Dodaj do ulubionych

Który wybrać?

29.12.18, 15:48
szukam wózka 2 w 1. Budżet do 2,5 tys.
Dziś pierwszy raz oglądałam wózki na żywo i wcześniej zastanawiałam się nad roan bass ale sprzedawca zaproponował aero tutis viva life. Mężowi bardzo przypadł do gustu mi z reszta też patrząc na jego wagę jedynie gondola wydaje mi się wąska.
Warto czy nie warto?
Ewentualnie jakiej innej firmy polecicie
Obserwuj wątek
    • mamazielona Re: Który wybrać? 29.12.18, 19:41
      Pytanie jakie masz wymagania?
      Co do tego Tuttis to czytałam sporo reklamy (niby użytkowników) i niemało negatywnych komentarzy. Ponoć największa zaleta to lekka gondola bo reszta juz mocno przeciętna. Konkretów (takich jak wysokość oparcia w spacerówce, konkretna waga wersji spacerowej) brak. Ten nowy ma amortyzatory dodatkowe, które lubią osiadać.
      Roana Bass znam i nie polecam.
      • joanmal11 Re: Który wybrać? 29.12.18, 21:09
        właśnie przed chwilą trafiłam na bardzo dużo negatywnych opinii na temat tutis.
        co do wymagań to regulowana wysokość rączki, łatwość złożenia i mała objęość po złożeniu, nie chcę żeby trzeszczał przy każdym ruchu, co do ciężaru to obojętnie bo i tak planuje go zostawiać w garażu byle by łatwo się podbijał i prowadził
    • ablacim Re: Który wybrać? 29.12.18, 21:02
      W tej cenie kupisz np. używanego Britaxa Go, Bugaboo Cameleon, Joolz Day, nowe Mamas&Papas Sola, Maxi Cosi Stella.
      Wózki typu Aero Tutis, Anex czy inne Adamexy są raczej niezbyt polecane.
      • joanmal11 Re: Który wybrać? 29.12.18, 21:19
        oprócz maxi cosi to nazwy wogóle nie spotykne przezemnie w sklepach, muszę więcej o nich poczytać
        a firmy x-lander albo quinny? nie ma ich w wykazie wózków zakazanych wink
        • ablacim Re: Który wybrać? 29.12.18, 21:42
          Quinny to produkty Maxi Cosi. Popularny Quinny Moodd nie jest najwygodniejszym wózkiem świata, choć ładnie wygląda.
          Miałam Joolza i Britaxa Go, oba fantastyczne, przy czym Britax Go był moim.numerem 1, bo ma genialną amortyzację, dużą gondolę i mnóstwo innych zalet.
          Dużo dziewczyn poleca modele Sola 2 i Stella, więc jeśli priorytetem jest dla Ciebie, by wózek był nowy, to warto wziąć je pod uwagę.
          • ablacim Re: Który wybrać? 29.12.18, 21:44
            Kiedyś miałam Xlandera XA i byłam z niego zadowolona. Na pewno jest to lepsza opcja niż częstochowskie składaki z Chin.
    • bartosz.1 Re: Który wybrać? 30.12.18, 20:17
      W tym budżecie to moim zdaniem najlepszy bedzie abc design salsa 4 smile Sami go mamy i jesteśmy bardzo zadowoleni, teraz szukamy drugiego albo rok po roku i też będziemy w abc design celować smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka