szait_anka 30.08.11, 20:34 Co to za syrena zawyła jakieś 5 minut temu - czyli ok 20:25? Na wrzecionie było bardzo głośno słychać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arinel Re: Syrena zawyła 31.08.11, 16:51 To chyba słoń mi musiał depnąć na ucho bo nie słyszałam ;) Odpowiedz Link
barnabas0 Re: Syrena zawyła 02.09.11, 09:14 W Wawie, w różnych rejonach montowany jest nowy system ostrzegawczo-powiadamiający. Głośniki o wielkiej mocy, które jak czytałem mogą nawet uszkodzić słuch i rozpędzić ludzi zebranych na manifestacjach. Te głośniki doskonale są widoczne na Pl. Bankowym na słupie przy przejściu dla pieszych, po środku placu...Czy władza przygotowuje się na stan wyjątkowy? Odpowiedz Link
reexpert Re: Syrena zawyła 03.09.11, 00:10 Wiesz ze dzwonią, tylko nie wiesz co.... System emitujacy dzwieki, sluzacy do "zapanowania" nad tlumem jest w posiadaniu policji. Co ciekawe - został kupiony zanim mozna go bylo uzywac. Ten system nie jest nigdzie montowany z prostego powodu - jest mobilny, zamontowany na pojazdach. Tak wiec - nie siej zamieszania... Odpowiedz Link
stardusts Re: Syrena zawyła 28.04.12, 13:16 Dzisiaj słychać na Chomiczówce syreny w różnych odległościach, o co chodzi? Odpowiedz Link
stajnik Re: Syrena zawyła 27.05.12, 20:08 Znowu było słychać syrenę - tym razem na Piaskach. Zawyła 3 lub 4 razy o 20.00 (niedziela 27 maja). Ktoś wie dlaczego? Odpowiedz Link