a74-7 10.11.16, 22:02 jeszcze nie doznalo co to jest "Taki crème de la crème " stad to pitolenie i mNieszanie terminu z polityko u dohtore DDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: dohtore 11.11.16, 10:05 Ojej, a Ty znowu o moim ukochanym, malutkim słodziaczku. Prawda jaki cudowny, przemądry i w ogóle naj. Jakież szczęście musi mieć mrugająca, która może go szukać i znaleźć pod poduszką... tego mojego orzeszka ze szczoteczką pod nosiem. Ale nie! To ja mam szczęście. Ona musi go szukać, a mną zajmuje się mój cudowny krasnoludek codziennie, beze mnie nie może!!!!! Ach, och, co tam mrugająca... beze mnie nie on potrafi żyć! Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 11.11.16, 11:02 ;-D Ciekawe skad ona wyluskala tego orzeszka.taki sliczniusi ze go tylko w zlotko i choineczce powiesic , bedzie creme de la creme,co nie? Piekniusio i fogule My to sobie takie dziadki nordyckie pod choinecka postawimy ,maja niefarbowane szczoteczki pod nosuniem . A tego "creme de la creme "nie mozna postawic ,koniecznie na sznureczek i wieszac, bo stoi skomponowany jak sierotenka Marysia ze mozna tylko lapki w maldrzyk zalamac Moze by tak dla kochanego skarbka jakie dluzsze rzeski w prezencie coby lepiej trzepotaly w swiete chojenki ? No wiesz, wazelinka wazelinka, ale trzeba za te szczotke od czasu do czasu podkrecic i stawiac do pionu chocby za jawna obraze Rzadu RP. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 11.11.16, 15:36 No cóż, Leziox i Skiela, jak jest najlepiej reagować na nienawistne i brudne tyrady mojego malutkiego, kiedy czegoś takiego nie wyniosłam z domu i nigdy nie miałam ochoty tego się nauczyć? Miłośnie i całuśnie. I niewinnie... bo półerotycznego wyznania, które on mi w lepszych czasach publicznie na forum zaserwował powielać tu nie będę, bo dopiero by było Boshe! Niech się mój szczecinek podnosiątkowy dalej podnieca i nienawistnikuje, i brudem sypie... prawdziwe powody dobrze znam. Hola, malusi-milusi-kochaczku, na nosiaczku ci robię pipipi, moje ty szczególnie umiłowane jedyniątko Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 11.11.16, 17:37 Lezio troche zazdrosny ,co nie ?;-D Nie ma lezio o co, jakby sie kto pytal Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 11.11.16, 17:40 Dohtore pewnie nie wie ,ale ja na Matolku wychowana,to jest Koziolku Matolku , z Pacanowa. Walentynowicz byl sasiadem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 11.11.16, 18:19 a74-7 napisał: > Dohtore pewnie nie wie ,ale ja na Matolku wychowana,to jest Koziolku Matolku , > z Pacanowa. > Walentynowicz byl sasiadem Ty sie lepiej do tego nie przyznawaj bo zostaniesz matołem do kwadratu. Oni tam na Reksiu wychowani dlatego na każdego leją... pomyje Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 11.11.16, 18:27 Przeciez juz nim zostalam , vide texty burczymuchy ;-D Tylko,ze mnie burczymucha moze cmoknac w…. nosunio . A historie koziolka matolka to zacna lektura dla dzieci Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 11.11.16, 18:48 a74-7 napisał: > Przeciez juz nim zostalam , vide texty burczymuchy ;-D > Tylko,ze mnie burczymucha moze cmoknac w…. nosunio . > A historie koziolka matolka to zacna lektura dla dzieci Mnie nie może nigdzie i to jest jego problem Odpowiedz Link
m.maska Re: dohtore 11.11.16, 19:38 A co teraz reklamuje? bo "lecznicze" wkladki do butow juz byly... chusteczki do nosa? tez lecznicze? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 11.11.16, 19:42 m.maska napisała: > A co teraz reklamuje? bo "lecznicze" wkladki do butow juz byly... chusteczki do > nosa? tez lecznicze? > Może skuteczne lekarstwo na Zespół Downa. Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 12.11.16, 11:47 by Klara: Oczywiście,że czytam Ciebie z dzikim zainteresowaniem,bo jesteś dla mnie wyjątkowo ciekawym przypadkiem medycznym. Podobnie,jak Szanowna Małżonka smile Ciekawym dla psychiatry,psychologa i socjologa ….. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 12.11.16, 13:20 a74-7 napisał: > by Klara: > Oczywiście,że czytam Ciebie z dzikim zainteresowaniem,bo jesteś dla mnie wyjątk > owo ciekawym przypadkiem medycznym. > Podobnie,jak Szanowna Małżonka smile > Ciekawym dla psychiatry,psychologa i socjologa ….. Dlatego tez obserwuje ten przypadek od dawna nawet jak mi sie nie chce, skrzywienie zawodowe mnie do tego zmusza Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 12.11.16, 20:08 Al, zaloze sie ze ani dohtorstfo, ani artysta ani nawet ta o" pieknych" oczach na C nie zalozy sobie nogi na szyje, a jak zalozy to juz ambulans trzeba wolac zeby zdjeli. Nie masz powodu do zmartwienia , a kazdy lekarz z prawdziwego zdarzenia zalecal by takie wygimnastykowanie A oni niech sobie imaginacje gimnastykujo pod wyrkiem. ;-D Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 11.11.16, 20:01 Powiedzcie dohtorkowi ode mnie , ze tylko tradycyjnie fermentowana soya nie jest szkodliwa, tego mondrala nie wyczytal ze swoich zrodel. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 11.11.16, 20:26 a74-7 napisał: > Powiedzcie dohtorkowi ode mnie , ze tylko tradycyjnie fermentowana soya nie je > st szkodliwa, tego mondrala nie wyczytal ze swoich zrodel. Nie trzeba, on tu więcej niż na podwyrku - już przeczytał. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 11.11.16, 20:56 al-szamanka napisała: > a74-7 napisał: > > > Powiedzcie dohtorkowi ode mnie , ze tylko tradycyjnie fermentowana > soya nie je > > st szkodliwa, tego mondrala nie wyczytal ze swoich zrodel. > > Nie trzeba, on tu więcej niż na podwyrku - już przeczytał. Ale żeby mu podpowiedzieć co nieco o zdrowym żywieniu, doradzę mu to, czym ja się w przeważającej mierze odżywiam... cieciorkę, plus warzywa, owoce, chleb na prawdziwym zakwasie - koniecznie z kamiennego pieca - i przeróżne orzechy. Smacznego mój ciupciuni maluszku Odpowiedz Link
al-szamanka Re: dohtore 12.11.16, 13:18 a74-7 napisał: > Cieciorka z veg. curry super! Lubisz ? Wow! Super Do tego prawdziwy podpomyk z sezamem i czarnuszka. Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 11.11.16, 21:51 Wystarczy, ze sie dohtore.k naje polskich wedlin Co ty mu wazelinka ten niski wzrost , walnij z mostu (jak w kawie na lawie )per kurduplu i po sprawie. Kaczynskiego mozna pod wyrkiem kurduplowac wiec nie widze wskazan do politycznej poprawnosci No ale ja tak malo kobieca jezdem . Tonight only;-D Odpowiedz Link
a74-7 Re: dohtore 11.11.16, 22:24 Ciutke w angielskich zrodlach trza podlubac , ale coz bede mondrali na talerzu podawac ;-D Odpowiedz Link
al-szamanka ty kompletne zerro 12.11.16, 19:33 1zorro-bis 12.11.16, 08:57 > ....dostawalem rowniez fotki sluzoce chyba....autoreklamie? Bo czym tlumaczyc przyslane mi zdjecie pewnej literatki, siedzacej na lozku hotelowym z zalozona noga za szyje? Mial to byc reklama zwinnosci tej osoby a moze....... Od kogo tę fotkę dostałeś? Na pewno nie ode mnie bo nawet jednego złamanego sms-a ci nigdy nie posłałam. Chyba że karlutka, bo przecież zanim została wyrzucona to jeszcze zdążyła wykraść nasze zdjęcia z prywatnej, zamkniętej galerii(gdzie fotka była) i rozsyłała je po ludziach. Odpowiedz Link
m.maska Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 19:48 Ode mnie tez nie - bo to bylo zdjecie, ktorego miec nie moglas, ono bylo u mnie, bo ja je robilam - ale karlutka ukradla z ukrytego albumu zdjecia i rozsylala je po ludziach... natomiast pamietam jak zerro wrocilo z Karaibow i przysylalo mi swoje oblesne wizerunki do tego niekompletnie ubrane, gdzies jeszcze to na poczcie jest w razie potrzeby wygrzebie sie z dna... fuuuu to bylo ale widac byl soba zachwycony skoro uznalo, ze to warte rozpowszechniania bylo... No i jak to zerro, wciaz nie zauwazyl, ze to on jest pozwanym i bedzie musial przed sadem udowodnic... co? ano to ze GOWNA nie namalowal... i to JA prowadze z nim rozliczenie a nie on ze mna... gdyby zostawil nas w spokoju a byl ostrzegany wielokrotnie nie musialby teraz chodzic do adwokata i kombinowac jak przekrecic rzeczywistosc... niech cwiczy. Odpowiedz Link
m.maska Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 19:50 nudzi mu sie, wyraznie znowu szuka awantury... bidulek Odpowiedz Link
m.maska Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 19:53 Juz niedlugo bedzie mial okazje wykazac sie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 19:55 m.maska napisała: > pamietam jak zerro wrocilo z Karaibow i przysylalo > mi swoje oblesne wizerunki do tego niekompletnie ubrane, gdzies jeszcze to na > poczcie jest w razie potrzeby wygrzebie sie z dna... fuuuu to bylo ale widac by > l soba zachwycony skoro uznalo, ze to warte rozpowszechniania bylo... Jestem pewna, że jest skoro Ty nigdy z poczty nic nie wyrzucasz Odpowiedz Link
m.maska Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 20:00 Otoz to.... tak mi zapychal skrzynke, ze w koncu przestalam z niej korzystac... a to uszczesliwial co chwile jakimis reklamami na jego temat, ktore sam sobie pisal, pacykarstwem, co chwile cos mi ladowalo na skrzynce - a poniewaz z niej juz nie korzystam to dosyc latwo jest znalezc to czym mi te skrzynke zaswinil. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 19:59 m.maska napisała: > No i jak to zerro, wciaz nie zauwazyl, ze to on jest pozwanym i bedzie musial p > rzed sadem udowodnic... co? ano to ze GOWNA nie namalowal... i to JA prowadze z > nim rozliczenie a nie on ze mna... gdyby zostawil nas w spokoju a byl ostrzega > ny wielokrotnie nie musialby teraz chodzic do adwokata i kombinowac jak przekre > cic rzeczywistosc... niech cwiczy. > Ha, no ciekawa jestem Kombinować to on sobie może aż kompletnie wyłysieje... i tak nic to nie pomoże - tylko w kasę pójdzie. Odpowiedz Link
m.maska Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 20:03 al-szamanka napisała: > Ha, no ciekawa jestem Kombinować to on sobie może aż kompletnie wyłysieje... > i tak nic to nie pomoże - tylko w kasę pójdzie. > Ma to na wlasne zyczenie - o i pewnie zona sie cieszy, bo to jej pomysl byl... Odpowiedz Link
a74-7 Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 20:11 powtorze , bo cus ten komputerek zlosliwy przy sobocie Al, zaloze sie ze ani dohtorstfo, ani artysta ani nawet ta o" pieknych" oczach na C ,nie zalozy sobie nogi na szyje, a jak zalozy to juz ambulans trzeba wolac zeby zdjeli. Nie masz powodu do zmartwienia , a kazdy lekarz z prawdziwego zdarzenia zalecal by takie wygimnastykowanie smile A oni niech sobie imaginacje gimnastykujo pod wyrkiem. ;-D Odpowiedz Cytuj Link Odpowiedz Link
sp.ox Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 20:33 Nie poślizgnij się na liściach. Halo tu Ziemia, Halo tu Ziemia. Na Mikołaja poproszę pioruńskiego tira z gwizdkiem, do pary..........., pytonga nie posiadam. www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c Odpowiedz Link
a74-7 Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 20:50 Nie poślizgnij się na liściach. Halo tu Ziemia, Halo tu Ziemia. Na Mikołaja poproszę pioruńskiego tira z gwizdkiem, do pary..........., pytonga nie posiadam. www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c no,ba w 32 sekundzie videlka zerus jako przyszly Depardieu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 21:03 a74-7 napisał: > no,ba w 32 sekundzie videlka zerus jako przyszly Depardieu > A tam przyszły Odpowiedz Link
rudka-a Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 21:15 sp.ox napisał: > Nie poślizgnij się na liściach. Halo tu Ziemia, Halo tu Ziemia. Na Mikołaja poproszę pioruńskiego tira z gwizdkiem, do pary..........., pytonga nie posiadam. rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c Odpowiedz Link
m.maska Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 22:14 rudka-a napisała: >Milky!!!...od zawsze byłaś mocno wkurwiającą osobą. Oj byla... zupelnie zapomnialam, ze to sie jeszcze wloczyc moze po forach... wypad na podwyrko... Odpowiedz Link
rudka-a Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 22:30 Spoxia, zwana Batonikiem....jeszcze mnie pamięć nie zawodzi. Zawsze musiała wtrącić swoje kosmiczne trzy grosze. Odpowiedz Link
m.maska Re: ty kompletne zerro 12.11.16, 20:37 a74-7 napisał: > powtorze , bo cus ten komputerek zlosliwy przy sobocie > > Al, zaloze sie ze ani dohtorstfo, ani artysta ani nawet ta o" pieknych" oczach > na C ,nie zalozy sobie nogi na szyje, a jak zalozy to juz ambulans trzeba wolac > zeby zdjeli. > Nie masz powodu do zmartwienia , a kazdy lekarz z prawdziwego zdarzenia zalecal > by takie wygimnastykowanie smile > A oni niech sobie imaginacje gimnastykujo pod wyrkiem. ;-D Gdzies to zdjecie zobaczyl... fota byla robiona przeze mnie w sierpniu 2010 roku podczas pobytu w Salzburgu i zupelnie o tym zapomnialam, ale widac wywarlo odpowiednie wrazenie, skoro do dnia dzisiejszego zerro rozpamietuje... fota nie byla publiczna, ale to ze ten niemotloch nie rozroznia takich pojec jak prywatnosc, jak tajemnica korespondencji, jak ochrona wizerunku - no to juz niedlugo sie dowie - co na to PRAWO NIEMIECKIE. Odpowiedz Link