thea19 21.06.11, 08:36 Spirit S3 1570 z dostawą a Cosmo 1660zł. Dostępne w pewnym banku (jak ktoś chce to mogę podać nazwę) za punkty. Punkty mogę oddać bo mam sporo a w ogóle nie korzystam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julienne Re: Teutonia Spirit i Cosmo w atrakcyjnych cenach 21.06.11, 20:57 Thea, jeśli myślę o tym samym banku (ING), to punktów wymagają sporo, bo ponad 1600. Naprawdę jesteś skłonna je po prostu oddać? Kuszące... Odpowiedz Link
mirtillo1983 Re: Teutonia Spirit i Cosmo w atrakcyjnych cenach 21.06.11, 22:21 szkoda tylko, że cosmo w jednym kolorze - czerwonym fashion a spirit w dwoch trend i z gondolka alvi Odpowiedz Link
thea19 Re: Teutonia Spirit i Cosmo w atrakcyjnych cenach 22.06.11, 12:05 nie sprawdzałam dokładnie ale min 2 wózki da radę nabyć jak coś chciałam kupić, to okazywało się, że cenowo nie jest to atrakcyjne na tyle, żeby mi się opłacało. wózka nie potrzebuję póki co (w przyszłym roku planuję bee plusa bo się za dużo na tym forum naczytałam i punktami mogę się podzielić. Mnie jakoś programy lojalnościowe nie biorą a jak są to zbiera się tam i zbiera i zazwyczaj marnuje. Odpowiedz Link
thea19 były różne kolory 22.06.11, 12:27 jak zakładałam wątek to było więcej kolorów, widocznie zeszły Odpowiedz Link
mirtillo1983 Re: były różne kolory 22.06.11, 17:03 a jakie były inne kolory? ja obserwuje ing bankujesz prawie codziennie duzo rzeczy juz zamawialam i wozek tez w kolorze czerwonym cosmo. Z tego co pamietam moja jedna funfela zamowila cosmo brazowy w kwiaty (gondola braz fashion a spacerowka trend w kwiaty) a druga spirita ciemny czarno-brązowy w paseczki niebieskie i bezowe (z gondola alvi) a jest jeszcze jeden spirit granatowy w paseczki blekitne i bezowe (tez z alvi) i tyle...nigdy innego nie widzialam od jakis 1.5 roku w ofercie maja jeszcze akcesoria pod kolor wozkow i dwa foteliki jeden brazowy w kwiatki a drugi czerwony. poza tym jest informacja ze jedna osoba moze zamowic tylko jeden wozek - info sprawdzone chcielismy jeszcze jeden wziac znajomym ale sie nie dalo...duzo jest tych 3 kolorow na allegro ludzie chcieli zarobic...pewnie dlatego jest ograniczenie suma sumarum szkoda ze nie ma np spirita w kolorach fashion z gondolka fashion albo cosmo z alvi no i ze rzeczywiscie nie ma innych kolorow oprocz tych 4 Odpowiedz Link
thea19 Re: były różne kolory 22.06.11, 17:30 oj nie wiem... moze faktycznie ten był jeden co do regulaminu, to nie czytałam bo i z usług nie korzystam ale nie ja jedna mam konto w ing i jakbym chciała kupić to na mame, tate też przecież mogę Odpowiedz Link
mirtillo1983 Re: były różne kolory 22.06.11, 17:33 ano tak tak można nam sie w koncu udało znaleźć nawet kilka osob zeby znajomi mogli zakupic spirita 90% z nich nawet nie wiedziala o tym programie w sumie my tez dlugo nie wiedzielismy ale to meza konto wiec pewnie przeoczyl ze ktos go o czyms informowal Odpowiedz Link
senvengardens Re: były różne kolory 22.06.11, 22:07 a orientujesz jak jak dlugo juz teutonie za punkty w ING mozna kupic? Zagladalam tam czasami, ale nie mialam pojecia, ze maja rowniez wozki Odpowiedz Link
thea19 Re: były różne kolory 23.06.11, 09:41 nie mam pojęcia - do banku loguję się codziennie a do sklepu chyba pierwszy raz w tym roku, chciałam sprawdzić co ciekawego mają Odpowiedz Link
mirtillo1983 Re: były różne kolory 23.06.11, 11:18 na pewno już 1.5 roku ale w sumie moze i dluzej...ja sie dowiedzialam przypadkiem przy rozmowie o wozkach w pracy a ze moja kolezanka bardzo chciala teutonie ale jej stac nie bylo na nowy wozek ze sklepu a mnie cos switalo w glowie ze mozna tam kupic za pol ceny to od razu zamowila zadowolona ze ma ten wozek a potem inne no i ja tez ja duzo innych rzeczy dla dziecka tam kupilam m.in aventa, blender-parowar, posciel, portfel na prezent no i oczywiscie perfumy Odpowiedz Link
senvengardens Re: były różne kolory 23.06.11, 12:49 a to dobra informacja czyli jest szansa, ze beda jeszcze na stanie w sezonie jesien /zima dzieki za info Odpowiedz Link