• czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 15:55
        Bardzo dziękuję zaraz odsłuchamy. No super muza nasza swojska smile Polonusi A ?
            • czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 17:14
              Nie wiem jak Dymsza On żył w innej Warszawie był bogaty itd ale dla mnie Warszawa to miasto za które oddałbym życie. Potrafisz to sobie wyobrazić i dlaczego tak mówię ? Urodziłem się na warszawskiej Woli i tu wzrastałem i dojrzewałem później po ożenku zaliczaliśmy już razem z żoną kolejne dzielnice - Wola Ochota Mokotów Śródmieście i Bielany na koniec. Była jazda co ? Ty wylądowałaś na Wyspach Maska i Al też emigracja. Wędrowcy my smile
              • a74-7 Re: Dla A 26.08.18, 17:52
                Ja w Londku tez zaliczalam kolejne dzielnice,hehehe...nie bylo nudno smile
                Do miejsc nie przywiazuje sie, ale juz do miasta - tak!
                  • czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 18:10
                    Bardzo ładne Al i mówię to szczerze. Podoba mi się niemiecka piosenka bo to co wkleiłaś jest identyczna. Nie mniej jak dla mnie polskie klimaty są najbliższe. Prawdopodobnie tam gdzie się żyje długo tym się nasiąka. Al to nie do Ciebie żebyś nawet nie pomyślała. A w dwóch zdaniach ogarnęłaś temat i tyle w temacie. W Londynie jest sporo mojej rodziny ale nie sobie tam grabią co mnie to kurła jego w gajowego wink
    • a74-7 Re: Dla A 26.08.18, 20:09
      A o ptaszkach -
      songbird to mistrzostwo smile

Sluchalam tego kilkakrotnie w samolocie,ehhh....
      tak ze.....
      • czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 20:20
        A przykro mi to powiedzieć ale nie masz tego w Lądku co ja tu mam. Mnie tu nikt nie podskoczy bo ja tu proszę Ciebie jestem u siebie i nawet wróbel mi nie podskoczy bo wie że pchamy ten sam wóz. A przepraszam bo nie powinienem tak. Zapraszam Ciebie Al i Maską do Kampinosu. Janeczkę przekonam i damy radę przenocujecie u nas. Pokażę Wam że Polacy nie gęsi wink
        • a74-7 Re: Dla A 26.08.18, 20:43
          ale my z Al zdaje sie Polakow znamy ;-D
          Od roznych stron,tu chyba Al czy maska zgodza sie ze mna smile
          Do Kampinosu mozemy wyskoczyc at whatever time.
          Ale mamy wybor, ktory wydaje sie latwiejszy,ja wybrala bym New Forest w Angliismile
          • a74-7 Re: Dla A 26.08.18, 20:47
            Z tym podskakiwaniem - to troche dziwnie.
            Kto ma ma mi podskakiwac ? I w jakim celu???
            Tu nie Polska , inne zwyczaje.
            Po angielsku sobie niezle radze ,pewnie lepiej niz po polsku;-D big_grin
            • czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 20:52
              A przepraszam chyba mnie źle odczytałaś. Maska Ci powie o co mi chodzi oki ? a swoją drogą fajnie nawijasz wink
              • a74-7 Re: Dla A 26.08.18, 21:06
                nie,no wink
                po tylu latach raczej nie odroznisz mnie w tutejszym tlumie ,
                polski akcent tez po 40 latach mozna zgubic smile
                Przeciez ja od 13 lat ucze sie ponownie polskiego na forach wink
                • czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 21:12
                  A chciałem powiedzieć że jak coś ty Ty Maska i Al jesteście u nas mile widziani. Wiesz o czym mówię ? po prostu zapraszamy Was i tyle. Maskę zbyt długo znam i Al też żeby wiesz o co biega. Pokażemy Wam to i owo np Łazienki Starówkę Muzeum Powstania......piszesz się jakby co ? jasne że tak.
                  • czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 21:20
                    Kochały się dwa wróbelki. Masko powiedz A o co biega oki ? jest kwatera jest marszruta i spoko koko. Janeczka zaakceptowała.
                  • a74-7 Re: Dla A 26.08.18, 21:22
                    Czarus, serdeczne dzieki smile
                    Widzisz, ja z moim starym jestesmy tzw 'an independent agent'
                    nawet jak wizytujemy - rodzinka nie zawsze wie, lubimy hotelewink
                    Rozumiemy polska goscinnosc ,ale cenimy niezaleznosc smile
                    • czarek_sz Re: Dla A 26.08.18, 21:34
                      Nie ma sprawy wszystko jest do dogadania. Dogadajcie się i dajcie znać kiedy itd. My już z Janeczką tylu oprowadzaliśmy że ho ho. A Janeczka jeszcze chce poznać Maskę i Al smile spoko jakoś to uładzimy mamy czas. Pomalutku.
                        • a74-7 Re: A spoko muza ? 27.08.18, 17:04
                          Cudne, czarus,
                          Top marks big_grin big_grin
                          • czarek_sz Re: A spoko muza ? 27.08.18, 17:20
                            A to moja ulubiona wokalistka z tamtych lat. Śpiewały Jej przeboje wolskie podwórka i nie tylko Missisipi. Ech w mordę jeża wink

• czarek_sz Re: A spoko muza ? 27.08.18, 17:41
                              A dziś Wyspy zamierają. O 21,00 święta wojna między Man United i Kogutami. Nie ma mnie o tej porze dla nikogo. Oczywiście jako wierny kibic trzymam za Diabłów. Pamiętam jeden mecz między tymi drużynami pod wodzą jeszcze sir Alexa. Do przerwy Koguty na Old Traford prowadziły z United trzy zero by po przerwie dostać pięć bomb i zejść z boiska 3 - 5. Ale wtedy grał Bekcham York Szeringam Cole i inne gwiazdy. Oby dziś było podobne widowisko.
                              • a74-7 Re: A spoko muza ? 27.08.18, 18:00
                                ;-D
                                na biezaco:
                                www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-vs-tottenham-live-stream-updates-watch-video-what-time-channel-premier-league-epl-a8505056.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka