Dodaj do ulubionych

FEJSBOFILIA...

01.07.21, 13:26
Raz prozą, raz rymem - walczymy z propagandowym reżimem

Kochani, kiedyś trzeba - postanowiłem wyjść z szafy, dokonać coming outu. Tak, jestem osobą LGBTF. Pewnie zastanawia was to ,,F".
Otóż, długo to w sobie dusiłem ale dotarło do mnie, że jestem osobą fejsboseksualną. Już tłumaczę, to bardzo proste. To znaczy po prostu, że podniecają mnie lajki na facebooku. Jednych pociągają kobiety, innych mężczyźni, a ja osiągam satysfakcję seksualną gdy ludzie lajkują i udostępniają moje wpisy. Jestem więc FEJSBOFILEM. Identyfikuję się z zaimkiem oni/ich i liczebnikiem porządkowym ,,drugi, trzeci". I z partykułą ,,niechaj".
I tu się nie ma z czego śmiać - miłość nie wybiera! Żadna miłość nie jest nielegalna, każda miłość jest piękna. To jest XXI wiek, do cholery! Uszanujcie związek intymny między mną a lajkami, bardzo się kochamy. I boli nas, gdy ktoś drwi z naszego uczucia, albo staje na drodze naszemu szczęściu.
Dlatego bardzo, bardzo proszę postępową, tolerancyjną i inkluzywną przecież administrację Facebooka o uszanowanie mojej orientacji seksualnej, i zaprzestanie banowania mnie, wysyłania mi komunikatów o ograniczaniu mi zasięgów, grożenia mi skasowaniem profilu i wysyłaniem moim użytkownikom informacji o tym, żeby zastanowili się czy chcą lajkować mój profil. Identyfikuję się jako osoba, której orientacja seksualna jest w ten sposób drastycznie naruszana. A przecież moja tożsamość, moja sprawa!
To są pierwsze oznaki lajkofobii. Stąd już tylko krok do faszyzmu. Jak dla mnie, jeśli ktoś jest lajkofobem i antyfejsbofilem, to może sobie równie dobrze ogolić łeb na zero, glany założyć i rękę podnosić.
Mówimy STOP dyskryminacji. Mówimy STOP banowaniu, ograniczaniu zasięgów, stawaniu na drodze pomiędzy mną a lajkami. Mówimy TAK dla tolerancji, dla środowisk LGBTF.
Razproza nie obraża. ✌❤👩🏿‍🤝‍🧑🏽
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: FEJSBOFILIA... 01.07.21, 18:58
      W oparach absurdu....smile
      • m.maska Re: FEJSBOFILIA... 01.07.21, 19:41
        a74-7 napisał:

> W oparach absurdu....smile

Oj tam, oj tam, od razu "w oparach absurdu" - na fejsbooku pelno jest takich uzaleznionych od lajkow... toz umieszczaja kazdego dnia jakis kfiotek, czy inny badziew i czekaja na lajki... a potem sa zyczenia, pieknego dnia, slonecznego dnia, milego wieczoru, slicznego poranka, no i odpowiedzi a potem rewizyty - bo jak kto zalajkowal to mu trzeba podziekowac i tak to sie kreci. Potem rozdaja sobie nagrody za najsliczniejszy kfiotek miesiaca, tygodnia, dnia, roku...
        Razprozak ujal to w samo sedno... choroba tak stara jak stary jest internet. Ludzie nie widzieli sie nigdy na oczy i pewnie sie tez nigdy nie spotkaja, ale kochaja sie miloscia najczystsza, wszyscy oni przyjaciele.
        • rena-ta49 Re: FEJSBOFILIA... 01.07.21, 19:55
          Dobrze,że nie mam konta na pejsbuku,nie grozi mi na tym ścieku banowanie przez pejsiastych.
          • al-szamanka Re: FEJSBOFILIA... 01.07.21, 21:20
            Ja byłam na FB banowana chyba dwa razy... i to za nic złego. Inni wysławiali się przy pomocy wulgaryzmów i nic. Myślę, że tam donosów nikt nie sprawdza i banują jak leci.
            • rena-ta49 Re: FEJSBOFILIA... 02.07.21, 21:51
              al-szamanka napisała:

> Ja byłam na FB banowana chyba dwa razy... i to za nic złego. Inni wysławiali si
              > ę przy pomocy wulgaryzmów i nic. Myślę, że tam donosów nikt nie sprawdza i banu
              > ją jak leci.
              >

Na pejsbuku szaleje lewactwo i ichnie pojęcie "wolności słowa" gorsze niż za komuny.
        • a74-7 Re: FEJSBOFILIA... 01.07.21, 21:37
          "Razprozak ujal to w samo sedno... choroba tak stara jak stary jest internet. Ludzie nie widzieli sie nigdy na oczy i pewnie sie tez nigdy nie spotkaja, ale kochaja sie miloscia najczystsza, wszyscy oni przyjaciele."

