Dodaj do ulubionych

Flannkuchen... Wagner

16.11.17, 17:47
Rzadko mi sie zdarza probowac polecanych w sklepach specjalow - dzisiaj bylo inaczej. Stanal przede mna ogromny facet z taca i zaproponowal sprobowanie wegetarianskiej tarty z serem i porem... byla bardzo smaczna a porcja stanowila jedna osma calego krazka.
Za chwile juz kolo zamrazalnikow znowu natknelam sie na niego - krazyl wsrod regalow z ta swoja taca i parujaca jeszcze tarta. Spytal mnie, czy mi smakowala - pochwalilam i spytalam gdzie lezy w zamrazalniku ten "egzemplarz" - pokazal mi i zaproponowal jeszcze kawalek - skwapliwie skorzystalam... wrocilam do domu najedzona big_grin
Jaka oszczednosc... szkoda, ze zwykle proponuja rzeczy, ktore mnie nie interesuja.
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Flannkuchen... Wagner 16.11.17, 18:24
      nooo tez tak mamy w niektorych sklepach czy Marketach: tu kawalek serka,tam kielbaski,jakis wloski pierozek ,trojkacik pizzy czy przedni plasterek najlepszej pata negro i spoko, przenosimy sie do czesci alkoholowo winnej zeby popicsmile
      • czarek_sz Re: Flannkuchen... Wagner 16.11.17, 18:40
        W polskich marketach jest podobnie. Głównie w soboty i niedzielę. Niektórzy specjalnie chodzą żeby się nawpieprzać na krzywy ryjek smile
      • rudka-a Re: Flannkuchen... Wagner 16.11.17, 18:42
        Przeważnie dziękuję i idę dalej, ale nie tak dawno naszło mi się na 'pachnący kącik' smile
        Raz nosek w perfumkę, raz w kawkę, a to psik jeszcze na nadgarstek. Pani się japa nie zamykała, zachwalała, proponowała. W pewnej chwili miałam już rekawki coraz wyżej podwinięte, bo miejsca brakowało big_grin
        W końcu powstała mieszanka wybuchowa. Kiedy psiki nabrały mocy było to trudne do zniesienia smile
        • al-szamanka Re: Flannkuchen... Wagner 16.11.17, 19:38
          Czasami coś tam próbuję, ale raczej owoce w kawałkach, albo niektóre jaŻyny.
          Raz zaszkodziły mi panierowane kotleciki sojowe, dlatego z zasady gotowców nie ruszam.
    • m.maska Flammkuchen... Wagner - errata 16.11.17, 20:11
      a mialo byc "MM"... klawisze pomylilam.. Flammkuchen
      • a74-7 Re: Flammkuchen... Wagner - errata 16.11.17, 21:18
        flan tez brzmi smacznie big_grin
        • al-szamanka Re: Flammkuchen... Wagner - errata 16.11.17, 22:09
          a74-7 napisał:

> flan tez brzmi smacznie big_grin

tak waniliowo smile
          • m.maska Re: Flammkuchen... Wagner - errata 17.11.17, 14:58
            al-szamanka napisała:

> a74-7 napisał:
            >