Dodaj do ulubionych

Zacne Gracje...

18.07.16, 17:17
A polska Gracja we wdzięki najgracniejsza .Po Mamusi smile
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 17:56
      Kogo masz na myśli szanowna Klaro ? propolską Panią premier Beatę Szydło ? bo nie myślę że pijaną Kopacz popychaną i prowadzoną przez Merkel by z czerwonego nie zeszła smile
    • m.maska Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 18:43
      szczegolnie slowo "zacne" uzyte ciut bez sensu...
    • a74-7 Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 19:59
      Po czym poznac Polke?
      Po braku zdecydowanej fryzury smile
      A na wakacjach tez trzeba dbac o fryz,niestety,
      nie ma co sie chowac z tylu ;-D
      • super.halusia Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 20:18
        Ja mam zdecydowaną fryzurębig_grin
        https://www.fryzury-galeria.net/Images/blond-dlugie-fryzury-wieczorowe-1.jpg
        • czarek_sz Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 20:27
          Proszę nie obrażać Polek !!!!!! Polki to piękne kobiety kto Je obraża ten menda złodziej i sqrwiel !!!!! kobiety, przecież to wszystko Wy nakręcacie. Beze mnie.
          • a74-7 Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 20:56
            Taaa,nawet w ubraniu z lumpexu tez sa najpiekniejsze big_grin To taka popularna opinia byla wink
            A gdziez obrazilam Polki?Ze nie dbaja o fryzury?
            Troche sie pospieszyles z ta menda i zlodziejem i squrwielem ,kicius .
            Dobrze ,ze mam dobry humorsmile
            • czarek_sz Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 21:05
              Kurza twarz przecież to nie do Ciebie było jasna cholercia !!!!!!!!!!!! Ty mnie prowokujesz ? no to ja Cię bardzo przepraszam i poczekam na odpowiedź. Z szacunkiem oczywiście ukłonem i przytupem wink Cz.
              • rudka-a Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 21:46
                A Ty, Klarciu nie powinnaś się chyba emocjonować...bo doczytałam na innym forum, że Ci pikawa niedomaga...
                posiadamy wypasione komóry, wiec może strzelimy po jednym selfiku..
                i tak sobie przedyskutujemy...co nam na głowach zalega?
                zaręczam, że to będzie baardzo ekscytujące...
                yhy
                • czarek_sz Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 21:59
                  Rudko bardzo Cię proszę nie szantażuj Klary. Dla czegoś tam. Oki ? Jesteś super babeczka i niech tak będzie oki ? Ja też jej nie cierpię Jej tekstów ale szanuje Jej poglądy bo tak trzeba. Howg. Demokracja.
                  • rudka-a Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 22:06
                    Aaaa, to masz inaczej, jak ja smile
                    bo widzisz..ja lubię Klarcię, czym dałam dowód w postaci obawy o Jej serduszko smile
                    • czarek_sz Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 22:08
                      Nigdy nie zrozumiem kobiet. Przepraszam smile
                      • rudka-a Re: Zacne Gracje... 18.07.16, 22:10
                        Nie są aż tak bardzo skomplkowanymi istotami, Czaruś smile
                        nie przepraszaj...bo nie ma za co smile
                        • leziox Re: Zacne Gracje... 19.07.16, 16:14
                          Trzeba po prostu słuchać co kobiety mają do powiedzenia. A często - gęsto są to bardzo ciekawe rzeczy.
                          Kto potrafi to zrozumieć, rozumie kobiety, bo mu same o wszystkim powiedzą.
                          Reszta mencizn się tylko ciska.
                          • czarek_sz Re: Zacne Gracje... 19.07.16, 17:08
                            Ze swoją rozumiem się od samego początku a z innymi laskami które znałem wcześniej tego nie było. Zrozumienia znaczy się. Bo czy seks to wszystko ? musi być chemia i jakaś wzajemna chęć bycia razem /bezinteresowna/ żeby zakukało wink ale i tak swojej do końca nie znam bo po tylu latach wciąż potrafi mnie pozytywnie zaskoczyć.
    • m.maska Re: Zacne Gracje... 20.07.16, 02:10
      tak, po prostu NOW SHOWING!POLISH LADIES!
      • al-szamanka Re: Zacne Gracje... 20.07.16, 06:13
        m.maska napisała:

> tak, po prostu NOW SHOWING!POLISH LADIES!
        >

Mówisz? Aż tak widoczne?To jeszcze raz muszę na zdjęcie zerknąć.
        • m.maska Re: Zacne Gracje... 20.07.16, 10:44
          Jasne, nawet bardzo widoczne... polska flaga tam byla, zeby bylo "zacnie"...
          • m.maska Re: Zacne Gracje... 20.07.16, 10:45
            ... wrecz widac, ze za chwile zaczna tanczyc...
            • a74-7 Re: Zacne Gracje... 20.07.16, 11:36
              tanczyc kankana big_grin
              • al-szamanka Re: Zacne Gracje... 20.07.16, 15:48
                a74-7 napisał:

> tanczyc kankana big_grin

Kurcze, taka okazja, pacykarz ma juz przygotowane twarze, w tym jedna schowana pod roztrzepancem wlosnym - tylko do malowania, bo przeciez juz pozuja ( jedna z takim dekoltem, ze przy najmniejszym podrygu zwartosc wypadnie) i wyglada na to, ze zgodza sie na WSZYSTKO.
                Tak, kankan... a jaka rekama - mamusia z corusia - zderzenie dwoch pokolen, dwoch mas, dwoch celulitow, dwoch biustow i dwoch zadow.
                No, pacykarzu, do roboty! W koncu jak wszystkie Polki, to te tez, nie pomijaj bidulek, bo o uprzedzenie oskarza.
                I nie zapomnij zrobic reklamy na FB, koniecznie z nazwiskami i adresami - niech znajomi i rodzinaw koncu sie dowie ze tancza na jachtach i myja tam toalety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka