Dodaj do ulubionych

kwiat narodu :D:D:D

18.03.17, 18:01
(zapożyczone z forum Renaty)

https://pbs.twimg.com/media/C7NW_XSX0AEtVBj.jpg

ZaKODowana młodzież łódzka w akcji big_grinbig_grinbig_grin
A tak naprawdę babinki i stary menel big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:08
      al-szamanka napisała:

> (zapożyczone z forum Renaty)
      >
      > https://pbs.twimg.com/media/C7NW_XSX0AEtVBj.jpg
      >
      > ZaKODowana młodzież łódzka w akcji big_grinbig_grinbig_grin
      > A tak naprawdę babinki i stary menel big_grinbig_grinbig_grin

O!!!! shock ojciec zalozyciel we wlasnej osobie shock
      uuuuups...to juz rozumiem dlaczego nie moglas sie powstrzymac i porwalas Renacie fote big_grin
      • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:12
        Ojciec założyciel, mówisz?! Nie przyjrzałam się, bo na pierwsze spojrzenie... MENEL!
        No proszę, syn Laertesa big_grin w wieku lat 85.
        • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:14
          Ale kapelusik, nie powiem gustowny... nie dziwie sie, ze go sobie pozyczaja big_grin
          • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:18
            m.maska napisała:

> Ale kapelusik, nie powiem gustowny... nie dziwie sie, ze go sobie pozyczaja big_grin
            >

Bo to ważny kapelusik dla tych, co plują na Polskę, upstrzony plakietkami i orderami za zasługi dla PRLu!
      • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:10
        m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
        >
        > > (zapożyczone z forum Renaty)
        > >
        > > https://pbs.twimg.com/media/C7NW_XSX0AEtVBj.jpg
        > >
        > > ZaKODowana młodzież łódzka w akcji big_grinbig_grinbig_grin
        > > A tak naprawdę babinki i stary menel big_grinbig_grinbig_grin
        >
        > O!!!! shock ojciec zalozyciel we wlasnej osobie shock
        > uuuuups...to juz rozumiem dlaczego nie moglas sie powstrzymac i porwalas Renaci
        > e fote big_grin
        >
        >

To ile dzisiaj zarobiłam?
        Zobaczcie jaka można zrobić karierę w neciesmile
        • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:24
          rena-ta49 napisała:

> To ile dzisiaj zarobiłam?
          > Zobaczcie jaka można zrobić karierę w neciesmile

Powinnas pobierac jeszcze za podrzucony temat, skoro tak pieknie sie rozwija, mozesz pobierac za nas tez smile
          • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:26
            m.maska napisała:

> rena-ta49 napisała:
            >
            > > To ile dzisiaj zarobiłam?
            > > Zobaczcie jaka można zrobić karierę w neciesmile
            >
            > Powinnas pobierac jeszcze za podrzucony temat, skoro tak pieknie sie rozwija, m
            > ozesz pobierac za nas tez smile

Ok,podwajam stawkęwinksmile
      • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:31
        m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
        >
        > > (zapożyczone z forum Renaty)
        > >
        > > https://pbs.twimg.com/media/C7NW_XSX0AEtVBj.jpg
        > >
        > > ZaKODowana młodzież łódzka w akcji big_grinbig_grinbig_grin
        > > A tak naprawdę babinki i stary menel big_grinbig_grinbig_grin
        >
        > O!!!! shock ojciec zalozyciel we wlasnej osobie shock
        > uuuuups...to juz rozumiem dlaczego nie moglas sie powstrzymac i porwalas Renaci
        > e fote big_grin
        >
        >

Fajnie jest zobaczyć kogoś znajomego na tak prestiżowym spędziesmilesmile
        Oni dziś bronili sądów,by Kijowski-alimenciarz nie siedział.
        • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:30
          rena-ta49 napisała:

>
          > Fajnie jest zobaczyć kogoś znajomego na tak prestiżowym spędziesmilesmile
          > Oni dziś bronili sądów,by Kijowski-alimenciarz nie siedział.

Ale nie tylko... teraz mamy juz obraz tych po-wskich elit i w kazdej chwili mozna spojrzec i miec pewnosc... ja tam nie chce z takimi - nawet wizualnie mi nie pasuja... te mohery, ta "moda" u mnie na wsi nikt sie tak nie nosi...
          • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:36
            m.maska napisała:

> Ale nie tylko... teraz mamy juz obraz tych po-wskich elit i w kazdej chwili moz
            > na spojrzec i miec pewnosc... ja tam nie chce z takimi - nawet wizualnie mi nie
            > pasuja... te mohery, ta "moda" u mnie na wsi nikt sie tak nie nosi...

No ale przecież już od dawna wiemy, że łodzianki noszą się wyjątkowo dziwacznie... ani gustu, ani zmysłu estetycznego, takie babiny po prostu.
            • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 07:51
              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
              >
              > > Ale nie tylko... teraz mamy juz obraz tych po-wskich elit i w kazd
              > ej chwili moz
              > > na spojrzec i miec pewnosc... ja tam nie chce z takimi - nawet wizualnie
              > mi nie
              > > pasuja... te mohery, ta "moda" u mnie na wsi nikt sie tak nie nosi...
              >

>
              > No ale przecież już od dawna wiemy, że łodzianki noszą się wyjątkowo dziwacznie
              > ... ani gustu, ani zmysłu estetycznego, takie babiny po prostu.

Byli już studentami, feministkami i puczystami. Dzisiaj udawali obrońców sądów. Karnawał się skończył, a KOD dalej się przebiera.Gorzej jak zaczną się rozbierać,będziemy oglądać długie smukłe biustysmilesmile
              • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 09:08
                rena-ta49 napisała:

> al-szamanka napisała:
                > > No ale przecież już od dawna wiemy, że łodzianki noszą się wyjątkowo dziw
                > acznie
                > > ... ani gustu, ani zmysłu estetycznego, takie babiny po prostu.
                >
                > Byli już studentami, feministkami i puczystami. Dzisiaj udawali obrońców sądów.
                > Karnawał się skończył, a KOD dalej się przebiera.Gorzej jak zaczną się rozbier
                > ać
                ,będziemy oglądać długie smukłe biustysmilesmile

Renata, proszę Cię, nie strasz!!! big_grin
    • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:15
      Dziiiii... plus znajome koszalki opalki spod wyrka big_grin big_grin big_grin
      Sorki, nie moglam sie powstrzymac ...big_grin
      • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:18
        Znaczy siem ten przystroj(o)ny mlodzian to achuj spod wyra?
        • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:21
          a74-7 napisał:

> Znaczy siem ten przystroj(o)ny mlodzian to achuj spod wyra?

Może nieeeeeeeeeeee... big_grinbig_grinbig_grin wink
        • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:21
          Wiecej pewnie dobrego dla Ojczyzny by zrobili , gdyby pedzle w dlon i odpicowali ten blok po lewej na pierwszym zdjeciu . Wstyd tak mieszkac !
          • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:32
            a74-7 napisał:

> Wiecej pewnie dobrego dla Ojczyzny by zrobili , gdyby pedzle w dlon i odpicowal
            > i ten blok po lewej na pierwszym zdjeciu . Wstyd tak mieszkac !

Eeetam, lenistwa się w PRLu nauczyli i picia wódy, więc teraz krzyczą, aby było tak jak było, gdzie im tam do pracy.
        • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:24
          a74-7 napisał:

> Znaczy siem ten przystroj(o)ny mlodzian to achuj spod wyra?

