m.maska 09.06.24, 22:28 I juz sie ciesze, ze nie bede musiala ogladac tej Rozy Thun und so weiter.... nareszcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Eurowybory.... 10.06.24, 12:30 z netu... Patrząc na wyniki wyborów do PE w kontekście zżarcia Kosiniaka - Hołownię przez Tuska przypomniało mi się stare chińskie przysłowie: na jednym wzgórzu nie ma miejsca dla dwóch tygrysów... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Eurowybory.... 10.06.24, 20:01 m.maska napisała: > z netu... > > Patrząc na wyniki wyborów do PE w kontekście zżarcia Kosiniaka - Hołownię przez > Tuska przypomniało mi się stare chińskie przysłowie: na jednym wzgórzu nie ma > miejsca dla dwóch tygrysów... > Tym bardziej, ze ci idioci dali sie zeżrec tak po prostacku Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Eurowybory.... 10.06.24, 20:02 m.maska napisała: > I juz sie ciesze, ze nie bede musiala ogladac tej Rozy Thun und so weiter.... n > areszcie. > > ... ale sporo bagna pozostalo niestety Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Eurowybory.... 10.06.24, 22:22 To info równie dobre jak ta o grafini von Wartburg.. już nie będzie gwałconych krów Odpowiedz Link
m.maska Re: Eurowybory.... 11.06.24, 02:33 rena-ta49 napisała: > To info równie dobre jak ta o grafini von Wartburg.. już nie będzie gwałconych > krów > I to cieszy... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Eurowybory.... 11.06.24, 21:41 Mnie najbardziej cieszy,że komunistyczne parchy TW Blechy , Carexy i inne podalce nie weszły!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Eurowybory.... 11.06.24, 21:50 Syn NKWDzisty, który lubował się w wyrywaniu paznokci żołnierzom niezłomnym podczas przesłuchań, TW Carex nie wszedł. Won do Moskwy ! twitter.com/Mir_AS_/status/1800204652593795216 Goldstein zmienił nazwisko na Cimoszewicz. Zgodnie z oficjalnymi archiwami służb bezpieczeństwa PRL nr.: 13613 i J-8938, które były zwolnione przez rząd Solidarności, "w dniu 15 września 1980 roku, twitter.com/JozefPapug46625/status/1800449993259557163 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Eurowybory.... 12.06.24, 08:31 rena-ta49 napisała: > Syn NKWDzisty, który lubował się w wyrywaniu paznokci żołnierzom niezłomnym pod > czas przesłuchań, > TW Carex nie wszedł. Won do Moskwy ! > > twitter.com/Mir_AS_/status/1800204652593795216 > > Goldstein zmienił nazwisko na Cimoszewicz. Zgodnie z oficjalnymi > archiwami służb bezpieczeństwa PRL nr.: 13613 i J-8938, które były zwolnione > przez rząd Solidarności, "w dniu 15 września 1980 roku, > twitter.com/JozefPapug46625/status/1800449993259557163 A pamietam dawno, dawno temu byl wybierany przez durne baby, bo taki przystojnybyl Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Eurowybory.... 12.06.24, 17:41 Najważniejsze ,że "partia kobiet" ,jak mieni się stara-nowa lewica połączyła małżeństwo Biedronia i Smiszka ,bo wicie,rozumicie taka rozdzielona rodzina ,to nie rodzina. Na gosposię wzieli sobie do Brukseli dżoannę) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Eurowybory.... 12.06.24, 08:32 rena-ta49 napisała: > To info równie dobre jak ta o grafini von Wartburg.. już nie będzie gwałconych > krów > To prawda, kretynka nie bedzie juz miala szansy osmieszac Polski Odpowiedz Link
m.maska Re: Eurowybory.... 12.06.24, 10:37 Raz prozą, raz rymem - walczymy z propagandowym reżimem · Ja mam już gorzko nisko ustawiony próg oczekiwań wobec narodu polskiego. Dlatego nie robi na mnie większego wrażenia fakt, że Borys Budka dostał piorunującą ilość głosów, mniej więcej 20 razy więcej niż powinien dostać w szanującym się kraju. Jestem skłonny od biedy pogodzić się z faktem, że Gosiewska dostanie mandat. Arłukowicz, Zdrojewski, nawet Kopacz - totalne miernoty, ale rozumiem mechanizm, ludzie zagłosują na wszystko co będzie miało przylepione logo z serduszkiem uśmiechniętej Polski. Ale KOHUT ponad 100 tysięcy głosów...? Magdalena Adamowicz ponad 200 tysięcy...? Znana tylko z tego, że... a, szkoda strzępić buzię. Janusz Lewandowski? Bartłomiej Sienkiewicz...? Gasiuk-Pihowicz...? Polsko, SERIO?! Nie ma tak niskiego progu oczekiwań wobec rzeczywistości, żeby zaakceptować coś takiego. W żadnej szkole tego nie uczą. Magdalena Adamowicz ze swoją charyzmą, inteligencją i talentem politycznym nadaje się żeby ją wysłać do Brukseli w charakterze babci klozetowej, a nie do reprezentowania narodu z ponad tysiącletnią historią... Odpowiedz Link
m.maska Re: Eurowybory.... 12.06.24, 10:39 A za 5 lat wystrartuje malowany Jozefaciuk, Jachira, latajacy zygzakiem Sterczewski i to cale towarzycho pojedzie na goscinne wystepy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Eurowybory.... 13.06.24, 19:45 m.maska napisała: > A za 5 lat wystrartuje malowany Jozefaciuk, Jachira, latajacy zygzakiem Stercze > wski i to cale towarzycho pojedzie na goscinne wystepy. > W tej kadencji cepelia godnie zastapi w PE frau Róze Thun von Zumbeispiel und Hohenzollern.. nawet stokrotka ma ubaw: twitter.com/PrezesMarek/status/1801031959541326187 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Eurowybory.... 13.06.24, 08:10 m.maska napisała: > Raz prozą, raz rymem - walczymy z propagandowym reżimem > Magdalena Adamowicz ze swoją charyzmą, inteligencją i talentem politycznym nada > je się żeby ją wysłać do Brukseli w charakterze babci klozetowej, a nie do repr > ezentowania narodu z ponad tysiącletnią historią... > Jezeli wiekszosc lewactwa ze swoja "europejska inteligencja" nie nadaje sie nawet na pomocnika babci klozetowej, to Adamowicz jest dla nich niedoscignionym wzorem Odpowiedz Link