Dumam już od tygodni, ' prześwietlam' prawie każdy wózek o którym w ostatnim czasie napomknęłyście drogie Forumowiczki i nadal nie wiem nic...
Ktoś mi tu kiedyś napisał, że MB UJ i Micra to zestaw idealny, i takowy właśnie posiadam. Tyle, że jednak do końca idealnie nie jest i czegoś mi brakuje. A mianowicie czegoś pomiędzy tymi dwoma wózkami. UJ kocham i jeździ mi się nim cudnie ale trochę mnie wkurza jego 'ogromniastość' szczególnie w sklepach. Poza tym wiosna idzie i jakoś chciałoby się mniejszy wózek. No i tu wkracza micra, która też jest rewelacyjna. Tylko ma jeden minus- brak podnóżka. Moja córa jeszcze zasypia na spacerach i potrafi tak spać od 2 do nawet 3 godzin. Ale nie w micrze. Bo cierpną jej chyba nóżki, próbuje je podkurczać i się budzi. No więc nie mogę brać micry na wyjścia przed i w południe kiedy to mała lubi zasnąć. Jej przeznaczeniem są popołudniowe wypady do parku i wieczorne leżakowanie przed telewizorem

I tu przydałby się jakiś trzeci wózek. Taki pośredni. Nie taki duży jak Urban ale żeby mała mogła w nim spokojnie pospać. Zastanawiałam się dłuuuuuugo nad GT ale nie wiem czy on nie jest gabarytowo zbliżony do UJ? Myślałam też o zwykłym city mini ale Magda coś mówiła, że sztywny kiepsko podbijalny no i boję się tej nieregulowanej rączki. Dodam że młoda ma 19 miesięcy i 12kg. Pooooomóżcie proszę. A i dodam jeszcze że chciałabym aby to był taki wózek, żebym mogła go nad morze zabrać ( czyli nie na micro kółkach

) bo UJ zajmie mi cały bagażnik i nie wyobrażam sobie spacerów nim między tłumum ludzi no a micra odpada z wyżej wymienionego powodu. Z góry dziękuję

)