Może nieeeeeeeeeeee... big_grinbig_grinbig_grin wink

Ale fakt, że wargi tak zaciśnięte, jakby mu proteza wypadła big_grin... albo podtrzymuje ostatnie pieńki.
      • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:18
        Oni tam tak lubia, z serii "ciocia na tle"...
    • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:44
      Czytam ze frekfencja nie ten teges ... to zgrzyta pienkamiwink
      wpolityce.pl/polityka/332027-zenujaca-frekwencja-na-manifestacjach-kod-nikt-juz-nie-chce-walczyc-za-alimenty-kijowskiego-zdjecia
      • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 18:59
        I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza tak sobie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc...
        • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:26
          m.maska napisała:

> I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza tak s
          > obie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc...
          >

Patrząc na tę moherową babinkę z przodu, ma się już niejakie wyobrażenie tych elit.
          • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:28
            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
            >
            > > I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza
            > tak s
            > > obie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc...
            > >
            >
            > Patrząc na tę moherową babinkę z przodu, ma się już niejakie wyobrażenie tych e
            > lit.

Ale widac, ze "dusze towarzystwa" maja - jest okazja "zablysnac" na bezrybiu i rak ryba... przewaga moherow to taki jeden ma przynajmniej "powodzenie"... hahaha...
            • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:35
              m.maska napisała:

> Ale widac, ze "dusze towarzystwa" maja - jest okazja "zablysnac" na bezrybiu i
              > rak ryba... przewaga moherow to taki jeden ma przynajmniej "powodzenie"... haha
              > ha...

Taka dusza jakie towarzystwo big_grinbig_grinbig_grin
              • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:04
                ... ale widac szczescie w usmiechu... trzy na jednego... doczekal sie big_grin
        • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:13
          m.maska napisała:

> I pogoda nie bardzo... moze po prostu z braku lepszego towarzystwa jezdza tak s
          > obie tymi autobusami coby wciaz wsrod "elit" byc...
          >

Tych resortowych elyt!
      • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 19:01
        a74-7 napisał:

> Czytam ze frekfencja nie ten teges ... to zgrzyta pienkamiwink
        > wpolityce.pl/polityka/332027-zenujaca-frekwencja-na-manifestacjach-kod-nikt-juz-nie-chce-walczyc-za-alimenty-kijowskiego-zdjecia

No grupeczka taka big_grin
      • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 20:37
        A gdy kwiat narodu powróci z manify do domu, zasiądzie przed telewizorem, i zajadając chleb z kiełbachą, obejrzy następny odcinek Mody na sukces. W ten sposób wypełni powinność wobec ojczyzny.
        • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:11
          al-szamanka napisała:

> A gdy kwiat narodu powróci z manify do domu, zasiądzie przed telewizorem, i zaj
          > adając chleb z kiełbachą, obejrzy następny odcinek Mody na sukces. W ten
          > sposób wypełni powinność wobec ojczyzny.

Ale jaka duma,że mogli maszerować obok tow.Mazguły,co to stan wojenny kulturalnie wprowadzał ,alimenciarza Kijowskiego,
          bo wszyscy KOD-ziarze to jedna komusza rodzina.
          • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 18.03.17, 21:20
            Hanka Zdanowska z Łodzi z zarzutami za wyłudzony kredyt,
            CBA w ostatnich dniachz atrzymało Grzegorza N. b. dyrektora w UM w Łodzi, obecnie dyrektora Zarządu In
            westycji Miejskich. Oprócz niego zatrzymano 3 inne osoby.
            Łódż jak Warszawka skorumpowana do cna!
            www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/a/grzegorz-nita-szef-zarzadu-inwestycji-miejskich-zatrzymany-przez-centralne-biuro-antykorupcyjne,11885934/?utm_source=social-media&utm_medium=przyciski-udostepnij-dol
            • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 09:29
              No coz, gustowne te lodzkie jelita wink
              • al-szamanka kwiat sie odezwał :D:D:D 19.03.17, 09:46
                I jak to nagminne u ludzików w upstrzonych kapelusikach, odezwał się nie swoim, bo na własne stan szarych komórek nie pozwala. Ale za to może pławić się w pochwalnym skomleniu dziambelka, jak zawsze w wydaniu extra kulturalnym. Udana gromadka big_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: kwiat sie odezwał :D:D:D 19.03.17, 11:52
                  al-szamanka napisała:

