al-szamanka Re: Za paciorki...;-D 03.08.17, 19:35 I obaj, pies i pokurczony Soros patrzą na nią jak na łup. No i przesadziłaś, ona jest z nim z wielkiej miłości. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 03.08.17, 20:29 "Soros"dla ubogich- mialam na mysli angielskiego biz,sorrki, tu wloskiego dizajnera , Roberto Cavalli Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Za paciorki...;-D 03.08.17, 22:16 a74-7 napisał: > "Soros"dla ubogich- mialam na mysli angielskiego biz,sorrki, tu wloskiego diza > jnera , > Roberto Cavalli Wygląda na tym pierwszym zdjęciu jak Soros, wszystkie te typki są do siebie podobne. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 12:32 Acha z wiekiem marszcza sie podobnie,choc przez okulary sloneczne tego jakby nie widac ;-D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 03.08.17, 19:47 Powiedzenie " the sun shines out (of) somebody's arse/backside" w pelnym znaczeniu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Za paciorki...;-D 03.08.17, 21:25 Ile kosztował ten intymny prysznic? i wypłukiwanie piachu z gaci? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Za paciorki...;-D 03.08.17, 22:05 rudka-a napisała: > Ile kosztował ten intymny prysznic? i wypłukiwanie piachu z gaci? Raczej nie piach. Pampers dziwnie by się prezentować w takich slipach, więc od czasu do czasu trzeba wypłukać. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 03.08.17, 22:06 musiala bym pewnej ryczacej czterdziestki zapytac ...;-D Odpowiedz Link
rudka-a Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 10:16 Nawet jeśli ryczy, to nie za darmo ) Facet ma 73 latka, dziewucha z 25...przy starym ustawi się trochę finansowo noo, jest to też sposób na życie ) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 10:37 W rodzinnej wiosce pewnie jej zazdroszcza haj lajf stajl ;-D Bo to wyzsza klasa niz midjum haj klas Odpowiedz Link
rudka-a Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 11:56 Ciekawa jestem, czy miłość by kwitła, gdyby stary był na bidnej rencinie goły, jak dupa Robercika... interesowne kobity, nie ma co ) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 12:02 biznesmenki prawie Taka moze nawet sobie firemke ktora nie przynosi zyskow za tatusiowe,pardon mezusiowe/partnerskie otworzyc Odpowiedz Link
rudka-a Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 12:07 Jak się dobrze zakręci.....zatroszczy, to kto wieee ) stary wiecznie żyć nie będzie, trzeba cisnąć i to szybko ) jak czterdziecha zakosztowała życia w luksusie, to łatwo nie odpuści Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 12:24 Aj,Zero,zero,kompletnie nie kumasz,kompletne zero I nie schlebiaj sobie , ze ja niby podkladke do twojego boho mazu Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 13:48 a tu rodzinka do podzialu czeka....;-D "Jak się dobrze zakręci.....zatroszczy, to kto wieee wink) stary wiecznie żyć nie będzie," Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 14:13 no i masz babo placek, blądynka sie odezwala : -D Reakcja ! bwana kubwa wyszlo przed szereg ,rozsypalo kilka paciorkow i ... przewrocilo sie o wlasne nogi. Prowokacje to na pl DoMbroskiego, ze tak z wolska zauwaze Odpowiedz Link
m.maska Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 15:06 Przed laty bylam w Marbelli, wiadomo mekka "pieknych i bogatych" a raczej pieknych "dziewic" i bogatych starcow. Nie, nie bylam w Puerto Banús, w Marbelii jest przesliczne stare miasto, jest tez muzeum bonsai ale jakos do portu tych wszystkich "milionowych" jachtow nas nie ciagnelo. Jednak nie sposob idac glowna ulica nie zauwazyc tych kabrioletow, gdzie na tylnym siedzeniu, gdziez tam na siedzeniu, zaglebionych na siedzeniu nie byloby ich widac, na ramie zlozonej plandeki wozily sie mlode zgrabne panienki a za kierownica cus takiego siedzialo jak ten "adonis" ktoremu przeplukiwano slipy. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 19:53 Mamy ,rowniez , takich golddiggers skolko ugodno wszedzie Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 19:19 Nie trzeba nikomu ublizac , zeby towarzycho bluznelo (j)elitarnie. I wszystko jasne. Wyzsza klasa srednia ,ze zacytuje klasyka achuja Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 20:53 a74-7 napisał: > Nie trzeba nikomu ublizac , zeby towarzycho bluznelo (j)elitarnie. > I wszystko jasne. > > Wyzsza klasa srednia ,ze zacytuje klasyka achuja > Jelitarnie, mówisz? Jakoś tak ze wzdęciami mi się kojarzy. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 21:21 po lewatywie na glowe ,na recepte Bredzislawa,to i biegunka slowna jest nieunikniona. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 22:13 a74-7 napisał: > po lewatywie na glowe ,na recepte Bredzislawa,to i biegunka slowna jest n > ieunikniona. Największe lewatywy aplikuje sam sobie... stąd te ekrany pełne bredni. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 05.08.17, 14:35 Jelitarnie, mówisz? big_grin Jakoś tak ze wzdęciami mi się kojarzy. Przeciez oni bez przerwy nadeci i wzdeci ,przejeci swoja "europejskoscia" ;-D Odpowiedz Link
m.maska Re: Za paciorki...;-D 05.08.17, 14:47 a74-7 napisał: > Jelitarnie, mówisz? big_grin Jakoś tak ze wzdęciami mi się kojarzy. > Przeciez oni bez przerwy nadeci i wzdeci ,przejeci swoja "europejskoscia" ;-D > Ja tam nie mam z tym problemu, widac oni jak najbardziej, te kompleksy, ta niepewnosc, czy Polska to juz Europa czy moze jeszcze Azja... eeetam, gdyby od nich zalezalo sprowadziliby sobie imigrantow, widac teskno im do Afryki. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 20:46 Zupelnie nie zrozumiale dlaczego swiatowi europejczycy ( bo zero zawsze zerem)spod wyra tak bardzo przezywaja skok w bok starszego pana ,hehe bitterblondin.se/2013/06/18/roberto-cavalli-far-pungen-tvattad-av-flickvannen-lina-nilson/ Odpowiedz Link
m.maska Re: Za paciorki...;-D 04.08.17, 21:58 Ale jego stac i moze sobie pozwolic a uni musza biegac na demonstracje w kapeluszach zeby zarobic... podczas gdy jego stac na jacht i na mewki. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Za paciorki...;-D 05.08.17, 12:09 Najbardziej podoba mi się pies cudna sztuka )) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 05.08.17, 14:45 Mialam kiedys identycznego, jeszcze z "serii" kiedy nie mialy problemow z tylnymi lapami. www.petplan.co.uk/assets-new/images/pet-health-section/dogs/germanshepherd.jpg" border="0" alt="https://www.petplan.co.uk/assets-new/images/pet-health-section/dogs/germanshepherd.jpg"> zdjecie z netu ,nie pokaze jak mi pies m...twarz lize ;-D Odpowiedz Link
rudka-a Re: Za paciorki...;-D 05.08.17, 21:08 nie pokaze jak mi pies m...twarz lize ;-D a74-7 napisał: noo, wiesz...dobrze sie zastanów.. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Za paciorki...;-D 06.08.17, 16:41 a74-7 napisał: > Teskinsz? Czy masz juz nowego piesela? Miałam Ci ja piesełów wiele, każdy miał, jak u Pana Boga za piecem.. za kazdym tęskniłam i łza poleciała, ale za Borysem nie przestaje tęsknić.... właściwie, to był mieszańcuchem...bo mama wilczur, a tata z tych górskich, białych owczarków..ale kawał psiura było i kawał czasu razem - 16 lat ) Nie mam nowego...może kiedyś jeszcze sie zdecyduję... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 06.08.17, 18:12 Nasz Bruce sie nazywal ,dla przyjaciol- Bruski for short ;-D Malo odwazny byl, chowal sie czesto,taki down under dog ; stad to typowo australijskie imie ;-D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Za paciorki...;-D 05.08.17, 19:33 Top 10 Reasons Why You Should Date Older Men ;-D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Za paciorki...;-D 05.08.17, 20:02 Wow! Jej przyjemność na pierwszym miejscu... SUPER! Odpowiedz Link
m.maska Re: Za paciorki...;-D 06.08.17, 16:27 A ta panienka to co? omdlala? bo tak wyglada jakby i pan i pies spieszyli jej na pomoc... Odpowiedz Link