a74-7 Re: cwana babcia :D 08.02.20, 15:50 Ale jaja, ale jaja, ale jaja !!!( ze klasykiem skomentuje ;-D ) Odpowiedz Link
a74-7 Re: cwana babcia :D 11.02.20, 14:33 pajak na marysce english only Spiders On Drugs Odpowiedz Link
rena-ta49 Lekarstwo na kaszel.. 11.02.20, 17:31 Kolega opowiada koledze; byłem u lekarza i poprosiłem syrop na kaszel a on mi dał nie wiem czemu środek przeczyszczający. Zażyles ten środek? Zażyłem I co kaszlesz? Nie mam odwagi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Lekarstwo na kaszel.. 11.02.20, 19:54 rena-ta49 napisała: > Kolega opowiada koledze; > byłem u lekarza i poprosiłem syrop na kaszel a on mi dał nie wiem czemu środek > przeczyszczający. > > Zażyles ten środek? > > Zażyłem > > I co kaszlesz? > > Nie mam odwagi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Lekarstwo na kaszel.. 11.02.20, 19:55 rena-ta49 napisała: > Kolega opowiada koledze; > byłem u lekarza i poprosiłem syrop na kaszel a on mi dał nie wiem czemu środek > przeczyszczający. > > Zażyles ten środek? > > Zażyłem > > I co kaszlesz? > > Nie mam odwagi A czy czasem nie przepisał mu tego środka pewien lekarz domowy? Zamiast lewatywy? Odpowiedz Link
a74-7 Re: cwana babcia :D 16.02.20, 21:31 Bylam ostatnio swiadkiem bardzo interesujacej dyskusji. Magister socjologii dyskutowal z doktorantem filozofii na temat slusznosci zalozen funkcjonalno - strukturalistycznej teorii systemow spolecznych . Niestety ,nie bylo mi dane wysluchac jej do konca,gdyzprzyszedl kierownik zmiany i powiedzial ,ze placi im za smazenie frytek, a nie za gadanie . Odpowiedz Link
al-szamanka Re: cwana babcia :D 16.02.20, 21:32 a74-7 napisał: > Bylam ostatnio swiadkiem bardzo interesujacej dyskusji. > Magister socjologii dyskutowal z doktorantem filozofii na temat > slusznosci zalozen funkcjonalno - strukturalistycznej teorii systemow spoleczny > ch . > Niestety ,nie bylo mi dane wysluchac jej do konca,gdyzprzyszedl kierownik zmian > y > i powiedzial ,ze placi im za smazenie frytek, a nie za gadanie . Odpowiedz Link
m.maska Re: cwana babcia :D 17.02.20, 16:00 a74-7 napisał: > Bylam ostatnio swiadkiem bardzo interesujacej dyskusji. > Magister socjologii dyskutowal z doktorantem filozofii na temat > slusznosci zalozen funkcjonalno - strukturalistycznej teorii systemow spoleczny > ch . > Niestety ,nie bylo mi dane wysluchac jej do konca,gdyzprzyszedl kierownik zmian > y > i powiedzial ,ze placi im za smazenie frytek, a nie za gadanie . No prosze - poszli awansem. Kiedys podczas pobytu we Wrocku weszlam do pobliskiego kiosku z marchewkami, ziemniakami, no po prostu jarzynowego. Sprzedawca mnie zapytal: studiowalas na uniwerku fizyke - poznal mnie po kilku latach. Ja: tak? a ty? skonczyles? on: tak, ale lepiej mi idzie na marchewkach. Oczywiscie to juz historia - byc moze wrocil do wyuczonego zawodu. Odpowiedz Link
a74-7 Re: cwana babcia :D 29.02.20, 17:05 Mniej cwana baba "Chodź, tygrysie, scena jest Twoja" Kiedys bylo "chodz Szogunie.".. Nic sie nie posuneli do przodu... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: cwana babcia :D 29.02.20, 20:20 a74-7 napisał: > Mniej cwana baba > "Chodź, tygrysie, scena jest Twoja" > Kiedys bylo "chodz Szogunie.".. > Nic sie nie posuneli do przodu... Nieprawdopodobne jak ta druga żona ośmieszyła Kosiniaka. Odpowiedz Link
m.maska Re: cwana babcia :D 29.02.20, 20:59 al-szamanka napisała: > a74-7 napisał: > > > Mniej cwana baba > > "Chodź, tygrysie, scena jest Twoja" > > Kiedys bylo "chodz Szogunie.".. > > Nic sie nie posuneli do przodu... > > Nieprawdopodobne jak ta druga żona ośmieszyła Kosiniaka. > > Slyszalam to i od razu ryknelam ze smiechu, skad porownanie sztywnego Kosiniaka do tygrysa? to juz tylko ona moze wiedziec. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: cwana babcia :D 13.10.20, 19:10 a74-7 napisał: > Czyli porażka w każdej sytuacji Miałam kiedyś w pracy praktykanta Stefana - mały, prymitywny, zadufany w sobie... obrzydliwy. Odpowiedz Link