> I jak to nagminne u ludzików w upstrzonych kapelusikach, odezwał się nie swoim,
                  > bo na własne stan szarych komórek nie pozwala. Ale za to może pławić się w poc
                  > hwalnym skomleniu dziambelka, jak zawsze w wydaniu extra kulturalnym. Udana gro
                  > madka big_grinbig_grinbig_grin

Tak sie radosnie usmiechal do kamery w otoczeniu trzech nimf, ze bylam przekonana, ze bedzie dumny kiedy fota obiegnie swiat...
                  • rena-ta49 Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce z PiS 19.03.17, 14:44
                    https://pbs.twimg.com/media/C7SHl8uXUAIht6G.jpg
                    • super.halusia Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 15:09
                      To już jest frustracja,która wymaga leczenia.
                    • m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 16:35
                      rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/C7SHl8uXUAIht6G.jpg

To prawdziwi ideowcy som... jakie poswiecenie - widac cus im na przestrzeni tych miesiecy od listopada 2015 ubylo... zabrali im GW czy TVN? nie maja bidoki co jesc? w sklepach pustki i ocet tylko? hmmm... gadac se moga, protestowac se moga, pies z kulawa noga nie interesuje sie nimi, nikt im nie puka do drzwi o 6 rano, powielaczy nie potrzebuja, bo co chca to se oglosza na swiat caly nie ruszajac d.. sprzed monitora - Boooooooosz toz to zupelnie jak za czasow komuny, prawie jak stan wojenny w tej kulturalnej formie...
                      • al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 16:59
                        m.maska napisała:

> rena-ta49 napisała:
                        >
                        > > https://pbs.twimg.com/media/C7SHl8uXUAIht6G.jpg
                        >
                        > To prawdziwi ideowcy som... jakie poswiecenie - widac cus im na przestrzeni tyc
                        > h miesiecy od listopada 2015 ubylo... zabrali im GW czy TVN? nie maja bidoki co
                        > jesc? w sklepach pustki i ocet tylko? hmmm... gadac se moga, protestowac se mo
                        > ga, pies z kulawa noga nie interesuje sie nimi, nikt im nie puka do drzwi o 6 r
                        > ano, powielaczy nie potrzebuja, bo co chca to se oglosza na swiat caly nie rusz
                        > ajac d.. sprzed monitora - Boooooooosz toz to zupelnie jak za czasow komuny, pr
                        > awie jak stan wojenny w tej kulturalnej formie...

Zachowują tak, jakby oszaleli.
                        • super.halusia Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:13
                          Ale nie zaprzeczycie,że kapelusik jest świetnybig_grin
                          • m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:28
                            Nie no kapelusik jest gustowny, ja to bym zawiesila na nim jeszcze woalke, coby potem takiego obciachu nie bylo... jaki jest big_grin
                            • a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:41
                              wiecie co mnie przeraza ? Ta nienawisc " w sercu ".
                              Nienawisc do innej partii politycznej big_grin big_grin
                              To to kun by sie usmialbig_grin
                              Ja chodze ze zwolennikami innych partii do Pubu ,pijemy za nasze wspolne zdrowie big_grin
                              Niech no siem te babinki na kulach ,ze sztucznymi biodrami obudza , bo jeszcze moga sie obudzic , jeszcze zyja ,
                              brat tego znienawidzonego Kaczynskiego juz nie ma szans ,zeby sie obudzic.
                              Kto tym towarzystwem tak swietnie manipuluje , sie pytam smile
                              • a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:46
                                Organizacje pozarzadowe sponsorowane z zewnatrz , a kto jest glownym sponsorem mozecie sie domyslec .
                                • m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:52
                                  Mnie po prostu smieszy to nakrecanie sie ta nienawiscia... i uni to nazywaja demokracja...
                                  No niestety jak sie mieszka w kraju gdzie do niedawna panowala jeszcze demokracja od ponad 35 lat, to sie na rozne sprawy ma zupelnie inne spojrzenie - moge sie pochylic nad tymi, dla ktorych trescia zycia jest nienawisc do tych, ktorzy maja inne poglady, zal mi tych ludzi nawet - bo toz to caly dzien sie nakreca wylacznie zolcia... i ma stres jak diabli. Mnie to smieszy i moze troche przeraza ale przede wszystkim wspolczuje im.
                                  • a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:55
                                    Spot on !
                              • al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:54
                                a74-7 napisał:

> wiecie co mnie przeraza ? Ta nienawisc " w sercu ".
                                > Nienawisc do innej partii politycznej big_grin big_grin
                                > To to kun by sie usmialbig_grin
                                > Ja chodze ze zwolennikami innych partii do Pubu ,pijemy za nasze wspolne zdr
                                > owie big_grin

U mnie w pracy wszyscy politycznie pomieszani i też pijemy ze sobą piwo smile
                                • m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 18:50
                                  Widac uni nie maja innych realnych problemow - albo... maja ich taki huk, ze wola skierowac zainteresowanie na co innego coby nie musiec mierzyc sie z realnymi problemami...
                                  • rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:16
                                    m.maska napisała:

> Widac uni nie maja innych realnych problemow - albo... maja ich taki huk, ze wo
                                    > la skierowac zainteresowanie na co innego coby nie musiec mierzyc sie z realnym
                                    > i problemami...
                                    >

Jakby Tobie "zabrali" demokrację to też byś protestowałasmilesmile
                            • al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 17:49
                              m.maska napisała:

> Nie no kapelusik jest gustowny, ja to bym zawiesila na nim jeszcze woalke, coby
                              > potem takiego obciachu nie bylo... jaki jest
                              big_grin
                              >

Oj taaaaaak big_grinbig_grinbig_grin
                              • m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 18:56
                                A nie ma jakiego zblizenia tego kapelusza? bo ze tam jakies odznaki kodomitow som, to widac, ale ja tam widze tez kwiotek rozowy - mam podobny, kupilam sobie do wlosow w Hiszpanii - wiadomo tam wypada...
                        • rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 21:29
                          Pamiętasz noc po wyborach prezydenckich,kto nawoływał do zrzutki na trotyl?
                          Te ścierwa od początku w ludziach nakręcały nienawiść.
                      • rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 19.03.17, 21:34
                        A jutro w kolejkach do lekarzy się ustawią,za to że się pochorują też PiS obwinniąsmilesmile
                        • al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 04:48
                          rena-ta49 napisała:

> A jutro w kolejkach do lekarzy się ustawią,za to że się pochorują też PiS obwin
                          > niąsmilesmile

Pęcherze na manifie pozaziębiali, jak to często u ludzi mocno wiekiem posuniętych się zdarza, wiec wszystko możliwe.
                          • rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:13
                            al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                            >
                            > > A jutro w kolejkach do lekarzy się ustawią,za to że się pochorują też PiS
                            > obwin
                            > > niąsmilesmile
                            >
                            > Pęcherze na manifie pozaziębiali, jak to często u ludzi mocno wiekiem posunięty
                            > ch się zdarza, wiec wszystko możliwe.

Chyba ,że pampersy zakładają na te "wycieczki" smile
                    • rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:09
                      rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/C7SHl8uXUAIht6G.jpg

to ten co miał swego czasu przeszczep macicysmile
                      https://pbs.twimg.com/media/C7XDMJkXQAE9Qk7.jpg
                      • m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:35
                        rena-ta49 napisała:

> to ten co miał swego czasu przeszczep macicysmile
                        > https://pbs.twimg.com/media/C7XDMJkXQAE9Qk7.jpg

Im juz rzeczywiscie wali na mozgi... big_grin moze jakas meska "niemoc" sie za tym kryje... wink
                        • super.halusia Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:45
                          Dziwię się,że tam jakaś karetka na sygnale nie przyjechała,z kaftanami bezpieczeństwabig_grin
                          • al-szamanka Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 18:55
                            super.halusia napisała:

