim "kumplem". Gdyby żył i zobaczył jak zachwycasz
      > się kaczyzmem nazwałby Cię czymś dużo niżej dżdżownicy.
      >

Twoim tym bardziej nie byl bo nie bylo takiego nicka... i na pewno z zadnym tratata, czy inna tatatra Piotr nigdy nie pisal.... wiec odskocz stad...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka