dantetg Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 27.06.04, 13:08 klikam na maile reklamowe, wlansie zrobilem salatke z kapuchy pekinskiej, marchewki i innych takich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:59 siedza przed telewizorem <olaboga> oglodnom mecza !!!!!!! tego jeszcze nie było mom doła!!! beca!!! pija piwo pisza trocha na forum i zarozki mie cosik trefi wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 27.06.04, 23:47 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > siedza przed telewizorem <olaboga> oglodnom mecza !!!!!!! tego jeszcze ni > e było > mom doła!!! beca!!! pija piwo pisza trocha na forum i zarozki mie cosik trefi > wrrrrrr a cymu rycys? co ci je? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 00:00 a tak jakoś ;) hehe ale Czesi wygrali i jest git ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 28.06.04, 23:00 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > a tak jakoś ;) hehe ale Czesi wygrali i jest git ;) jeszcze z Grecją a potem finał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:57 jeruna byłabych usła na klawiaturce dobra juz ida lulac :D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 29.06.04, 00:06 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > jeruna byłabych usła na klawiaturce dobra juz ida lulac :D pyrsk! ;) jo tysz już kończa opalanie siem przy monitorze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 29.06.04, 11:03 no, a Ty znow na dolkach jedziesz - ZASYP GO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:13 ida sie moj rowerek naprawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 ida udrożnić umywalka w łazience :/ IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:07 qle to takie nie babskie zajęcie ałłłłaa niy lubia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ida udrożnić umywalka w łazience :/ IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:14 hmmm jak tak myśla to dzisioj mom same niebabskie zajyncia nojpiyrw rowerek tera umywalka... ale ważne że mi sie udowo :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 użyrom sie z gorolym!!! IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:18 tak jak i inni zresztą!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ida udrożnić umywalka w łazience :/ 29.06.04, 23:57 to uod tych włosów tak! siem pewno samo zatkało ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ida udrożnić umywalka w łazience :/ IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 20:25 a skond Ty to wiys że uod wosow siem zatkało?:> fto Ci pedzioł?:> ale udało mi sie i zasik jest drożno :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: ida udrożnić umywalka w łazience :/ 30.06.04, 20:35 bo ze dziouchami to zowżdy tak je ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg wqwiam sie ze jakis dr.......carlos pisze 30.06.04, 17:22 i zasmieca foruma :/ jak inne 'gorole7' Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: wqwiam sie ze jakis dr.......carlos pisze 30.06.04, 20:36 dantetg napisał: > i zasmieca foruma :/ jak inne 'gorole7' nie ino ty siem uo to wkurzosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: wqwiam sie ze jakis dr.......carlos pisze 30.06.04, 23:11 a bo to zul jakis jest, grna w ogole osochosi temu kolesiowi. Albo ma uraz z dziecinstwa, albo oscypki mu nie smakuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: wqwiam sie ze jakis dr.......carlos pisze 30.06.04, 23:24 dantetg napisał: > a bo to zul jakis jest, grna w ogole osochosi temu kolesiowi. Albo ma uraz z > dziecinstwa, albo oscypki mu nie smakuja :) hehehe ;) no raczej to pierwsze ;) ale lepiej by zrobił jakby nie pisał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ziewam:D IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:43 zjadłam obiadek, nio i chciałam iść na rowerek ale chyba nic z tego :/ za oknem zaraz będzie lało :( tak mnie cosik w kościach łamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: ziewam:D IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:08 dantetg nie zieeewaj ;) bo to zaraźliwe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 umyłam włoski :) IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:11 teraz je suse :P ....chyba se pójda na kółko :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: umyłam włoski :) 02.07.04, 22:25 ... ale jak skończa myć niymiecki to pomyśla uo tym angielskim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: umyłam włoski :) IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:53 nudza sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: umyłam włoski :) IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:57 no i poszoł i cheba śpi do teraz :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 04.07.04, 14:22 a zaroz biera rowerek i pyndza nad Zalew :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 04.07.04, 14:55 a jo wezna i se pójda :P byle dalej od gorola 7! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:51 myśla myśla i to chyba za dużo myśla...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 08.07.04, 20:55 pisza pisza dużo pisza.... ;) ale zaroz se pójda :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 22.07.04, 09:23 zbierom sie do wyjścia nad zalew :P ale nie beda sie opalac, no może troszke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 23.07.04, 12:07 tom1 napisał: > zaczynam jesc sniadanie o 2:30????!! a może to dopiero kolacja?? :> na wczasy jedziesz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:02 eee a może on taki ranny ptaszek i z kurami idzie spać o o 2.30 już pobudka i śniadanko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:08 czytam gazetkę i pisze na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 24.07.04, 12:13 pija kawka, sprzątam i starom sie cosik tu pisac! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 25.07.04, 00:29 iwusia2 napisała: > pija kawka, sprzątam i starom sie cosik tu pisac! a ty zasika ino ta kawa... jerunie dzioucha, toż nie truj sie tak! lampka winka sie napij ci na zdrowie wyjdzie!! a efekt tyn sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 25.07.04, 11:13 ale jo sie wcale niy truja ino sie delektuja i to przeważnie nie więcej jak 1 kawka dziynnie :P a poza tym winka niy moga pić bo po winku na kole byda krziwo jeździć :P Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 25.07.04, 15:37 siedze na necie,zaraz oprzatne mieszkanko i robie jumpreze-brat ma imieniny dzis :D:D:D --- zarabiaj.u2.pl paidbox.u2.pl 'NOWY SWIEZY PROGRAM! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 26.07.04, 23:15 iwusia2 napisała: > ale jo sie wcale niy truja ino sie delektuja i to przeważnie nie więcej jak 1 > kawka dziynnie :P a poza tym winka niy moga pić bo po winku na kole byda > krziwo jeździć :P jerynie.... to je przeca już nałóg!!!! a ty żeś godała, że we nałogi już nie wpadosz.... ta jak to je?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:40 gonie muche po pokoju bo diablica mi zyc nie daje i ciagle slysze bzzzbzzzbzzzz grrrrrrrrr zaraz dostanie za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 26.07.04, 13:07 Teraz jestem w bibliotece w Barcelonie i korzystam z netu:) ale za chwil kilka pojde moze na Camp Nou :)))) albo na La Ramble hihihi albo nad morze:) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 26.07.04, 23:13 anya6 napisała: > Teraz jestem w bibliotece w Barcelonie i korzystam z netu:) ale za chwil > kilka pojde moze na Camp Nou :)))) albo na La Ramble hihihi albo nad morze:) a sie nie spiecz bo upał!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 14.09.04, 23:37 szukam czegoś w necie a przy okazji pełnię dyżur na forum i pisze posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 05.10.04, 23:08 siedze w hotelu. klikam na gg i gadam przez skype'a. no i na forum pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 18.10.04, 21:57 se siedze na necie, cholera...jutro mam wyklady z mikro...i cwiczenia. No i analiza matematyczna - nic nie umim :/ STRASZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:25 siedzę przed kompem lookam na forum które zamarło i oglądam sobie stronkę z AMK Gliwice na której pojawiło się dzisiaj info o Nocnym KJS Trzech Miast Gliwic, Zabrza i Bytomia , który odbędzie się w nocy z 23/24 października. Zapowiada się fajna impreza ;o) Szkoda tylko że nie bardzo jest z kim jechać :o( Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg leniwy jestem 11.11.04, 16:18 zaraz pojde z psem, bo pogoda taka jakas do bani, nic sie nie chc,e trzeba sie dobudzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 18.11.04, 15:50 siedze w robocie i apdejtuje łindołsa Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- 22.11.04, 22:23 forman5 napisał: > Usypiam już ! ja też..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:14 ida spać!!! Dobranoc wszystkim :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re: -<CO KTO TERAZ ROBI>- IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 11:44 a sr..???? Odpowiedz Link Zgłoś