> Dziwię się,że tam jakaś karetka na sygnale nie przyjechała,z kaftanami bezpiecz
                            > eństwabig_grin

Ja też się dziwię big_grin Kaftany powinny być specjalnie wzmocnione... najlepiej łańcuchami.
                            • rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 21.03.17, 14:24
                              al-szamanka napisała:

> super.halusia napisała:
                              >
                              > > Dziwię się,że tam jakaś karetka na sygnale nie przyjechała,z kaftanami be
                              > zpiecz
                              > > eństwabig_grin
                              >
                              > Ja też się dziwię big_grin Kaftany powinny być specjalnie wzmocnione... najlepiej łań
                              > cuchami.

https://pbs.twimg.com/media/C7Yq6sVXgAEMoFo.jpg
                        • a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 14:57
                          Ten pan Janusz Nagiecki pisze o sobie :
                          "Ja jestem taki trochę „ni pies ni wydra”, ale bardzo mi z tym wygodnie, że nie jestem inteligent"
                          I wszystko jasne ! :-0
                          • m.maska Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 15:32
                            a74-7 napisał:

> Ten pan Janusz Nagiecki pisze o sobie :
                            > "Ja jestem taki trochę „ni pies ni wydra”, ale bardzo mi z tym wygodnie, że nie
                            > jestem inteligent"
                            > I wszystko jasne ! :-0

On jest chyba "gender" - w tym wieku i nie wie, ze cale zycie biegal jako Janusz z macica...
                            • a74-7 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 16:13
                              biegal pewnie jako macica do wynajecia- takie ni pies ni wydra ;-Dbig_grin
                        • rena-ta49 Re: Laski,kule i protezy biodrowe orężem w walce 20.03.17, 15:01
                          m.maska napisała:

> rena-ta49 napisała:
                          >
                          > > to ten co miał swego czasu przeszczep macicysmile
                          > > https://pbs.twimg.com/media/C7XDMJkXQAE9Qk7.jpg
                          >
                          > Im juz rzeczywiscie wali na mozgi... big_grin moze jakas meska "niemoc" sie za tym kr
                          > yje... wink

To starcza demencja!
    • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 19:50
      achuj przylecial z demo , zlote mysli dzieli wsrod swoich
      Owsik juz patriotycznie hop ...hop ...hop podskakuje , o ile brzucholek mu pozwoli wink ;-D
    • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 19.03.17, 19:58
      Zaraz pewnie 2 lelije dolacza do peanow jako kwiat narodu smile
      • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 04:49
        a74-7 napisał:

> Zaraz pewnie 2 lelije dolacza do peanow jako kwiat narodu smile

Powinny, bo do tych lelij na zdjęciu pasują jakby siostrami były.
    • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 11:36
      To z tego samego grona rekrutuja sie ci, ktorzy ida pod Wawel i robia takie rzeczy...

wiadomosci.tvp.pl/29559418/ulicznicy-spod-wawelu
      Pasa sie ta nienawiscia od lat, bo niczego innego nie wymyslili... kiedy pielgrzymowal po Polsce Jan Pawel II wtedy chodzili na spotkania z papiezem a potem przerzucili wajche w druga strone...
      Kiedys taki jeden z drugim by sie wstydzil, ze sie skompromituje, ze ktos go zobaczy na takim spedzie, ale to ludzie, ktorzy nie wiedza co to wstyd... to tak jak z plagiatem bylo... ukradlem cudze? no coz, ale nagroda sie nalezy - za kradziez...
      • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 13:32
        m.maska napisała:

> To z tego samego grona rekrutuja sie ci, ktorzy ida pod Wawel i robia takie rze
        > czy...
        >
        > wiadomosci.tvp.pl/29559418/ulicznicy-spod-wawelu
        > Pasa sie ta nienawiscia od lat, bo niczego innego nie wymyslili... kiedy pielgr
        > zymowal po Polsce Jan Pawel II wtedy chodzili na spotkania z papiezem a potem
        > przerzucili wajche w druga strone...
        > Kiedys taki jeden z drugim by sie wstydzil, ze sie skompromituje, ze ktos go zo
        > baczy na takim spedzie, ale to ludzie, ktorzy nie wiedza co to wstyd... to tak
        > jak z plagiatem bylo... ukradlem cudze?
        no coz, ale nagroda sie nalezy - za kra
        > dziez...

