al-szamanka 18.03.17, 18:01 (zapożyczone z forum Renaty) ZaKODowana młodzież łódzka w akcji A tak naprawdę babinki i stary menel Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:08 al-szamanka napisała: > (zapożyczone z forum Renaty) > > > > ZaKODowana młodzież łódzka w akcji > A tak naprawdę babinki i stary menel O!!!! ojciec zalozyciel we wlasnej osobie uuuuups...to juz rozumiem dlaczego nie moglas sie powstrzymac i porwalas Renacie fote Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:12 Ojciec założyciel, mówisz?! Nie przyjrzałam się, bo na pierwsze spojrzenie... MENEL! No proszę, syn Laertesa w wieku lat 85. Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:14 Ale kapelusik, nie powiem gustowny... nie dziwie sie, ze go sobie pozyczaja Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:18 m.maska napisała: > Ale kapelusik, nie powiem gustowny... nie dziwie sie, ze go sobie pozyczaja > Bo to ważny kapelusik dla tych, co plują na Polskę, upstrzony plakietkami i orderami za zasługi dla PRLu! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:10 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > (zapożyczone z forum Renaty) > > > > > > > > ZaKODowana młodzież łódzka w akcji > > A tak naprawdę babinki i stary menel > > O!!!! ojciec zalozyciel we wlasnej osobie > uuuuups...to juz rozumiem dlaczego nie moglas sie powstrzymac i porwalas Renaci > e fote > > To ile dzisiaj zarobiłam? Zobaczcie jaka można zrobić karierę w necie Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:24 rena-ta49 napisała: > To ile dzisiaj zarobiłam? > Zobaczcie jaka można zrobić karierę w necie Powinnas pobierac jeszcze za podrzucony temat, skoro tak pieknie sie rozwija, mozesz pobierac za nas tez Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:26 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > To ile dzisiaj zarobiłam? > > Zobaczcie jaka można zrobić karierę w necie > > Powinnas pobierac jeszcze za podrzucony temat, skoro tak pieknie sie rozwija, m > ozesz pobierac za nas tez Ok,podwajam stawkę Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:31 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > (zapożyczone z forum Renaty) > > > > > > > > ZaKODowana młodzież łódzka w akcji > > A tak naprawdę babinki i stary menel > > O!!!! ojciec zalozyciel we wlasnej osobie > uuuuups...to juz rozumiem dlaczego nie moglas sie powstrzymac i porwalas Renaci > e fote > > Fajnie jest zobaczyć kogoś znajomego na tak prestiżowym spędzie Oni dziś bronili sądów,by Kijowski-alimenciarz nie siedział. Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:30 rena-ta49 napisała: > > Fajnie jest zobaczyć kogoś znajomego na tak prestiżowym spędzie > Oni dziś bronili sądów,by Kijowski-alimenciarz nie siedział. Ale nie tylko... teraz mamy juz obraz tych po-wskich elit i w kazdej chwili mozna spojrzec i miec pewnosc... ja tam nie chce z takimi - nawet wizualnie mi nie pasuja... te mohery, ta "moda" u mnie na wsi nikt sie tak nie nosi... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:36 m.maska napisała: > Ale nie tylko... teraz mamy juz obraz tych po-wskich elit i w kazdej chwili moz > na spojrzec i miec pewnosc... ja tam nie chce z takimi - nawet wizualnie mi nie > pasuja... te mohery, ta "moda" u mnie na wsi nikt sie tak nie nosi... No ale przecież już od dawna wiemy, że łodzianki noszą się wyjątkowo dziwacznie... ani gustu, ani zmysłu estetycznego, takie babiny po prostu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 07:51 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Ale nie tylko... teraz mamy juz obraz tych po-wskich elit i w kazd > ej chwili moz > > na spojrzec i miec pewnosc... ja tam nie chce z takimi - nawet wizualnie > mi nie > > pasuja... te mohery, ta "moda" u mnie na wsi nikt sie tak nie nosi... > > > No ale przecież już od dawna wiemy, że łodzianki noszą się wyjątkowo dziwacznie > ... ani gustu, ani zmysłu estetycznego, takie babiny po prostu. Byli już studentami, feministkami i puczystami. Dzisiaj udawali obrońców sądów. Karnawał się skończył, a KOD dalej się przebiera.Gorzej jak zaczną się rozbierać,będziemy oglądać długie smukłe biusty Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 09:08 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > No ale przecież już od dawna wiemy, że łodzianki noszą się wyjątkowo dziw > acznie > > ... ani gustu, ani zmysłu estetycznego, takie babiny po prostu. > > Byli już studentami, feministkami i puczystami. Dzisiaj udawali obrońców sądów. > Karnawał się skończył, a KOD dalej się przebiera.Gorzej jak zaczną się rozbier > ać,będziemy oglądać długie smukłe biusty Renata, proszę Cię, nie strasz!!! Odpowiedz Link
a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:15 Dziiiii... plus znajome koszalki opalki spod wyrka Sorki, nie moglam sie powstrzymac ... Odpowiedz Link
a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:18 Znaczy siem ten przystroj(o)ny mlodzian to achuj spod wyra? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:21 a74-7 napisał: > Znaczy siem ten przystroj(o)ny mlodzian to achuj spod wyra? Może nieeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link
a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:21 Wiecej pewnie dobrego dla Ojczyzny by zrobili , gdyby pedzle w dlon i odpicowali ten blok po lewej na pierwszym zdjeciu . Wstyd tak mieszkac ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:32 a74-7 napisał: > Wiecej pewnie dobrego dla Ojczyzny by zrobili , gdyby pedzle w dlon i odpicowal > i ten blok po lewej na pierwszym zdjeciu . Wstyd tak mieszkac ! Eeetam, lenistwa się w PRLu nauczyli i picia wódy, więc teraz krzyczą, aby było tak jak było, gdzie im tam do pracy. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:24 a74-7 napisał: > Znaczy siem ten przystroj(o)ny mlodzian to achuj spod wyra? Może nieeeeeeeeeeee... Ale fakt, że wargi tak zaciśnięte, jakby mu proteza wypadła ... albo podtrzymuje ostatnie pieńki. Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:18 Oni tam tak lubia, z serii "ciocia na tle"... Odpowiedz Link
a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:44 Czytam ze frekfencja nie ten teges ... to zgrzyta pienkami wpolityce.pl/polityka/332027-zenujaca-frekwencja-na-manifestacjach-kod-nikt-juz-nie-chce-walczyc-za-alimenty-kijowskiego-zdjecia Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:59 I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza tak sobie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:26 m.maska napisała: > I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza tak s > obie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc... > Patrząc na tę moherową babinkę z przodu, ma się już niejakie wyobrażenie tych elit. Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:28 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza > tak s > > obie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc... > > > > Patrząc na tę moherową babinkę z przodu, ma się już niejakie wyobrażenie tych e > lit. Ale widac, ze "dusze towarzystwa" maja - jest okazja "zablysnac" na bezrybiu i rak ryba... przewaga moherow to taki jeden ma przynajmniej "powodzenie"... hahaha... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:35 m.maska napisała: > Ale widac, ze "dusze towarzystwa" maja - jest okazja "zablysnac" na bezrybiu i > rak ryba... przewaga moherow to taki jeden ma przynajmniej "powodzenie"... haha > ha... Taka dusza jakie towarzystwo Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:04 ... ale widac szczescie w usmiechu... trzy na jednego... doczekal sie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:13 m.maska napisała: > I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza tak s > obie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc... > Tych resortowych elyt! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:01 a74-7 napisał: > Czytam ze frekfencja nie ten teges ... to zgrzyta pienkami > wpolityce.pl/polityka/332027-zenujaca-frekwencja-na-manifestacjach-kod-nikt-juz-nie-chce-walczyc-za-alimenty-kijowskiego-zdjecia No grupeczka taka Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:26 Złote przeboje socjalizmu - To idzie młodość Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:37 A gdy kwiat narodu powróci z manify do domu, zasiądzie przed telewizorem, i zajadając chleb z kiełbachą, obejrzy następny odcinek Mody na sukces. W ten sposób wypełni powinność wobec ojczyzny. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:11 al-szamanka napisała: > A gdy kwiat narodu powróci z manify do domu, zasiądzie przed telewizorem, i zaj > adając chleb z kiełbachą, obejrzy następny odcinek Mody na sukces. W ten > sposób wypełni powinność wobec ojczyzny. Ale jaka duma,że mogli maszerować obok tow.Mazguły,co to stan wojenny kulturalnie wprowadzał ,alimenciarza Kijowskiego, bo wszyscy KOD-ziarze to jedna komusza rodzina. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:20 Hanka Zdanowska z Łodzi z zarzutami za wyłudzony kredyt, CBA w ostatnich dniachz atrzymało Grzegorza N. b. dyrektora w UM w Łodzi, obecnie dyrektora Zarządu In westycji Miejskich. Oprócz niego zatrzymano 3 inne osoby. Łódż jak Warszawka skorumpowana do cna! www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/a/grzegorz-nita-szef-zarzadu-inwestycji-miejskich-zatrzymany-przez-centralne-biuro-antykorupcyjne,11885934/?utm_source=social-media&utm_medium=przyciski-udostepnij-dol Odpowiedz Link
