ania19771
25.02.08, 13:41
Nie wiem sama od czego zacząć
Nasze klopoty zaczeły sie 3/4miesiące temu
Ponieważ moj synek siedzial ze mną w domu a mial od stycznia pojsc do przedszkola wiec zabierałam go w ramach integracji do innych dzieci
Patryczek spokojnie bawil sie obok wrecz usuwał sie w bok jeśli cos miało sie niezapowiedzianego dziać
Była tez tam mała pannica która przerażliwie drapała Patryka -uciekał nie bronił sie...
Od stycznia okazał sie super przedszkolakiem
Problem pojawił sie w momencie gdy do tego przedszkola wkroczyła owa dziewczynka(OD miesiąca)-znają sie dobrze jedno za drugim patrzy I sie szuka jednakze moj syn od tygodnia dzień w dzien bije ta dziewczynkę -wylał na nią zupę a dziś miarka sie przebrała - strasznie ją ugryzł az wzywano lekarza
Siedze i płacze -jestem bezsilna
Nie wiem co mam z nim robić jak tą agresje zwalczyć bo dłuzej sie tak nie da
Nie mam jak go ukarać bo w domu jest idealnym dzieckiem grzecznym i posłusznym nigdy nie sprawiał nam problemów
Cały czas rozmawiamy tłumaczymy
W przedszkolu Panie juz nic nie mowia -tylko kiwają głową
Dzis P.dyrektor poprosiła zebym synka nie przyprowadzała przez kilka dni ponieważ ona nie może pozwalać na taką przemoc i to wsród KRASNALI(Synek skonczy w marcu 3latka a ta dziewczynka 2,4l)
Mama tej dziewczynki nie wini nas bo tez przypuszcza ze to jest reakcja na to co dzialo sie przed kilkoma miesiącami ale to nie jest wytłumaczenie
Bardzo proszę o pomoc p.Anie -bo sama nie dam rady sobie z tym małym "ZBOJEM"
nie wiem już co mówić jak go poprowadzić co z tym robić-jest mi wstyd przed wszystkimi
Myśle nad zmianą przedszkola ale nie wiem czy uda mi sie gdzieś teraz znależć miejsce -no i sam fakt ze on lubi te panie to przedszkole...
Bardzo proszę pomóżcie nam
Anka