a74-7 07.12.21, 17:05 MERRY CHRISTMAS * SILVER & GOLD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 07.12.21, 17:29 Nie wszystko zloto , co sie swieci. Sa jeszcze inne wartosci ..... Top 10 Most Heartwarming Christmas Commercials Ever Made (Will Make You Cry) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 08.12.21, 19:00 Przedswiatecznie... ale po tym drugim filmiku smutno mi sie zrobilo Odpowiedz Link
m.maska Re: Przedswiateczne Preludium 09.12.21, 01:18 al-szamanka napisała: > Przedswiatecznie... ale po tym drugim filmiku smutno mi sie zrobilo > Bo to samo zycie... nie blyskotki, a proza zycia. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 17.12.21, 20:22 Hmm, a tu moja najbardziej ulubiona... Chris Rea - Driving Home For Christmas (Official Music Video) HD Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 17.12.21, 21:12 Swojego czasu moj stary 'bebnil' ta piosenke w okresie przed swiatecznym regularnie w samochodzie ... Pomysl piosenki powstal ,kiedy Chris Rea utknal w przedswiatecznym korku na autostradzie ; jechal z Londynu do rodzinnego Middlesborough i tak powstala samochodowa koleda .... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 17.12.21, 21:24 a74-7 napisał: > Swojego czasu moj stary 'bebnil' ta piosenke w okresie przed swiatecznym regul > arnie w samochodzie ... > > Pomysl piosenki powstal ,kiedy Chris Rea utknal w przedswiatecznym korku na a > utostradzie ; jechal z Londynu do rodzinnego Middlesborough i tak powstala sa > mochodowa koleda .... Tej historii nie znalam. Dobrze, ze utknal! Bez tego nie byloby tej cudownej piosenki. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 17.12.21, 21:22 A ja wreszcie 'ustawilam' choinke Jest naga , jutro ubiore ... Ale dzis piateczek wiec : André Rieu - Jingle Bells Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 17.12.21, 21:26 a74-7 napisał: > A ja wreszcie 'ustawilam' choinke > Jest naga , jutro ubiore ... Ja moja ustawilam juz wczoraj, a jako, ze mam wysokie morale, to od razu ubralam. Tylko ze to nie choinka, a bukiet z galazek cisu obwieszony swiecidelkami - tez ladnie. Odpowiedz Link
m.maska Re: Przedswiateczne Preludium 18.12.21, 00:41 Juz w ubieglym tygodniu podczas zakupow zauwazylam taka oto niespodzianke, rozbawilo mnie to tak, ze aby zrobic fotke tego niezwyklego niemieckiego odkrycia zakupilam tenze... Niemcom sie chyba cos pozajaczkowalo i postanowili wprowadzic do sprzedazy "jajka bozonarodzeniowe"... urocze. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 18.12.21, 20:55 m.maska napisała: > Juz w ubieglym tygodniu podczas zakupow zauwazylam taka oto niespodzianke, rozb > awilo mnie to tak, ze aby zrobic fotke tego niezwyklego niemieckiego odkrycia z > akupilam tenze... Niemcom sie chyba cos pozajaczkowalo i postanowili wprowadzic > do sprzedazy "jajka bozonarodzeniowe"... urocze. > > > Moze przy tej okazji wprowadza na Boze Narodzenie zwyczaj łamania sie jajkiem Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 19.12.21, 13:10 Moj przedswiateczny ,osobisty 'pin up', juz dosc stary F. R. David - Words (1982) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 20.12.21, 09:45 a74-7 napisał: > Moj przedswiateczny ,osobisty 'pin up', juz dosc stary Oj, nawet bardzo stary Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 21.12.21, 20:49 Queen - Thank God It's Christmas (Official Lyric Video) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 22.12.21, 21:42 Wham! - Last Christmas (Official Video) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 27.12.21, 21:59 My ze starym Coming Home for Christmas | Heathrow Airport Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 28.12.21, 19:52 a74-7 napisał: > My ze starym > Heh, masz ładną czapeczkę na łebku Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 28.12.21, 19:55 wiesz Al, idziemy teraz w kierunku sustainable fashion Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 28.12.21, 21:57 Filmik robi wrażeniebig_grin Jakie ?? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 28.12.21, 21:29 a74-7 napisał: > wiesz Al, idziemy teraz w kierunku sustainable fashion > Dodam, że płaszczyk też niczegowaty Krata teraz modna. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 28.12.21, 21:58 jeszcze powinien byc gruby szaliczek pod szyja Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 29.12.21, 20:14 a74-7 napisał: > jeszcze powinien byc gruby szaliczek pod szyja Podejrzewam, że był... ale zgubiłaś, bywa Odpowiedz Link
m.maska Re: Przedswiateczne Preludium 29.12.21, 00:29 I co? nikt na Was nie czekal? nie wierze... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 29.12.21, 11:13 I co? shock nikt na Was nie czekal? nie wierze... nie obejrzala szanowna Pani do konca 'Udreki ' zawsze czekaja Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przedswiateczne Preludium 28.12.21, 22:25 Zeby panie troche rozkrecic przed Sylwestrem moj ulubieniec Andre Lou Bega troche sie postarzal ,jak my wszystkie André Rieu ft. Lou Bega - Mambo No. 5 (A Little Bit of...) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przedswiateczne Preludium 29.12.21, 19:35 a74-7 napisał: > Zeby panie troche rozkrecic przed Sylwestrem moj ulubieniec Andre > Lou Bega troche sie postarzal ,jak my wszystkie To ,ze sie postarzeliśmy nie znaczy,ze nie lubimy i nie potrafimy się bawic przy takiej fantastycznej muzie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przedswiateczne Preludium 29.12.21, 20:18 a74-7 napisał: > Zeby panie troche rozkrecic przed Sylwestrem moj ulubieniec Andre > Lou Bega troche sie postarzal ,jak my wszystkie Potwierdzam, potupałam trochę stópkami, słuchając tych fajnych rytmów Odpowiedz Link