al-szamanka kwiat sie odezwał :D:D:D 19.03.17, 09:46 I jak to nagminne u ludzików w upstrzonych kapelusikach, odezwał się nie swoim, bo na własne stan szarych komórek nie pozwala. Ale za to może pławić się w pochwalnym skomleniu dziambelka, jak zawsze w wydaniu extra kulturalnym. Udana gromadka Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat sie odezwał :D:D:D 19.03.17, 11:52 al-szamanka napisała: > I jak to nagminne u ludzików w upstrzonych kapelusikach, odezwał się nie swoim, > bo na własne stan szarych komórek nie pozwala. Ale za to może pławić się w poc > hwalnym skomleniu dziambelka, jak zawsze w wydaniu extra kulturalnym. Udana gro > madka Tak sie radosnie usmiechal do kamery w otoczeniu trzech nimf, ze bylam przekonana, ze bedzie dumny kiedy fota obiegnie swiat... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 15:09 To już jest frustracja,która wymaga leczenia. Odpowiedz Link
m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 16:35 rena-ta49 napisała: > To prawdziwi ideowcy som... jakie poswiecenie - widac cus im na przestrzeni tych miesiecy od listopada 2015 ubylo... zabrali im GW czy TVN? nie maja bidoki co jesc? w sklepach pustki i ocet tylko? hmmm... gadac se moga, protestowac se moga, pies z kulawa noga nie interesuje sie nimi, nikt im nie puka do drzwi o 6 rano, powielaczy nie potrzebuja, bo co chca to se oglosza na swiat caly nie ruszajac d.. sprzed monitora - Boooooooosz toz to zupelnie jak za czasow komuny, prawie jak stan wojenny w tej kulturalnej formie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 16:59 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > > > To prawdziwi ideowcy som... jakie poswiecenie - widac cus im na przestrzeni tyc > h miesiecy od listopada 2015 ubylo... zabrali im GW czy TVN? nie maja bidoki co > jesc? w sklepach pustki i ocet tylko? hmmm... gadac se moga, protestowac se mo > ga, pies z kulawa noga nie interesuje sie nimi, nikt im nie puka do drzwi o 6 r > ano, powielaczy nie potrzebuja, bo co chca to se oglosza na swiat caly nie rusz > ajac d.. sprzed monitora - Boooooooosz toz to zupelnie jak za czasow komuny, pr > awie jak stan wojenny w tej kulturalnej formie... Zachowują tak, jakby oszaleli. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:13 Ale nie zaprzeczycie,że kapelusik jest świetny Odpowiedz Link
m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:28 Nie no kapelusik jest gustowny, ja to bym zawiesila na nim jeszcze woalke, coby potem takiego obciachu nie bylo... jaki jest Odpowiedz Link
a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:41 wiecie co mnie przeraza ? Ta nienawisc " w sercu ". Nienawisc do innej partii politycznej To to kun by sie usmial Ja chodze ze zwolennikami innych partii do Pubu ,pijemy za nasze wspolne zdrowie Niech no siem te babinki na kulach ,ze sztucznymi biodrami obudza , bo jeszcze moga sie obudzic , jeszcze zyja , brat tego znienawidzonego Kaczynskiego juz nie ma szans ,zeby sie obudzic. Kto tym towarzystwem tak swietnie manipuluje , sie pytam Odpowiedz Link
a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:46 Organizacje pozarzadowe sponsorowane z zewnatrz , a kto jest glownym sponsorem mozecie sie domyslec . Odpowiedz Link
m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:52 Mnie po prostu smieszy to nakrecanie sie ta nienawiscia... i uni to nazywaja demokracja... No niestety jak sie mieszka w kraju gdzie do niedawna panowala jeszcze demokracja od ponad 35 lat, to sie na rozne sprawy ma zupelnie inne spojrzenie - moge sie pochylic nad tymi, dla ktorych trescia zycia jest nienawisc do tych, ktorzy maja inne poglady, zal mi tych ludzi nawet - bo toz to caly dzien sie nakreca wylacznie zolcia... i ma stres jak diabli. Mnie to smieszy i moze troche przeraza ale przede wszystkim wspolczuje im. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:54 a74-7 napisał: > wiecie co mnie przeraza ? Ta nienawisc " w sercu ". > Nienawisc do innej partii politycznej > To to kun by sie usmial > Ja chodze ze zwolennikami innych partii do Pubu ,pijemy za nasze wspolne zdr > owie U mnie w pracy wszyscy politycznie pomieszani i też pijemy ze sobą piwo Odpowiedz Link
m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 18:50 Widac uni nie maja innych realnych problemow - albo... maja ich taki huk, ze wola skierowac zainteresowanie na co innego coby nie musiec mierzyc sie z realnymi problemami... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:16 m.maska napisała: > Widac uni nie maja innych realnych problemow - albo... maja ich taki huk, ze wo > la skierowac zainteresowanie na co innego coby nie musiec mierzyc sie z realnym > i problemami... > Jakby Tobie "zabrali" demokrację to też byś protestowała Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:49 m.maska napisała: > Nie no kapelusik jest gustowny, ja to bym zawiesila na nim jeszcze woalke, coby > potem takiego obciachu nie bylo... jaki jest > Oj taaaaaak Odpowiedz Link
m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 18:56 A nie ma jakiego zblizenia tego kapelusza? bo ze tam jakies odznaki kodomitow som, to widac, ale ja tam widze tez kwiotek rozowy - mam podobny, kupilam sobie do wlosow w Hiszpanii - wiadomo tam wypada... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 21:29 Pamiętasz noc po wyborach prezydenckich,kto nawoływał do zrzutki na trotyl? Te ścierwa od początku w ludziach nakręcały nienawiść. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 21:34 A jutro w kolejkach do lekarzy się ustawią,za to że się pochorują też PiS obwinnią Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 04:48 rena-ta49 napisała: > A jutro w kolejkach do lekarzy się ustawią,za to że się pochorują też PiS obwin > nią Pęcherze na manifie pozaziębiali, jak to często u ludzi mocno wiekiem posuniętych się zdarza, wiec wszystko możliwe. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:13 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > A jutro w kolejkach do lekarzy się ustawią,za to że się pochorują też PiS > obwin > > nią > > Pęcherze na manifie pozaziębiali, jak to często u ludzi mocno wiekiem posunięty > ch się zdarza, wiec wszystko możliwe. Chyba ,że pampersy zakładają na te "wycieczki" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:09 rena-ta49 napisała: > to ten co miał swego czasu przeszczep macicy Odpowiedz Link
m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:35 rena-ta49 napisała: > to ten co miał swego czasu przeszczep macicy > Im juz rzeczywiscie wali na mozgi... moze jakas meska "niemoc" sie za tym kryje... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:45 Dziwię się,że tam jakaś karetka na sygnale nie przyjechała,z kaftanami bezpieczeństwa Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 18:55 super.halusia napisała: > Dziwię się,że tam jakaś karetka na sygnale nie przyjechała,z kaftanami bezpiecz > eństwa Ja też się dziwię Kaftany powinny być specjalnie wzmocnione... najlepiej łańcuchami. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 21.03.17, 14:24 al-szamanka napisała: > super.halusia napisała: > > > Dziwię się,że tam jakaś karetka na sygnale nie przyjechała,z kaftanami be > zpiecz > > eństwa > > Ja też się dziwię Kaftany powinny być specjalnie wzmocnione... najlepiej łań > cuchami. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:57 Ten pan Janusz Nagiecki pisze o sobie : "Ja jestem taki trochę „ni pies ni wydra”, ale bardzo mi z tym wygodnie, że nie jestem inteligent" I wszystko jasne ! :-0 Odpowiedz Link
m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 15:32 a74-7 napisał: > Ten pan Janusz Nagiecki pisze o sobie : > "Ja jestem taki trochę „ni pies ni wydra”, ale bardzo mi z tym wygodnie, że nie > jestem inteligent" > I wszystko jasne ! :-0 On jest chyba "gender" - w tym wieku i nie wie, ze cale zycie biegal jako Janusz z macica... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 16:13 biegal pewnie jako macica do wynajecia- takie ni pies ni wydra ;-D Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 15:01 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > to ten co miał swego czasu przeszczep macicy > > > > Im juz rzeczywiscie wali na mozgi... moze jakas meska "niemoc" sie za tym kr > yje... To starcza demencja! Odpowiedz Link
a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 19:50 achuj przylecial z demo , zlote mysli dzieli wsrod swoich Owsik juz patriotycznie hop ...hop ...hop podskakuje , o ile brzucholek mu pozwoli ;-D Odpowiedz Link
a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 19:58 Zaraz pewnie 2 lelije dolacza do peanow jako kwiat narodu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 04:49 a74-7 napisał: > Zaraz pewnie 2 lelije dolacza do peanow jako kwiat narodu Powinny, bo do tych lelij na zdjęciu pasują jakby siostrami były. Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 11:36 To z tego samego grona rekrutuja sie ci, ktorzy ida pod Wawel i robia takie rzeczy... wiadomosci.tvp.pl/29559418/ulicznicy-spod-wawelu Pasa sie ta nienawiscia od lat, bo niczego innego nie wymyslili... kiedy pielgrzymowal po Polsce Jan Pawel II wtedy chodzili na spotkania z papiezem a potem przerzucili wajche w druga strone... Kiedys taki jeden z drugim by sie wstydzil, ze sie skompromituje, ze ktos go zobaczy na takim spedzie, ale to ludzie, ktorzy nie wiedza co to wstyd... to tak jak z plagiatem bylo... ukradlem cudze? no coz, ale nagroda sie nalezy - za kradziez... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 13:32 m.maska napisała: > To z tego samego grona rekrutuja sie ci, ktorzy ida pod Wawel i robia takie rze > czy... > > wiadomosci.tvp.pl/29559418/ulicznicy-spod-wawelu > Pasa sie ta nienawiscia od lat, bo niczego innego nie wymyslili... kiedy pielgr > zymowal po Polsce Jan Pawel II wtedy chodzili na spotkania z papiezem a potem > przerzucili wajche w druga strone... > Kiedys taki jeden z drugim by sie wstydzil, ze sie skompromituje, ze ktos go zo > baczy na takim spedzie, ale to ludzie, ktorzy nie wiedza co to wstyd... to tak > jak z plagiatem bylo... ukradlem cudze? no coz, ale nagroda sie nalezy - za kra > dziez... Ten, ktorego tu wspominasz zadnego zlodziejstwa i zadnej podlosci sie nie wstydzi -to jego zywiol. Odpowiedz Link
a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 20:23 bardzo mi sie podoba rozmowa demonstranta ( u ahoj) z manipulantem ))) znowu mnie rozsmieszyl Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 20:45 a74-7 napisał: > bardzo mi sie podoba rozmowa demonstranta ( u ahoj) z manipulantem ))) znowu > mnie rozsmieszyl Właśnie jestem po lekturze tegoż... lepsze niż kabaret, ale prawie dorównujące starym, dobrym sloganom komunistycznym typu: Młodość zawsze w przodku socjalizmu czy Zdepczemy wrażą głowę amerykańskiego kapitalizmu. Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 21:10 I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych... ... to sie nazywa tolerancja... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 22:09 m.maska napisała: > I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych... : > D... to sie nazywa tolerancja... > Atam, no zdenerwował się dziadek nieco... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 08:27 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych... > : > > D... to sie nazywa tolerancja... > > > > Atam, no zdenerwował się dziadek nieco... Jeszcze raz obejrzałam zdjęcie i robię korektę... zmurszały dziadek Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 08:39 I to taki dziadek, co się chwali, że nie wyciąga brudów znanych mu TW, a mógłby. Jaki szlachetny! Ale za to pozwala, aby na jego forum produkowano brudy na innych, publikowano obrzydliwy bohomaz uwłaczający właściwie wszystkim kobietom. Dobrze określiła go a74... achuj! Odpowiedz Link
m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 11:42 al-szamanka napisała: > I to taki dziadek, co się chwali, że nie wyciąga brudów znanych mu TW, a mógłby > . > Jaki szlachetny! > Ale za to pozwala, aby na jego forum produkowano brudy na innych, publikowano o > brzydliwy bohomaz uwłaczający właściwie wszystkim kobietom. > Dobrze określiła go a74... achuj! > > Ach tak? a kto wyciagnal informacje na temat moich studiow? byla akcja tego dziada - w wyniku tej akcji jego wsciekniety kumpel stworzyl cala teorie w zwiazku z tym i rozwloczyl po forum.... to juz chyba 5 lat jak sie z tym ciska - wiec niech sie dziad cieszy, ze odplacam tylko tym co sam wystawia na "sprzedaz"... No i ta ach TOLERANCJA... jacy oni sa tolerancyjni, jacy multi-kulti, gender i geje i lesbijki i aborcja i eutanazja, tylko jesli ktos smie miec inne poglady polityczne to beda codziennie wylewac pomyje wiadrami... takie ich pojecia o demokracji jest... ale to swiadczy wylacznie o jednym, ze nie dorosli po prostu do demokracji i jak spojrzec na fote - juz za pozno. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 14:35 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych... > : > > D... to sie nazywa tolerancja... > > > > Atam, no zdenerwował się dziadek nieco... Podobno jednym z objawów choroby Alzheimera może być agresja i wulgarne wyzwiska? Odpowiedz Link