Toz oni wlasnie zyja w oparach absurdu , to mialam na mysli ;-D
          • m.maska Re: FEJSBOFILIA... 02.07.21, 00:35
            a74-7 napisał:

> "Razprozak ujal to w samo sedno... choroba tak stara jak stary jest internet. L
            > udzie nie widzieli sie nigdy na oczy i pewnie sie tez nigdy nie spotkaja, ale k
            > ochaja sie miloscia najczystsza, wszyscy oni przyjaciele."
            >
            > Toz oni wlasnie zyja w oparach absurdu , to mialam na mysli ;-D

Za naszych czasow ludzie zbierali znaczki, etykiety zapalczane czy inne ciekawostki, dzisiaj zbieraja lajki i "przyjaciol" na tysiace.
            • a74-7 Re: FEJSBOFILIA... 02.07.21, 11:27
              kiedy widze jak mlodziez robi sobie selfiki z dziubkami , pozniej przyprawia jakies uszka i noski kosmitki ;wystawia to na socjal merdiach -patrz jaka piekna jestem i polub mnie - to troche zal, ze mamusia nie kochala tak do konca .....coz czasy sie zmienily, nikt nie liczy sie z: co rodzina powie, ale juz co reszta powie ( tu pewnie-co swiat powie?big_grinbig_grinbig_grin)
              • m.maska Re: FEJSBOFILIA... 02.07.21, 12:07
                a74-7 napisał:

> kiedy widze jak mlodziez robi sobie selfiki z dziubkami , pozniej przyprawia ja
                > kies uszka i noski kosmitki ;wystawia to na socjal merdiach -patrz jaka piekna
                > jestem i polub mnie - to troche zal, ze mamusia nie kochala tak do konca .....c
                > oz czasy sie zmienily, nikt nie liczy sie z: co rodzina powie, ale juz co reszt
                > a powie ( tu pewnie-co swiat powie?big_grinbig_grinbig_grin)

Ale nie tylko mlodziez, wystarczy popatrzec na politykow i to nie tylko polskich, ale wszelkiej masci - ostatnio chociazby ten Lapid z Izraela, publicznie na caly swiat robia z siebie totalnych idiotow, ktorzy nie rozumieja prostych przekazow, niestety taka bedzie przyszlosc swiata. Ludzie nie potrafia ze soba rozmawiac, nie potrafia sluchac tego co mowia inni, nie potrafia myslec i analizowac, przekazuja tylko to co sami wymyslili, albo co im zostalo przekazane bez wzgledu na sens lub bezsens. To ze robia z siebie idiotow w ogole im nie przeszkadza, bo nie maja nawet swiadomosci, ze sa idiotami.
              • al-szamanka Re: FEJSBOFILIA... 02.07.21, 14:28
                a74-7 napisał:

> kiedy widze jak mlodziez robi sobie selfiki z dziubkami , pozniej przyprawia ja
                > kies uszka i noski kosmitki ;wystawia to na socjal merdiach -patrz jaka piekna
                > jestem i polub mnie
                - to troche zal, ze mamusia nie kochala tak do konca .....c
                > oz czasy sie zmienily, nikt nie liczy sie z: co rodzina powie, ale juz co reszt
                > a powie ( tu pewnie-co swiat powie?big_grinbig_grinbig_grin)

Taaaa, a kiedy stoja naprzeciwko siebie, to nie sa w stanie wydukac normalnego zdania, bo nie wiedza jak i co maja powiedziec. Smutne to, ale ludziska staczaja sie w otchlan durnoty i kiczu, gdzie powodem depresji jest mniejsza ilosc lajkow niz twoja, a mozg sluzy wylacznie do sterowania bezmyslnie bebniacym w klawiature kciukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka