a74-7 01.04.17, 16:56 ze macie taka perelke Sushi heaven!!! WOK SUSHI STAR - All you can eat Restaurant Salzburg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 16:59 Ale co zabawne, autorem filmiku jest Felix ;-D Odpowiedz Link
m.maska Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 17:54 A dlaczego Prima Aprilis? film zostal umieszczonoy 1 sierpnia... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 19:13 a74-7 napisał: > Ale co zabawne, autorem filmiku jest Felix ;-D Zawsze mowie, że Felix jest geniuszem. Właśnie wczoraj wymyślił EMINIUM, czyli boga jego wyobrażeń, który jest jednocześnie kobietą i mężczyzną, nigdy nie jest zły ani smutny, bo jest jaki jest Odpowiedz Link
m.maska Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 17:59 Ja sie jutro wybieram na kolacje do pataterie... ostatnio bylo u Chinczykow - na razie wystarczy... krokodyl wcale mi nie smakowal Odpowiedz Link
a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 12:51 O ,widzisz , w pataterie nigdy nie bylam u nas ich po prostu nie ma ... Ciekawe co bedzie na menu Krokodyl jest kiepski : mieso o fakturze ryby ze smakiem kurczaka nie smakuje mi - nie moja religia ;-D Odpowiedz Link
m.maska Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 13:10 Do pataterie zanioslo nas z AL, w Châteaudun, niejako przymusowo i przypadkowo - przyjechalysmy do hotelu dosyc pozno, a kiedy w koncu zesmy sie w hotelu zameldowaly i zanioslysmy bagaze zrobilo sie ciemno a patateria byla po sasiedzku - i to bylo najlepsze jedzenie jakie jadlysmy we Francji podczas naszej podrozy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 20:25 Sam Kullman's Diner - patatoes byly super... ufff Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 01.04.17, 19:08 a74-7 napisał: > ze macie taka perelke > > No mamy Wybór jest taki, że można dostać zawrotu głowy Odpowiedz Link
a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 12:53 Ale taaaakie sushi bym chetnie, pewnie zaczne oszczedzac na bilet do Sal...;-D ;-D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 02.04.17, 20:26 a74-7 napisał: > Ale taaaakie sushi bym chetnie, pewnie zaczne oszczedzac na bilet do Sal...;-D > ;-D To u Ciebie takich nie ma? Odpowiedz Link
m.maska Re: Al, nic nie mowilas 04.04.17, 11:43 Nie wiem czy u mnie sa, w kazdym razie chociaz mnie osobiscie potatoes bardzo smakowalo, junior stwierdzil, ze to jest ok ale on woli sushi... oczywiscie, bo ja uznalam, ze potatoes smakowalo mi lepiej niz bufet u chinczyka tydzien wczesniej... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Al, nic nie mowilas 04.04.17, 12:06 m.maska napisała: > Nie wiem czy u mnie sa, w kazdym razie chociaz mnie osobiscie potatoes bardzo s > makowalo, junior stwierdzil, ze to jest ok ale on woli sushi... oczywiscie, bo > ja uznalam, ze potatoes smakowalo mi lepiej niz bufet u chinczyka tydzien wczes > niej... Ziemniaki uwielbiam, ale jednak bufet u dobrego Chińczyka przedkładam nad wszystko Odpowiedz Link
m.maska Re: Al, nic nie mowilas 05.04.17, 13:53 Sam Kullman's to typowo amerykanska restauracja, z tym czekaniem na przydzielenie stolika i cala otoczka - nie jestem zwolenniczka kuchni amerykanskiej, ale te patatoes byly naprawde super - i co ja mam zrobic? moze poszukam innego Chinczyka, jest wybor niezly... troche mnie ten krokodyl zniesmaczyl, jakis taki gumiasty byl. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Al, nic nie mowilas 04.04.17, 14:52 a74-7 napisał: > Ale taaaakie sushi bym chetnie, pewnie zaczne oszczedzac na bilet do Sal...;-D > ;-D A ja nie przepadam za sushi. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Al, nic nie mowilas 05.04.17, 14:15 To ja sobie smialo piateczke z juniorem przybije, dla mnie sushi rules! Nie mamy w Londku takiego bufetu jaki jest w Sal.Jest mniej sztuk jednego rodzaju na talerzach , a tam smialo mozna zgarnac pol tacy ;-D ;-D Jesli zamawiasz a'la card - placisz przez nos. Ale wtedy taka wystawka ,ze nie wiesz w co paluszki czy paleczki wlozyc ;-D Ja lubie happy medium Odpowiedz Link