Ten, ktorego tu wspominasz zadnego zlodziejstwa i zadnej podlosci sie nie wstydzi -to jego zywiol.
    • a74-7 Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 20:23
      bardzo mi sie podoba rozmowa demonstranta ( u ahoj) z manipulantem smile))) znowu mnie rozsmieszyl big_grin big_grin
      • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 20:45
        a74-7 napisał:

> bardzo mi sie podoba rozmowa demonstranta ( u ahoj) z manipulantem smile))) znowu
        > mnie rozsmieszyl big_grin big_grin

Właśnie jestem po lekturze tegoż... lepsze niż kabaret, ale prawie dorównujące starym, dobrym sloganom komunistycznym typu: Młodość zawsze w przodku socjalizmu czy Zdepczemy wrażą głowę amerykańskiego kapitalizmu.
        • m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 21:10
          I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych... big_grinbig_grinbig_grin... to sie nazywa tolerancja...
          • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 20.03.17, 22:09
            m.maska napisała:

> I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych... big_grinbig_grin:
            > D... to sie nazywa tolerancja...
            >

Atam, no zdenerwował się dziadek nieco...
            • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 08:27
              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
              >
              > > I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych...
              > big_grinbig_grin:
              > > D... to sie nazywa tolerancja...
              > >
              >
              > Atam, no zdenerwował się dziadek nieco...

Jeszcze raz obejrzałam zdjęcie i robię korektę... zmurszały dziadek big_grin
            • al-szamanka Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 08:39
              I to taki dziadek, co się chwali, że nie wyciąga brudów znanych mu TW, a mógłby.
              Jaki szlachetny!
              Ale za to pozwala, aby na jego forum produkowano brudy na innych, publikowano obrzydliwy bohomaz uwłaczający właściwie wszystkim kobietom.
              Dobrze określiła go a74... achuj!

• m.maska Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 11:42
                al-szamanka napisała:

> I to taki dziadek, co się chwali, że nie wyciąga brudów znanych mu TW, a mógłby
                > .
                > Jaki szlachetny!
                > Ale za to pozwala, aby na jego forum produkowano brudy na innych, publikowano o
                > brzydliwy bohomaz uwłaczający właściwie wszystkim kobietom.
                > Dobrze określiła go a74... achuj!
                >
                >

Ach tak? a kto wyciagnal informacje na temat moich studiow? byla akcja tego dziada - w wyniku tej akcji jego wsciekniety kumpel stworzyl cala teorie w zwiazku z tym i rozwloczyl po forum.... to juz chyba 5 lat jak sie z tym ciska - wiec niech sie dziad cieszy, ze odplacam tylko tym co sam wystawia na "sprzedaz"...

No i ta ach TOLERANCJA... jacy oni sa tolerancyjni, jacy multi-kulti, gender i geje i lesbijki i aborcja i eutanazja, tylko jesli ktos smie miec inne poglady polityczne to beda codziennie wylewac pomyje wiadrami... takie ich pojecia o demokracji jest... ale to swiadczy wylacznie o jednym, ze nie dorosli po prostu do demokracji i jak spojrzec na fote - juz za pozno.
            • rena-ta49 Re: kwiat narodu :D:D:D 21.03.17, 14:35
              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
              >
              > > I "kwiat narodu" wylal DEMOKRATYCZNIE morze pomyj na inaczej myslacych...
              > big_grinbig_grin:
              > > D... to sie nazywa tolerancja...
              > >
              >
              > Atam, no zdenerwował się dziadek nieco...

Podobno jednym z objawów choroby Alzheimera może być agresja i wulgarne wyzwiska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka