Dodaj do ulubionych

Al, nic nie mowilas

• a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 16:59
      Ale co zabawne, autorem filmiku jest Felix ;-D big_grin
      • super.halusia Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 17:22
        Prima aprilis
        big_grin
        • m.maska Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 17:54
          A dlaczego Prima Aprilis? film zostal umieszczonoy 1 sierpnia...
      • al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 19:13
        a74-7 napisał:

> Ale co zabawne, autorem filmiku jest Felix ;-D big_grin

Zawsze mowie, że Felix jest geniuszem.
        Właśnie wczoraj wymyślił EMINIUM, czyli boga jego wyobrażeń, który jest jednocześnie kobietą i mężczyzną, nigdy nie jest zły ani smutny, bo jest jaki jest smile
    • m.maska Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 17:59
      Ja sie jutro wybieram na kolacje do pataterie... ostatnio bylo u Chinczykow - na razie wystarczy... krokodyl wcale mi nie smakowal uncertain
      • a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 12:51
        O ,widzisz , w pataterie nigdy nie bylam u nas ich po prostu nie ma ...
        Ciekawe co bedzie na menu wink
        Krokodyl jest kiepski : mieso o fakturze ryby ze smakiem kurczaka nie smakuje mi - nie moja religia ;-D
        • m.maska Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 13:10
          Do pataterie zanioslo nas z AL, w Châteaudun, niejako przymusowo i przypadkowo - przyjechalysmy do hotelu dosyc pozno, a kiedy w koncu zesmy sie w hotelu zameldowaly i zanioslysmy bagaze zrobilo sie ciemno a patateria byla po sasiedzku - i to bylo najlepsze jedzenie jakie jadlysmy we Francji podczas naszej podrozy.
          • m.maska Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 20:25
            Sam Kullman's Diner - patatoes byly super... ufff
    • al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 19:08
      a74-7 napisał:

> ze macie taka perelke big_grin
      >
      >

No mamy smile Wybór jest taki, że można dostać zawrotu głowy smile
    • a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 12:53
      Ale taaaakie sushi bym chetnie, pewnie zaczne oszczedzac na bilet do Sal...;-D ;-D
      • al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 20:26
        a74-7 napisał:

> Ale taaaakie sushi bym chetnie, pewnie zaczne oszczedzac na bilet do Sal...;-D
        > ;-D

To u Ciebie takich nie ma?
        • m.maska Re: Al, nic nie mowilas 04.04.17, 11:43
          Nie wiem czy u mnie sa, w kazdym razie chociaz mnie osobiscie potatoes bardzo smakowalo, junior stwierdzil, ze to jest ok ale on woli sushi... oczywiscie, bo ja uznalam, ze potatoes smakowalo mi lepiej niz bufet u chinczyka tydzien wczesniej...
          • al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 04.04.17, 12:06
            m.maska napisała:

> Nie wiem czy u mnie sa, w kazdym razie chociaz mnie osobiscie potatoes bardzo s
            > makowalo, junior stwierdzil, ze to jest ok ale on woli sushi... oczywiscie, bo
            > ja uznalam, ze potatoes smakowalo mi lepiej niz bufet u chinczyka tydzien wczes
            > niej...

Ziemniaki uwielbiam, ale jednak bufet u dobrego Chińczyka przedkładam nad wszystko smile
            • m.maska Re: Al, nic nie mowilas 05.04.17, 13:53
              Sam Kullman's to typowo amerykanska restauracja, z tym czekaniem na przydzielenie stolika i cala otoczka - nie jestem zwolenniczka kuchni amerykanskiej, ale te patatoes byly naprawde super - i co ja mam zrobic? moze poszukam innego Chinczyka, jest wybor niezly... troche mnie ten krokodyl zniesmaczyl, jakis taki gumiasty byl.
      • rena-ta49 Re: Al, nic nie mowilas 04.04.17, 14:52
        a74-7 napisał:

> Ale taaaakie sushi bym chetnie, pewnie zaczne oszczedzac na bilet do Sal...;-D
        > ;-D

A ja nie przepadam za sushi.
        • a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 05.04.17, 14:15
          To ja sobie smialo piateczke z juniorem przybije,
          dla mnie sushi rules!wink
          Nie mamy w Londku takiego bufetu jaki jest w Sal.Jest mniej sztuk jednego rodzaju na talerzach , a tam smialo mozna zgarnac pol tacy ;-D big_grin ;-D
          Jesli zamawiasz a'la card - placisz przez nos. Ale wtedy taka wystawka ,ze nie wiesz w co paluszki czy paleczki wlozyc ;-D
          Ja lubie happy medium wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka