e_madziq 20.12.05, 10:54 Polećcie mi proszę jaką książkę kupić dla mamy. Czyta mnóstwo i różniasto. Z uwagi, ze systematycznie chodzi do biblioteki, polećcie może coś z nowosci czego jeszcze być może nie czytałą. Bede wdzieczna za podpowiedz. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misz_masz Re: książka dla mamy 20.12.05, 12:18 Madame - Libery Gora Dantego Cien Wiatru Milosc w czasach zarazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: książka dla mamy IP: *.elsat.net.pl 20.12.05, 13:18 Mojej mamie podaruję "Dwukropek" Szymborskiej, bo faktycznie za nią przepada, a jeszcze nie zdążyła kupić. Ale nie każdy, niestety, lubi poezję, więc nie dla każdego będzie to prezent trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiordzik Re: książka dla mamy IP: *.chello.pl 20.12.05, 15:06 Ja ostatnio kupiłam mamie "Układ" Kazana. Bardzo jej się podobał. Co prawda to nie nowość, ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j UKLAD 28.12.05, 20:38 a moglabys napisac kilka slow wiecej na temat "ukladu", juz kiedys ten tytul obil mi sie o uszy i chyba siegne po te ksiazke, ale najpierw dowiem sie chetnie czegos wiecej:-))) Bardzo bylybym wdzieczna gdybys raczyla cos napisac!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: książka dla mamy 20.12.05, 15:09 Wstępnie dziękuję i proszę o jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j Re: książka dla mamy 20.12.05, 19:33 ja jak zwykle i przy kazdej okazji polece "kwietniowa czarownice"- Majgull Axelson. Super ksiazka, mysle ze i Twojej mamie przypadnie do gustu, dodatkowo jest jeszcze smakowicie gruba... Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: książka dla mamy 27.12.05, 15:48 Kupiłam "Madame", mama zachwycona ksiażką, dostała ją na wigilii i już pierwszego dnia świąt napisała mi smsa, ze nie mogła zasnać w nocy i całą ksiażkę pochłonęła od razu. Wielkie dzięki, Magda Odpowiedz Link Zgłoś